takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo hitrejši na Ljubljanskem polmaratonu 2009?

luzr
23
38%
spela*
37
62%
Uporabniški avatar
 tae
luzr napisal/-a: Zadovoljni mojster Tae? ;> :mrgreen:

Seveda. Očitno so tudi drugi. Sam si napisal tudi:
(Se nadaljuje...)

Z leti po mojem lahko pričakujemo pravi roman. :D

To pa čisto resno. A ni fino, da te ljudje radi beremo, hkrati pa še vneto pričakujemo nadaljevanja.
 spela*
Uf, luzr, pa saj je poročilo daljše od teka, pa praviš, da še niti ni končano! :shock: :rol:

A lahko jaz nadaljujem? Luzr se je utrudil od prehitrega opletanja z jezikom in jo ubral proti domu z izgovorom, da ga čaka štirinožec, njegova sotekačica je pa naredila še nekaj solo kilometrov v tišini.
(Da ne trošimo toliko besed ... :mrgreen: )
 spela*
Da me ne bi luzr narobe razumel. Jaz sem se zabavala ob tvoji zgodbi, tako da kar nadaljuj. :D

V svojem kratkem povzetku sem tako ali tako izpustila veliko "bistvenih" podrobnosti, kot je dvakratno ustavljanje na viškem pokopališču in čakanje na ne vem že kateri kilometrski oznaki, da bo sekundni kazalec prišel do številke 12 - o čemer bralci niso še ničesar izvedeli.
Je prav zanimivo takole naknadno izvedeti, koliko stvari se je dogajalo med tekom. Tako da se že sprašujem, če to slučajno pišeš o kakšnem svojem drugem teku? :mrgreen:
 spela*
Dragi moji!

Da je bil moj rezultat na TF 10ki katastrofalen (pa luzrjev tudi), že veste. :twisted:
A gremo naprej. :D

Do izziva sezone sta še točno dva meseca. Medtem, ko sem objokovala svoj domžalski rezultat :--( , in potem, ko me je luzr opomnil, da sem obljubila tudi udeležbo navijačev, sem imela čas razmisliti o tem. In prišla do ideje :idea: o simboličnih nagradicah za le-te.

To ne pomeni, da morate staviti name - lahko se pa kaj oglašate v temo. :wink:

Luzr bo, če se bo sploh še kaj oglasil tukaj (imam že občutek, da sem stavila sama s sabo), verjetno predlagal nekaj v stilu, da bi morala ciljni čas spremeniti na 2:20 ali kaj takega. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
O kakšnih simboličnih nagradicah je govora ? :D
 spela*
tae napisal/-a:O kakšnih simboličnih nagradicah je govora ? :D

Nič ne povem. :--

Kot da je tako težko malo počakati. :twisted: :D

Raziskovalec na primer že skoraj dva meseca ne spi, v pričakovanju nadaljevanja luzrjeve zgodbice.
raziskovalec je 30. junija napisal/-a:Hej Luzer, čakamo in čakamo na nadaljevanje.
A bo še danes?
Če ga ne bo, gremo pa spat.
Uporabniški avatar
 tae
Jaz še vedno nisem glasoval, zato bodi pridna. :D
Uporabniški avatar
 tae
Ni grožnja. (čisto resno brez smeškota)

Kdor molči, desetim odgovori.

ali pa:

Beseda, ki jo izrečemo je naš gospodar, beseda ki jo zadržimo naš suženj.

morda še ta za lahko noč:

Če jezik molči, glava ne boli.

Torej si se čisto pravilno odločila za :ignore:
Uporabniški avatar
 raf
meni se je pa zdelo, da sta oba zagrizena tekemca v Domžalah taktizirala in se šla igrico "zavajanje nasprotnika", ker ko sem v prvem krogu pritekel mimo luzerja in špele je moški del te stave delal take čudne spake in spuščal tako cudne zvoke, da sploh nisem vedel ali sem na teku ali na tekmovanju v riganju. Skratka meni sploh ni več jasno v čem je fora te stave, ker itak je na prvem mestu dobro počutje in šele potem pridejo užitki......
Raziskovalec na primer že skoraj dva meseca ne spi, v pričakovanju nadaljevanja luzrjeve zgodbice.
raziskovalec je 30. junija napisal/-a:Hej Luzer, čakamo in čakamo na nadaljevanje.
A bo še danes?
Če ga ne bo, gremo pa spat.
[/quote]

Ne, ne, že dva meseca zaspim takoj ob 22:00, ker ni nadaljevanja.
Rafu dam prav. Oba sta v Domžalah odtekla taktični tek zavajanja konkurenta.
Glede stave pa mislim, da je pri teku tako kot v življenju. Dobro delo (trdi treningi) se morajo slej ko prej poznati. Sicer ima luzer še nekaj časa, a glede na do sedaj videno bi rekel, da ima *špela vsaj 80% možnosti za zmago.
Mislim torej, da bo *špela zmagala.
Me pa čisto malce mika, da bi stavil na Luzerja. Da ga malo spodbudim k delu (treningu).
Obema pa čimboljši rezultat na LM.
 luzr
raziskovalec napisal/-a:a glede na do sedaj videno bi rekel, da ima *špela vsaj 80% možnosti za zmago.
Mislim torej, da bo *špela zmagala.

Hvala Razy, kar stavi na spelo+ultra, jaz ne rabim vzpodbude, ker mi v soboto ni šlo na jok, ampak na smeh. Se pravi nisem tekel na škrge.
Moje nogice rabijo več treninga, to je res. Ne pa tudi preveč*...
Zato ni bilo zavajanja. Včasih pač ne gre.
Res je meni ne gre, kadar speli* dobro teče; njej pa neha dobro iti, če meni namazan jezik teče ali če se celo zabavam med tekom z zlobnimi domisleki. In ponavadi mi gre, če nimam v navezi psa ali tornistra.
Na zadnjih dveh Gol-ada-h sem imel resne težave tudi brez vsega, mogoče ker nisem imel niti stekleničkice z dudico kot dva slona.
Uporabniški avatar
 bernarda
Nevem, nevem? Imam občutek, da ta dva zavajata tudi nas.Na LM pa bosta naredila eksplozijo moči, hitrosti in rezultat, da bomo kar obnemeli. Zaenkrat ne stavim na nobenega. No ja, se nagibam na eno stran , pa ne povem naglas, itak bo spet galama :argue: , zakaj pa ne jaz :mrgreen:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA