takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo zmagal v teku na 10km ?

Inot
49
49%
Tae
50
51%
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
že čakamo :bum: :hack: :toast: :piti: :cast: :--( :ignore:
Uporabniški avatar
 tae
Se pravi Inot, če bomo imeli na trojkah na 10ki slučajno pod 40 bo to že tvoj rekord, ali se motim.
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:Se pravi Inot, če bomo imeli na trojkah na 10ki slučajno pod 40 bo to že tvoj rekord, ali se motim.

Glede na to, da je na trasi več kot 100 višincev nekih rekordov ni za pričakovati.
Sem pa leta 2004 na enem 18 km teku na 10. kilometru tekel nekaj nad 38 minut. Vendar tega časa nisem dal na lestvico ker pač ne vem, če je bilo res točno izmerjeno.
Moram te jaz do jeseni prepričat, da greva butnit kak maraton tam okrog treh ur. :D
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a:
Glede na to, da je na trasi več kot 100 višincev nekih rekordov ni za pričakovati.

Če gre gor, mora iti tudi dol :D . Teorija: po ravnem 4:00, klanec gor 4:30, klanec dol 3:30. Saj se hecam, kakor bo pač bo.

INOT napisal/-a:Sem pa leta 2004 na enem 18 km teku na 10. kilometru tekel nekaj nad 38 minut. Vendar tega časa nisem dal na lestvico ker pač ne vem, če je bilo res točno izmerjeno.

Itak se nikoli ne ve, če je točno zmerjeno. Vsekakor ga moraš v Radencih podreti, da izničiš dvome.

INOT napisal/-a:Moram te jaz do jeseni prepričat, da greva butnit kak maraton tam okrog treh ur. :D

Uf, to bo pa težka, zelo težka. Namreč; 1. se niti pod razno ne vidim, da bi sploh kdaj v življenju pretekel maraton, 2. mislim da ga tudi s hojo in izredno počasnim tekom nebi zmogel. 3. ti govoriš o treh urah. :?: :?: :shock:
Uporabniški avatar
 INOT
Poznam take izgovore :evil:
Par let nazaj je take kvasla ena oseba pol pa šla odlaufat maraton pod 2:50
Vidim, da tu na forumu ponujajo neke čudežne napitke :D
Tud jaz imam enga zate, ampak se vzame komaj po teku. Deluje zagotovo :D Reče se mu teranov liker (iz mojega laboratorija) in ga bova ruknila po teku. Eden iz veselja, drugi od žalosti :piti:
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a:Reče se mu teranov liker (iz mojega laboratorija) in ga bova ruknila po teku. Eden iz veselja, drugi od žalosti :piti:

Če jih bova ruknila več, pa kasneje sigurno ne bova več vedela ali je bil prvi iz žalosti ali iz veselja. Še dober da grem domov z busom.

Mogoče je pa ta tvoj napitek čudežni napoj, ki ti da krila in bi morala potem izvesti še kakšen test, da vidiva ali deluje le na možgane ali še na kaj drugega :D
 johnson
INOT napisal/-a:Poznam take izgovore :evil:
Tud jaz imam enga zate, ampak se vzame komaj po teku. Deluje zagotovo :D Reče se mu teranov liker (iz mojega laboratorija) in ga bova ruknila po teku. Eden iz veselja, drugi od žalosti :piti:

Zaupaš recept svojega teranovega likerja?
Uporabniški avatar
 INOT
johnson napisal/-a:
INOT napisal/-a:Poznam take izgovore :evil:

Zaupaš recept svojega teranovega likerja?

Jaz ga vedno naredim čisto po občutku in trenutnem okusu ter razpoloženju :D
V glavnem osnovna sestavina je teran (po možnosti domač). Recept je pa takole na oko:
2 litra terana
rum ali podobna žgana pijača (količina približno 0.5-0.75 l odvisno kako močnega želiš narediti)
Vanilija (če ni prave lahko daš tudi vanilijev sladkor)
limonina in oranžna lupinica
rjavi ali beli sladkor (jaz dodam tudi malo javorjevega sirupa)

Teran prevrem v loncu in zraven dodajam ostale sestavine. Predvsem sladkor dodajam postopoma dokler ne dobim željene sladkosti. Ne vem točno koliko sladkorja gre noter- mislim pa da vsaj od 0.5 kg naprej
Na koncu vzamem ven vanilijeve palčke.
Liker dobi pravi okus potem, ko stoji kakšna 2 tedna.
To bi bilo tako približno iz glave...
Imaš pa dosti receptov na spletu.
 johnson
Hvala. Predvsem za dvotedenski "počitek", ki naj bi ga liker imel. Sem ga mislil narediti kot darilo za rojstni dan, tako da ne bom delal prepozno.

Drugače pa glede na te druge recepte, ki jih omenjaš, narediš ti malce močnejšega in bolj sladkega. Puncam bo to verjetno všeč. Nisem še srečal osebe, ki ji ne bi bil teranov liker všeč. Celo taki, ki alkohola sploh ne pijejo, so vprašali za še en kozarec, tako da je to res neka posebna stvar. :D
Uporabniški avatar
 tae
ej johnson, če prideš v Radence na najino stavo, boš po mojem tudi ti deležen Inotovega napitka.
 johnson
Takrat upam, da bo ravno moje koleno nehalo stavkati in bom lahko začenjal s tekom "na easy". Kakšen veveričkin tek bi morda lahko spravil skup...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zgleda, da bo v Radencih problem priti do te poslastice za nas, ki gremo na 42 ...
Menda bo pa vprašanje tudi glede palačink :wink: ... bo veliko ust :lol: :shock:
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:Zgleda, da bo v Radencih problem priti do te poslastice za nas, ki gremo na 42 ...
Menda bo pa vprašanje tudi glede palačink :wink: ... bo veliko ust :lol: :shock:

Na 42-ki se bomo pa morali kar podvizati, še do novic o rezultatu stave bomo prišli z nekajurno zamudo... :? .
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vencelj napisal/-a: Na 42-ki se bomo pa morali kar podvizati, še do novic o rezultatu stave bomo prišli z nekajurno zamudo... :?

:arrow: Ker se tečeta dva kroga, bomo že zvedeli po prvem krogu, če bo le TF info press deloval brezhibno :hack:
:shock: Inot & Co. :D in ostali :oops: :--(
pa seveda teranov čarobni zvarek :beer:
Se ve, kaj so Radenci :heart :heart :heart in čigav domači teren je to

PS: temu se reče "Pluniti na krbit". Še bo pokalo, čuj!
Uporabniški avatar
 tae
Še 4 tekme pred stavo.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA