Ja, jaz sem v nedeljo preživel čudovit dan v družbi TF -jevcev za kar gre posebna zahvala Tae-tu, Cvalentiju, Inotu kot glavnim organizatorjem ter seveda vsem ostalim, ki ste poskrbeli, da sem dan preživel aktivino, veselo, na zelo lepem prostoru ter sem se najedel palačink do nezavesti...
V glavnem Tae, vedno me znova presenečaš v pozitivnem smislu, tako, da

, mislim, da si zadevo izpeljal zelo profesionalno, tako, samo organizacijo, kot tečaj, čeprav se z borilnimi veščinami ukvarjam že mnogo let, sem se tudi jaz marsikaj novega naučil, tako, da sem res vesel, da sem lahko bil zraven...
Ja, Cvalenti, zelo si me presenetil po svoji zbirateljski strasti starin, še posebej ker jaz ponavadi razmišljam ravno nasprotno, da praktično vse kar se mi zdi staro in neuporabno vržem stran, no Cvalenti, upam da vseh starih predmetov nisem vrgel stran in se bo našla še kakšna starina za tvojo zbirko...
Inot, mislim, da pečeš odlične palačinke, tako, da upam, da bom imel še kdaj to čast in se mastil še s kakšno tvojo palačinko...
Zelo zanimiv mi je bil tudi ogled gradu, saj sem si ponavadi te zadeve (še posebej v času šolskih izletov) ogledoval z enim očesom...
Lp!

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.