takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo zmagal v teku na 10km ?

Inot
49
49%
Tae
50
51%
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

dajmo fanta! Samo brez treme in panike... Dan D se bliža. Najboljše da si brke v Radencih nalimata in se v ilegalo spravita, tako da vas mi navijači ne bomo preveč nadlegovali in dodajali še dodaten pritisk.

En prijazen uvod, zdaj pa zares: Tae

:laola
Uporabniški avatar
 Laufer
INOT napisal/-a:Bil je danes neusmiljen boj. Švic je tekel po riti. Že generalka je bila na življenje in smrt. ....rezultat dvoboja :cenz: do Radencev!

V Radencih bo šlo zares, že danes sem videl neusmiljen boj dveh petelinčkov. Kako je bilo ? napeto :twisted:
 nana
Res je škoda, ker nas večina ne bo videla zaključka tega dvoboja v Radencih... :wink: Že danes je bilo hudo zanimivo :D Ampak saj tudi danes nismo videli, smo le slišali :cry:
Uporabniški avatar
 tae
Evo, tekem do Radenc ni več. Sem že hotel podrobno opisovati današnjo generalko. Še dobro, da sem prej prebral vse ostalo. Naj samo omenim, da se z Inotom nisva nič zmenila (ampak je vseeno tako bolj zanimivo), da bo današnji rezultat za večino ostal skrivnost do Radenc. Kako se je danes spremenilo stanje glasov ? Zanimivo :shock: :lol: :D :?: :idea:
Uporabniški avatar
 še1PR
:lol:
Napeto bo ja! :twisted:
Tudi meni je žal, da ne bom mogla biti tam! :(
Uporabniški avatar
 miro
Nisem bil v Umagu, pa me je vseeno zanimal rezultat - sedaj vem razlika 10 sekund.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 INOT
Rezultati iz Umaga so zato ni več kaj skrivat. Dodobra sva se naštudirala in dvoboj bo podobno kot sedaj verjetno zelo tesen. Veliko bo odvisno tudi od vremena in dobre štartne pozicije.
Palačink v Radencih vsekakor ne bo, za to bo treba najt primernejšo priložnost, ko bo manj gneče.
Uporabniški avatar
 tae
:arrow: Morda še kdo za predčasen dvd o samoobrambah ? (talanje na busu za v Radence ali v Radencih)
:arrow: Še ta teden je odprto glasovanje (vsi, ki temo spremljate ste po mojem že glasovali)
:arrow: ne glede na rezultat glasov (glas ljudstva) in končni rezultat teka, se zahvaljujem vsem, ki ste glasovali zame
:arrow: če vržem karte na mizo, bom ta teden do dogodka bolj, kot ne počival.
:arrow: Moj planiran čas je 38:50 (1 minuto hitreje, kot včeraj, ker naj bi bil bolj spočit) Lahko ugibate tudi najine čase, da bo zadeva do konca še bolj zanimiva. Vendar tu zaenkrat še ne obljubljam nobene nagrade, če kdo zadane. Samo tako, da se nekaj dogaja.
Uporabniški avatar
 INOT
Pozdrav vsem, ki imate radi palačinke! Očitno jih bom moral prinesti s seboj kar na nakaj tekov, da boste lahko vsi prišli do njih.
Planiranega časa za Radence nimam. Biti za Taetom in čakati, da se skuri. Pol pa v napad tam okrog 8. kilometra. :twisted:
Veselo bo :D
Uporabniški avatar
 bobr
INOT napisal/-a:Planiranega časa za Radence nimam. Biti za Taetom in čakati, da se skuri. Pol pa v napad tam okrog 8. kilometra. :twisted:

Zanimiva taktika :lol:
Hm sam jaz bi raje jedel palačinke :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
bobr napisal/-a:
INOT napisal/-a:Planiranega časa za Radence nimam. Biti za Taetom in čakati, da se skuri. Pol pa v napad tam okrog 8. kilometra. :twisted:

Zanimiva taktika :lol:
Hm sam jaz bi raje jedel palačinke :wink:

Meni bolj ustreza, če tekača pred seboj lovim, kot pa, da mi nekdo diha za ovratnik. Pri Taetu je pa ravno obratno, tako, da sva si lepo porazdelila vloge :lol:
Palačinke bodo pa v vsakem primeru :wink:
 nana
bobr napisal/-a:Hm sam jaz bi raje jedel palačinke :wink:

A si glasoval? Najprej delo, potem pa jelo :D
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a: Biti za Taetom in čakati, da se skuri. Pol pa v napad tam okrog 8. kilometra. :twisted:

Točno sem vedel, da boš ubral to taktiko. :D
Se pravi moram jaz paziti, da se na koncu ne skurim.
Uporabniški avatar
 miro
Tae,mislim, da je Inot tudi psihološko močnejši!
Lp
Miro
 nana
miro napisal/-a:Tae,mislim, da je Inot tudi psihološko močnejši!
Lp
Miro

Predvsem pa starejši :arrow: bolj moder, bolj izkušen...
Moram za svoje vrstnike navijat, ni kaj :D
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA