Moderator: ales

Ah, palačinke.
 Ah, palačinke.  
  No, da ne bo zmede, seveda stavim, da bo INOT zmagal.
 No, da ne bo zmede, seveda stavim, da bo INOT zmagal.  

tae napisal/-a:V nedeljo imam test na 10ki v Grazu, po katerem bom začel planirati treninge za najino stavo in željeni čas na stavi.
nana napisal/-a:Mene pa zanima, če bosta potem stavo še obrnila... če boš ti izzivalec na kakšni ultra dolžini
Potem bodo pa itak palačinke
tae napisal/-a:INOT, bova najine končne čase kaj javno napovedovala ali niti ne ?
 Ker ne veva kakšna bo proga. Pa jaz ne vem v kakšni formi bom takrat. Tako hipotetično je pa moj maksimalni domet na desetki nekje 39 minut. Če bom seveda pridno delal na hitrosti pa spravil dol kakšne 3 kilograme. Pol znam biti celo neugoden nasprotnik
  Ker ne veva kakšna bo proga. Pa jaz ne vem v kakšni formi bom takrat. Tako hipotetično je pa moj maksimalni domet na desetki nekje 39 minut. Če bom seveda pridno delal na hitrosti pa spravil dol kakšne 3 kilograme. Pol znam biti celo neugoden nasprotnik  

Pridno jej sladkarije in ne glej na težo. Šprinter si, v formi si nima ti kaj bit
 Pridno jej sladkarije in ne glej na težo. Šprinter si, v formi si nima ti kaj bit  Pa upam, da ponoči kaj sanjaš o Velenju....
 Pa upam, da ponoči kaj sanjaš o Velenju....  

INOT napisal/-a:
Sicer pa upam, da te bo strla že psihična priprava na dvoboj.
INOT napisal/-a:
Še nekaj. Palačinke dobiš tudi ti. Vsaj 5 komadov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA