takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Uporabniški avatar
 tae
Tema je že skoraj na dnu levega seznama, zato jo je potrebno ponovno dvigniti. Do sedaj sem javno vabil na ta dogodek že več skupin ljudi. Če se prav spomnim:

- tiste, ki so javno glasovali zame
- Štajerce
- Kamničane
- šefe

Zdaj vabim še posebej dekleta tekaškega foruma, ki se še niste odločile za omenjeni dogodek, saj vam bo po mojem zadeva v življenju bolj koristila. Tokrat vas ne bom imenoval, da ne bo kakšne zamere zaradi moje pozabljivosti določene osebe. Punce ste pri takšnih stvareh bolj občutljive.

Upam, da nisem spet kaj preveč rekel, kar v zadnjem času marsikomu ni všeč.
Uporabniški avatar
 Damijan
tae napisal/-a:Pogrešam štajerski konec; INOT, Sebi, ZdravkoC, MiroR, 50cent, Damijan, klatez, Vreme, IvanČ,... ali je še predaleč za javno prijavljanje.

Hvala za vabilo! Nekaj časa se je med sodelavci le govorilo, zdaj pa je le jasno: službeno zadržan... Lepo se imejte.
Uporabniški avatar
 tae
Škoda Damijan. :(
Uporabniški avatar
 INOT
Skrajni čas, da se še jaz kaj oglasim :D
Moj predlog glede palačink je naslednji:
ponev, posode in vse sestavine bom prinesel s seboj.
Od mok predlagam kombinacijo pire in kamuta (da bomo jedli zdravo :lol: )
Ostalo pa mleko, jajca, vanilijev in rjavi sladkor.
Od nadevov prinesem marmelado, nutelo, skuto, orehov in makov nadev, javorjev sirup, če so pa še kakšne želje jih napišite.

Da ne bo nihče prikrajšan naj mi striktni vegetarijanci javijo, če želijo palačinke samo iz moke in vode, sladkornim bolnikom nardim samo iz kamuta, eventuelnim bolnikom z celiaklijo pa nabavim brezglutensko moko.
Za vse te udeležence iz zadnjega odstavka bi tako palačinke naredil že doma zjutraj kar ne bo problem ker nameravam za degustacijo naredit tud nekaj palačink iz konopljine moke. Za sladokusce drugačne vrste bodo na voljo tudi tsampa čokoladne kroglice.
V glavnem, da ne bomo jedli klasično....
Za srečanje bi lahko naredili mogoče tudi spominske majice?
Uporabniški avatar
 tae
Lepo, da si se še ti malo javil tu. Sem že mislil, da bo solo party. :D

Sploh nisem vedel, da je palačinke možno narediti še iz česa drugega, kot klasične bele moke (nisem še v fazi, ko bi jedel zdravo).

Zanimivo se mi zdi: palačinke s konopljine moke. A to pomeni, da bomo na legalni način zadeti ? :D

Glede spominskih majic:
- Ali se splača za 20 ljudi ?
- Kdo naj bi jih financiral ?
- Spomin bo sigurno ostal tudi brez majice.
- V mislih si imel verjetno tudi kakšen tisk. Časa je še 14 dni (ne vem ali je to dovolj, ali premalo). Kdo bi tiskal, kaj bi tiskal, koliko bi tiskal, koliko bi to stalo,...

Naj še drugi povedo ali si to želijo.
Uporabniški avatar
 Laufer
Predlagaj dizajn, tiskarja zrihtam jaz. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Tisti, ki spremljate temo (verjetno tudi že na seznamu prijavljenih),

2 zadevi sta znani:
- INOT bo pekel palačinke
- jaz vas bom učil samoobrambe

Na novo pa sedaj 2 zadevi nista še čisto znani in definirani:
- 1. Piknik z roštiljem in vsem ostalim kar paše zraven DA ali NE (vem, da ste nekateri ZA, vendar je treba upoštevati večino)
- 2. Majice DA ali NE
 Janazaspana
Piknik je ok. Glede na večino pač. Prispevam za hrano, lahko tudi kaj nabavim. Naj organizatorji sporočijo :)
INOTa delno oskrbim z Nutelo in marmelado. Bom pogledala, če je doma še kaj tiste, ki sem jo jaz cmarila. Samo sadje, s kančkom ruma, popolnoma brez dodanega sladkorja, za tiste, ki radi živijo zdravo.
Uporabniški avatar
 tae
Na tej strani še nisem prilepil seznama trenutno prijavljenih (vedno počakam, da se nabere še kakšen nov):

1. Marjana
2. Obivankenobi
3. luzr :?:
4. bobr (polovička)
5. Vlajko
6. raziskovalec - Razy
7. Laufer
8. zatopek
9. Sončka
10. dannae
11. nada
12. AinE :?:
13. še1PR (polovička)
14. Janazaspana (glede na zadnji prispevek sem ti vprašaj odstranil)
15. 50cent :?:
16. INOT
17. Sebi (+ njun kuža)
18. cvalenti
19. olson :?:
20. shash (+njegov 9 letni sin) :?:
21. ZdravkoC (trenutno 90% verjetnost)
22. pegaz
23. miroR + njegova boljša polovica
24. kovit
25. tini (sem te kar vpisal, ker vem da nimaš časa :D )
26. ero
27. pia
28. nana in njen mož
29. duleKTKV
Nazadnje spremenil tae, dne 31 Maj 2008, 23:16, skupaj popravljeno 2 krat.
 nana
Če ne pride kaj vmes, pridem nekje po 12. uri. Nekaj ur za mano, pa prikolesari še moj mož :D
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Kot zaenkrat kaže, bom imel to soboto prosto, da pa je ne bi preživel "kar tako v tri krasne" se prijavljam na samooobrambo s palačinkami :) , če smem :oops:

Če se potrebuje kakšen prostovoljec, sem na razpolago... 8)
Uporabniški avatar
 tae
Dule, veš da smeš, dobrodošel.
Uporabniški avatar
 tae
Še 12 dni imate časa za predprijavo na dogodek leta :D .

Tisti, ki veste, kje so Zaprice v Kamniku, pridite direktno tja.

Ostale bom jaz osebno čakal na parkirišču pred kamniško knjižnico (sledite rdečim puščicam in oznakam TF) in vas bodo pripeljale direktno tja iz vseh strani.

Za vse "izgubljence" je tu še moja telefonska: 041/283-546.

V soboto bom v Bevkah, če kdo želi še predčasen dvd, na dan z besedo.

Še nekaj za konec: če slučajno komurkoli katerikoli moj dvd ne dela, naj mi to sporoči in naredil bom novega.
Uporabniški avatar
 miciM
No mogoče se prikažem tudi jaz, imam sicer še nekaj v planu, če.......
Molo me mika se pretepati
:lol: :lol: :lol:

Ja jaz sem tista, ki še vedno tečem kako minuto prepočas
:wink:
Uporabniški avatar
 Z*
Em, jaz bi tudi prišla. Šifra Štajerska 8) Do knjižnice bom gotovo znala, naprej se pustim vodit. Potlej se bom pa samo (o) branila ... :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA