Moderator: ales
tae napisal/-a:Se pravi Inot, če bomo imeli na trojkah na 10ki slučajno pod 40 bo to že tvoj rekord, ali se motim.
INOT napisal/-a:
Glede na to, da je na trasi več kot 100 višincev nekih rekordov ni za pričakovati.
INOT napisal/-a:Sem pa leta 2004 na enem 18 km teku na 10. kilometru tekel nekaj nad 38 minut. Vendar tega časa nisem dal na lestvico ker pač ne vem, če je bilo res točno izmerjeno.
INOT napisal/-a:Moram te jaz do jeseni prepričat, da greva butnit kak maraton tam okrog treh ur.
INOT napisal/-a:Reče se mu teranov liker (iz mojega laboratorija) in ga bova ruknila po teku. Eden iz veselja, drugi od žalosti
INOT napisal/-a:Poznam take izgovore![]()
Par let nazaj je take kvasla ena oseba pol pa šla odlaufat maraton pod 2:50
Vidim, da tu na forumu ponujajo neke čudežne napitke![]()
Tud jaz imam enga zate, ampak se vzame komaj po teku. Deluje zagotovoReče se mu teranov liker (iz mojega laboratorija) in ga bova ruknila po teku. Eden iz veselja, drugi od žalosti
johnson napisal/-a:INOT napisal/-a:Poznam take izgovore![]()
Par let nazaj je take kvasla ena oseba pol pa šla odlaufat maraton pod 2:50
Vidim, da tu na forumu ponujajo neke čudežne napitke![]()
Tud jaz imam enga zate, ampak se vzame komaj po teku. Deluje zagotovoReče se mu teranov liker (iz mojega laboratorija) in ga bova ruknila po teku. Eden iz veselja, drugi od žalosti
Zaupaš recept svojega teranovega likerja?
ZdravkoC napisal/-a:Zgleda, da bo v Radencih problem priti do te poslastice za nas, ki gremo na 42 ...
Menda bo pa vprašanje tudi glede palačink... bo veliko ust
![]()
vencelj napisal/-a: Na 42-ki se bomo pa morali kar podvizati, še do novic o rezultatu stave bomo prišli z nekajurno zamudo...![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA