takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Uporabniški avatar
 olson
Pridem,če le ne bom v službi. :P
Uporabniški avatar
 MihaPR
olson bo oz. že ima tudi kar precej dodatnega veselja, kajne?
Uporabniški avatar
 tae
Zgleda, da moram olsona poklicat. Že v Radencih smo pričakovali kakšno gratis rundo, a se moram prepričati na lastna ušesa.

Kaj pa ti Miha in tvoja Nataša pa njen starejši bratec, boste prisotni, ali imate druge plane ?
 Nataša
Tae, hvala za prav posebno vabilo, a se bolj težko vnaprej kaj prijavljamo, ker smo zadnje čase izredno zaposleni (izpiti, diplome, delo doma, itd). Če bomo v bližini, se definitivno oglasimo.

Za bratca pa ne bom govorila, naj sam pove.
Uporabniški avatar
 tae
Osebno vabilo na samoobrambe si zaslužijo tudi naslednji člani foruma, za katere vem, da so glasovali zame (ker so to javno priznali) in jih še ni na seznamu prijavljenih ali pa z njimi še nisem stopil v kontakt. Torej:

- THOMAS
- A..l..j..o..š..a
- Classix
- metkamarjetka
- Kameleon

Žal ste se vsi zmotili. Boste prišli ?
Nazadnje spremenil tae, dne 22 Maj 2008, 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 shash
tae napisal/-a:Osebno vabilo na samoobrambe si zaslužijo tudi naslednji člani foruma, za katere vem, da so glasovali zame (ker so to javno priznali) in jih še ni na seznamu prijavljenih ali pa z njimi še nisem stopil v kontakt. Torej:

- THOMAS
- shash
- A..l..j..o..š..a
- Classix
- metkamarjetka
- Kameleon

Žal ste se vsi zmotili. Boste prišli ?

Ej takelemu osebnemu vabilu bi se pa skoraj težko uprl. Torej TAE hvala za vabilo. :D :D
Malo mi je še daleč tale datum za dokončno potrditev, bi pa rad prišel.
Me pa zanima, ča mogoče dovoliš, da seboj pripeljem 9 letnega sinčka.
Trenira sicer judo, vendar obužuje takele zadeve, toliko da bi bil malo zraven, da mu popestrimo dan in da bo tudi v družbi dobrih tekačev in borcev.

LP
Uporabniški avatar
 tae
1. ROSI64 :?:
2. Obivankenobi
3. luzr :?:
4. bobr (polovička)
5. Vlajko
6. raziskovalec - Razy
7. Laufer
8. zatopek
9. Sončka
10. dannae
11. nada
12. AinE :?:
13. še1PR
14. Janazaspana :?:
15. 50cent :?:
16. INOT
17. Sebi (+ njun kuža)
18. cvalenti
19. olson :?:
20. shash (+njegov 9 letni sin) :?:
21. ZdravkoC :?:
Nazadnje spremenil tae, dne 23 Maj 2008, 08:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ahooooj
Vidim, da se moram prijavit. Družba bo prava :D
V kolikor bo pa kaj vmes prišlo, se bom pa naknadno odjavil (50 % verjetnosti)
Vem, da bo :hehe: in :-- na pretek
Uporabniški avatar
 tae
Kratek povzetek trenutne situacije:

Celodnevni GRATIS tečaj samoobrambe za članice in člane TEKAŠKEGA FORUMA bo:

v soboto 14.6.2008 s pričetkom ob 10-ih dopoldne v Kamniku

Poskrbljeno bo za parkirna mesta. (okoli kamniške knjižnice in glasbene šole)

Vse skupaj se bo dogajalo na travniku pri muzeju Zaprice (natančneje pri muzejskih kaščah); imetniki Garminov :arrow: do tja vodi ulica "muzejska pot"

Dogodka se lahko udeležijo vsi.

Vsak udeleženec tečaja poleg praktičnega znanja dobi še dvd z naučenimi samoobrambami in nekaj zapiskov teorije.

Zaradi takšnih in drugačnih obveznosti lahko pridete tudi kasneje, ali pa predčasno odidete, čeprav bi bilo bolje, da bi bili stalno prisotni. (marsikdo npr. se odpove celotni zadevi, če zamudi kakšno uro, za kar ni potrebe)

Urnik točnega dogajanja ni določen, obveljalo bo pravilo prilagajanja večini.

Nekaj se govori, da se bodo tam okoli pekle neke palačinke ali nekaj podobnega, samo nisem ziher. Saj veste, največje laži se začnejo z: "govori se..." :D

Na dan s prijavami.

ŽUR DO JUTRANJIH UR ali KAKO ZDRUŽITI KORISTNO S PRIJETNIM in obratno.
Uporabniški avatar
 cvalenti
tae napisal/-a:ŽUR DO JUTRANJIH UR ali KAKO ZDRUŽITI KORISTNO S PRIJETNIM in obratno.

Tae,če to ti resno,potem bi bilo dobro,da se tudi kak roštilj obrne in seveda tudi to brez problema,lahko ga posodim tistega na plin ali pa na žerjavico.Če to resno misliš bi bilo fino kaj kupiti in se potem stroške deliti,no mislim ,da ne bi smelo biti več kot cca 5€ na osebo.
Uporabniški avatar
 tae
Torej potrebujem GLAS LJUDSTVA oziroma POMOČ PUBLIKE:

STE ZA TO, DA NA KONCU IZVEDEMO ŠE EN PRAVI PIKNIK Z ROŠTILJEM IN VSEM KAR SPADA ZRAVEN ?
Uporabniški avatar
 bobr
Palačinke + roštilj - DA 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Dobra hrana. Najprej palačinka, nato še nekaj iz roštilja, za sladico si pa še tepen :shock:
90 % je že, da pridem :D
Uporabniški avatar
 pegaz
Tae,

Kar dobro ti gre od rok tale organizacija. Še posebej mi je všeč način, kako si se lotil zbiranja prijav - z vabilom!
Saj veš, da se prijeznemu vabilu nihče ne more upreti.

In ker sem jaz udeležbo na samoobrambni piknik dobil za rojstnodnevno darilo v Radencih, pridem, jasno! :) 8)

Roštilj? Jaz sem za, saj bomo cel dan tam okoli tekali in skakali.

Uf, sezona se že začenja. :) :)

Lep let,
Pegaz :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com