takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo mislite da bo zmagal v teku na 10 km ?

INOT & KOVIT
30
63%
OBIVANKENOBI & TAE
18
38%
Uporabniški avatar
 tae
metkamarjetka napisal/-a:zgleda , da bo v Radencih :heart :heart :heart spet veselo :D

letos navijam za "modrejša" dva :wink:

fanta - glejta, da se izkažeta!!!!

Metka, moder odgovor-komentar, ni kaj. :D
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a:Kaj pa navijači? Kaj dobiva midva z Kovitom od navijačev, če zmagava?
Lahko bi si omislila kakšne reklamne majčke in kdor je najin navijač jo bo kupil! Drugeče pijača ne bo zastonj! :twisted:

Business.
Uporabniški avatar
 tae
MihaPR napisal/-a:Inot, ti raje pridi na kakšno tekmo treking lige. Tisti samohladilni sod piva bomo pa že dobili nekje.

Miha, vem da sta z Inotom kolega, ampak glede na to, da sva soimenjaka in sokrajana, bi se že spodobilo, da si tokrat na moji strani. :)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
tae napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:zgleda , da bo v Radencih :heart :heart :heart spet veselo :D

letos navijam za "modrejša" dva :wink:

fanta - glejta, da se izkažeta!!!!

Metka, moder odgovor-komentar, ni kaj. :D

ja, saj vem ....... vsak bi si to lahko po svoje razlagal...... ampak jaz sem imela v mislih tisto:"starejši so modrejši" :wink: ...... kar nekako mi ne gre z jezika: stara mačka....... :roll:

pa brez zamere :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Se pravi, da se bomo morali navijači opredeliti za MLADA MAČKONA -Gorenjski del ali pa STARA MAČKONA - Štajerski del :oops: :!: :idea: :?:

Jaz ostanem pri MAČKIH ali boljše TIGRIH. :shock:
Uporabniški avatar
 tae
Dajmo malo razjasnit pojme.

1. Tako imenovana "stara mačka" sta izzvala naju, ki sva mlajša, vendar sta že sedaj oba INOT in KOVIT boljša od naju, kar sta že večkrat dokazala.

2. Dvojice niso regijsko razdeljene, ker smo v obeh mešano iz različnih koncev Slovenije.
 spela*
Dajmo, mladeniča! :laola

(Čeprav tehnično gledano ne vem, če Obivankenobi spada med mladeniče, glede na to, da je že lani uradno nastopal kot veteran. :ignore: :lol: )
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Bolj natančno sem bil lansko leto mladi veteran :D , tako, da bi vsaj po tem nazivu lahko spadal med mlajše mačkone 8).
Sicer pa mislim, da se tukaj govori predvsem o stažu treniranja, tako, da tudi po tej plati "še vedno" spadam med mlajše... 8)

Lp! :wink:
 kovit
bernarda napisal/-a:Se pravi, da se bomo morali navijači opredeliti za MLADA MAČKONA -Gorenjski del ali pa STARA MAČKONA - Štajerski del :oops: :!: :idea: :?:

Jaz ostanem pri MAČKIH ali boljše TIGRIH. :shock:

Hvala že sedaj za dano podporo :)
Zmagovalec še daleč od tega, da bi bil znan vnaprej.
Ja naveze pa zelo diametralno nasprotne...skoraj nemogoča je tale najina kombinacija Štajerca z Ljubljančanom...tudi Gorenjci z Ljubljančani baje ne grejo prav skupaj...no ja, zgleda da smo le premagal določene mednacionalne bariere :)
Uporabniški avatar
 INOT
Danes sem uradno začel s pripravami na dvoboj. Svoje nekaj kilogramov pretežko zavaljeno telo sem pognal v dir na 6.5 km fartleku. Razdalje tam od 500 m pa do dobrega kilometra z minutko do dve počitka. Računal sem na skupno povprečje okrog 4:15/km, pa se je na koncu izšlo z 3:56/km. Cilj do tekme bo narediti vsaj 4x2 km pri okrog 4min/km.
Tae in Obi razloga za skrb torej še nimata, vseeno pa še enkrat dobro razmislita in raje zdaj predajta dvoboj :D
Uporabniški avatar
 Loni
Kaj zdaj, že spet cincam, najprej, za koga navijat, potem pa - a grem jaz v Radence tečt svoj počasni tempo ali samo navijat?

Mi je pa všeč, ker vedno znova najdete izzive. Kul.
 kovit
INOT napisal/-a: Cilj do tekme bo narediti vsaj 4x2 km pri okrog 4min/km.
Tae in Obi razloga za skrb torej še nimata, vseeno pa še enkrat dobro razmislita in raje zdaj predajta dvoboj :D

Ti si kar vzemi cajt in lepo drgni. :) jest sem 8x2 km v torek naredu na 3:45 do 3:39 danes v planu pa 5x3km 3:45 po km. upam da ne crknem :)
Uporabniški avatar
 tae
Inot, jaz vedno pravim: "Nikoli ne reci nikoli." Se spomniš tvojega prispevka v moji 5k temi, da letos ne bova tekmovala. Saj vem, iz istega testa si, kot jaz, zato nas tekme ženejo naprej. Vidim, da si kolesa pognal.

INOT napisal/-a:Tae in Obi razloga za skrb torej še nimata, vseeno pa še enkrat dobro razmislita in raje zdaj predajta dvoboj :D

Ne glede na to, kdo je boljši ali hitrejši in ne glede na to kdo bo na koncu zmagovalec, DVOBOJA NIKAKOR NE BOVA PREDALA, saj sva oba borca.

Ali potem že drži za Radence, ali so bili to le predlogi ?
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a: jest sem 8x2 km v torek naredu na 3:45 do 3:39 danes v planu pa 5x3km 3:45 po km. upam da ne crknem :)

Hudoooo. S spoštovanjem do boljših in starejših. :clap:
 kovit
Loni napisal/-a:Kaj zdaj, že spet cincam, najprej, za koga navijat, potem pa - a grem jaz v Radence tečt svoj počasni tempo ali samo navijat?

Mi je pa všeč, ker vedno znova najdete izzive. Kul.

ne cincaj...SE VE ZA KOGA :) 8)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA