takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Uporabniški avatar
 tae
Sebi in INOT, ali sta to vajini zadnji in končni odločitvi ?

Včeraj popoldne ni na našem koncu nič deževalo. Danes tudi še nič. Za danes naj bi bile le posamezne kratkotrajne plohice, prav tako jutri. Kar pomeni, da še vedno večina dneva naj nebi deževalo. Kar se tiče samoobramb, bomo umazani v vsakem primeru, če so tla mokra ali ne. Itak bomo imeli sabo za preoblečt.

Peka palačink je predvidena pod drevesi.

Priznam, tudi sam bi rad videl, da bi bilo lepo sončno vreme, vendar življenje ni idealno.

Tudi za vse ostale, ki ste neodločeni zaradi vremena: ali greste v dežju tečt ali na tekmo ali ne ?
Uporabniški avatar
 Sebi
Glede na to, da je pred nami še vse poletje se nama zdi tečaj - piknik s palačinkami v takem vremenu brezveze. Ni ravno fajn peči palačink pod nekim drevesom in čakati kdaj te bo namočilo.
Mislim, da bo še veliko priložnosti, da ta piknik izvedemo tako kot se šika in ne nekaj na pol. In mislim, da je več ljudi proti kot za. Torej...

Ps.: v imenu Inota pišem zato, ker je danes cel dan v službi in ne more priti do računalnika, doma pa nama je zaradi strele crknil monitor...
 klopotec
Pohorske grče, ki so dale skozi tek čez Pohorje v pravih nalivih, se ne bi smele bat ene plohice.
Tae, za Inota pa eno marelo dobodi, tisto malo večjo, ki sama stoji. Pa ne zaradi njega, on je vajen moče, zaradi palačink, da mu ognja ne pogasi, hi,hi.

Ne odlašajte, pa lepo se imejte. Saj bi jaz tudi prišel, pa, prvič nisem glasoval, drugič pa imam samoobrambe iz mladosti preko glave in čez.
Uporabniški avatar
 tae
Če sem pravilno prebral in preštel, naj bi bilo od skupno cca 30 kandidatov, 9 za to, da zadevo prestavimo in 3je z mano vred, da se držimo plana. Se pravi večina še vedno ni opredeljena in ni podala svojega mnenja. Če je INOT definitivno odločen za prestavitev, potem bo dejansko tako.
Uporabniški avatar
 Sebi
Pa saj se lahko izvede tečaj samoobrambe, če je taka sila. Bo pač brez palačink. Inotovi navijači se lahko pač dobimo naknadno v lepšem vremenu...
Uporabniški avatar
 tae
Sebi, iz tvojega zadnjega prispevka se mi zdi, da iz tebe vre sedaj kanček jeze oziroma nezadovoljstva, kar pa ni potrebno. Zato se dogovarjamo. Dopuščam seveda možnost, da sta se z Inotom odločila, da vaju to soboto zaradi slabega napovedanega vremena ne bo, vendar se človek vedno lahko še premisli. Bistvo srečanja dejansko niso ne samoobrambe in ne palačinke, ampak prijetno druženje, ta dva elementa sta le vaba za prihod.

Skratka, zadeve nikakor ne mislim imeti sam brez INOTA. Če sva se zmenila, da bova zadevo speljala skupaj, jo tudi bova ne glede na to ali bo to sedaj ali kdaj drugič. Je pa tako, da nikoli ne bo prav za vse.

Nekje do 17h je tema odprta. Prosim vas za čim več dodatnih mnenj, potem objavim zadnjo in končno obvestilo okoli tega.
Uporabniški avatar
 nada
Sem za to da počakamo poletje, pa se takrat mečemo po tleh, pa palačinke jemo :lol:
 luzr
Na hitro sem preletel zadnji dve strani in se težko opredelim.
Razumem tae-ovo željo za samoobrambe v vsakem vremenu, saj nasprotnik ne prilagaja terminov. (neprijatelj vreba ;))
Poleg tega je tae verjetno moral rezervirati prostor v Arboretumu, saj tisto ni nikogaršnji travnik, ki bi ga smeli kar tako zasesti. :?
Seveda imajo po moje glavno besedo udeleženci, pa čeprav :shock: tik pred zdajci. :roll:
Če pa to pomeni za tretjino manjšo udeležbo se mi zdi vseeno smiselno prilagoditi nam, razvajenim tečajnikom :lol: .
Sploh, če šef kuhinje :wink: , torej inot, predlaga peko palačink v sončnih razmerah.

Meni časovno celodnevna odsotnost do julija ne ustreza.
Zato se tudi ne grem utapljati na triatlon v Novigrad, čeprav si zelo želim.
Poleg tega je na isti dan tudi Franjica.
Resnično najboljši namen sem imel priti na pretepaški dan, khm, samoobrambe; a če to lahko uskladimo z ostalimi, bi res predlagal spremembo datuma.
Poleg tega vem za nekaj ljudi, ki bi na drug datum mogli priti.
Morda bi ta dogodek organizirali na prvotni kamniški lokaciji na kakšno nedeljo, ko ni toliko različnih prireditev.
Pripravljen sem se prilagoditi večini, pa čeprav morda ne bom od 9 do 18 ure na zel ozanimivem samoobrambnem seminarju.
Uporabniški avatar
 še1PR
tae, mislim, da smo vsi razočarani nad tem vremenom in se zavedamo, da si se izredno potrudil :cast: , da bi tole uspelo!
Zato vrži žalost na stran, glavo gor in se veselimo :juhuhu: srečanja, ki bo enkrat v boljšem vremenu!
Uporabniški avatar
 tae
Očitno nima smisla čakati do popoldanskih ur.

Dogodek imenovan: SAMOOBRAMBE TEKAŠKEGA FORUMA S PALAČINKAMI je zaradi napovedanega slabega vremena ODPOVEDAN.

Kako bo naprej še ne vem.
 kovit
tae napisal/-a:Očitno nima smisla čakati do popoldanskih ur.

Dogodek imenovan: SAMOOBRAMBE TEKAŠKEGA FORUMA S PALAČINKAMI je zaradi napovedanega slabega vremena ODPOVEDAN.

Kako bo naprej še ne vem.

Fanta je mal minil, a?
A bojo drugi pikniki tud odpovedani?
Uporabniški avatar
 Laufer
Z veseljem se bomo prišli učit borilnih vrednot in uživali v dobri družbi, ko bo znan drug termin. :laola
:TF)
Uporabniški avatar
 bobr
kovit napisal/-a:A bojo drugi pikniki tud odpovedani?

Keri drugi, a sem kaj zamudil :shock: ? Men se piknikira :wink:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA