takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Uporabniški avatar
 tae
INOT, a ni možno, da bi takrat v službi dobil zamenjavo ?

Konec koncev boš ti glavna zvezda dneva. Moja naloga je, da jih čim bolj utrudim :D , tvoja pa, da ne bodo šli domov lačni.

No, še nekaj resnosti. Od Kamnika do Maribora je cca 2h z rezervo. Kdaj začneš z nočno službo, da si tako splaniramo dan ?
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:INOT, a ni možno, da bi takrat v službi dobil zamenjavo ?

Konec koncev boš ti glavna zvezda dneva. Moja naloga je, da jih čim bolj utrudim :D , tvoja pa, da ne bodo šli domov lačni.

No, še nekaj resnosti. Od Kamnika do Maribora je cca 2h z rezervo. Kdaj začneš z nočno službo, da si tako splaniramo dan ?

Evo sem si pisal dopust za ta dan.
Glavna zvezda boš pa seveda TI. Tvoja naloga je seveda tudi, da jih čimbolj utrudiš (beri razmečeš, pretepeš...) Jaz bom poskrbel ,da bodo tud pretepeni imeli apetit :D
No še nekaj resnosti. Od Maribora do Kamnika je malo več kot 2 uri teka :!: :twisted:
Uporabniški avatar
 Sebi
A jaz se moram tud prijavit al kako? Jaz sem obvezni del Inotove opreme :lol:
Kaj pa našega psa moram tudi prijavit? Ker ona je pa moj obvezni del...
Uporabniški avatar
 Vreme
14.6. je žal en tak datum, ki meni ne odgovarja, je že nekaj časa rezerviran.. pa tako sem se veselil palačink. Škoda. Bom moral kar palačinke sam doma speč. :shock: Inot prosim za recepte....
Uporabniški avatar
 tae
1. ROSI64 :?:
2. Obivankenobi
3. luzr :?:
4. bobr (polovička)
5. Vlajko
6. raziskovalec - Razy
7. Laufer
8. zatopek
9. Sončka
10. dannae
11. nada
12. AinE :?:
13. še1PR
14. Janazaspana :?:
15. 50cent :?:
16. INOT
17. Sebi (+ njun kuža)
18. cvalenti
19. olson :?:

Zdaj sem tudi uradno lahko spremenil naslov teme.
Nazadnje spremenil tae, dne 21 Maj 2008, 19:09, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 tae
18. Cvalenti se sicer sam še ni tu javil, ampak on bo itak moja in Inotova desna roka, ker nam bo pomagal na njegovem dvorišču. THANKS MY FRIEND.

Na tečaj samoobramb bi rad povabil še druge Kamničane iz foruma, s katerimi se že poznamo:
- MihaPR
- Nataša (NTA)
- DuleKTKV
- matej-jethro
- Darja (reči še Andreju)
- Kristy (reči še očetu)
- lepachuzes
- S625X

Sem še koga spustil ? Na palačinke pa vas jaz ne morem vabiti, to je Inotovo delo in maslo.
Nazadnje spremenil tae, dne 21 Maj 2008, 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Tae, sem se kar odločil. če ne bo kakšne višje sile sigurno pridem na tole zadevo, tako, da če rabiš kakšno pomoč oziroma asistenco pri tečaju samoobrambe lahko računaš name...no Inot lahko računa na to, da mu bom pojedel preveč palačink :ignore: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Za malo predpriprav na tečaj vam (upam, da prvočasno) posredujem nekaj "videoliterature". :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi, vprašaj pri tebi sem odstranil. Kakšno pomoč bom pa tudi potreboval, tako da ti bom že pravočasno povedal kako in kaj.
Uporabniški avatar
 miro
Saj bi prišel na druženje in zaslužene palačinke, pa sem se letos odločil delati gorenjski pokal, pa bi mi ta tek kar precej falil, glede na to , da sem nekaj tekov že zamudil, pa še dopusti so vmes, tako , da bi bila vprašljiva udeležba na dovolj tekih.
Pa drugič!
Se vidimo!

Lp!
Uporabniški avatar
 tae
Škoda Miro, drugače bi nam tudi ti lahko pokazal kakšen judo met ali davljenje.
Uporabniški avatar
 cvalenti
tae napisal/-a:18. Cvalenti se sicer sam še ni tu javil, ampak on bo itak moja in Inotova desna roka, ker nam bo pomagal na njegovem dvorišču. THANKS MY FRIEND.

Na tečaj samoobramb bi rad povabil še druge Kamničane iz foruma, s katerimi se že poznamo:
- MihaPR
- Nataša (NTA)
- DuleKTKV
- matej-jethro
- Darja (reči še Andreju)
- olson
- Kristy (reči še očetu)
- lepachuzes
- S625X

Sem še koga spustil ? Na palačinke pa vas jaz ne morem vabiti, to je Inotovo delo in maslo.

No ,ni lih kamničan je iz Križa amapk vseeno kolega in tekač CVETO! :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
tae napisal/-a:... drugače bi nam tudi ti lahko pokazal ... davljenje.

Malo me je že strah ... :oops:
A bomo V. del Žage snemali? :hello: :wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti
TAE,pa prinesi ščitnike za telo :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 tae
Cuki, ne straši folka, saj ne bomo imeli borb, le samoobrambe. (drugače naj se pa Cveto kar vpiše na seznam, če ga zadeva zanima)

Vlajko, jaz ti bom pokazal le obrambo od davljenja, samega davljenja pa ne, da me ne bo še kdo tožil. :shock: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA