takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo zmagal v teku na 10km ?

Inot
49
49%
Tae
50
51%
Uporabniški avatar
 INOT
#121810
Pa naj bo uradna! Od maja dalje. Tae pa naj določi za kaj staviva. Vem, da imam zelo malo možnosti, zanašam se pa na to, da redko izgubljam stave :rol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#121811
INOT napisal/-a: Tae pa naj določi za kaj staviva. :rol:

Mislim, da bosta delala špago :wink: in pekla palačinke
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 20 Mar 2008, 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
#121813
O.k. da razjasnimo zadevo, ker vem, da so na forumu tudi člani, ki ne berejo vseh tem. Že nekaj časa nazaj sva se z Inotom zmenila, da se udariva na eni 10-ki, se pravi 10km razdalji. On je namreč že izkušen tekač in po duši ultraš, kar pomeni, da so mu ciljne razdalje maratoni in ultramaratoni. Jaz pa sem pravo nasprotje, se pravi sem kratkaš. Moje ciljne razdalje so od 5 do 10km, pa tja do polmaratona občasno. On se s tekom ukvarja malo dlje od mene, njegova prednost, jaz pa sem malo mlajši, moja prednost. On želi dokazati, da se da dobro 10ko odteči z dolgimi treningi (poudarek na vzdržljivosti), jaz s kratkimi in intenzivnejšimi. Oba imava sicer isti cilj, se pravi 10ko preteči čim hitreje, le poti do cilja so različne. Tokrat zadevo objavljava, ker je bilo ravno danes v eni drugi temi debata o tem.

Razjasnjeni podatki zaenkrat:
- Tek na uradni 10-ki med mano in Inotom
- Zmagovalec je, tisti ki prvi od naju priteče v cilj
- Cilj obeh je verjetno postavitev osebnega rekorda na 10-ki

Še neznani podatki:
- kdaj ?
- kje ?
- staviva za ?

Podrobnosti sledijo, moram se spomniti nekaj, da boste vpleteni še ostali forumovci.
Uporabniški avatar
 MihaPR
#121814
Ok, kdaj in kje se sama domenita, ker najbolje vesta v kakšnih pogojih in časovnem terminu bosa pripravljena.

Kaj: predlagam, da na prvi uradni proslavi (piknik, srečanje) TF, recimo Podpeč oz. prvi večji prireditvi, recimo trojke, LM maraton, Palmanova, kjer je udeležba TF največja, poraženec dokaže, da je počasnejši, torej, odteče progo kot zadnji :) bo šlo? + seveda, pijača za TF :)
 klopotec
#121828
Pa mi bi tudi lahko stavili. Jaz sem ziher kdo bo zmagal in se mi obeta lep dobiček. Kdo bo organiziral stavnico.
Uporabniški avatar
 tae
#121829
Miha, zvit si mi ti. Ti bi zastonj pil ne glede na to kdo bo zmagal in na kateri strani boš. Glede pijače drugače ni problema, kadarkoli se bova srečala, lahko častim pivo ali karkoli že piješ, bi bilo pa to vsekakor težje za 100 ljudi.

S tvojo kaznijo se pa jaz osebno nikakor ne strinjam, saj bi bil s tem poraženec večkrat kaznovan:
1. ker bi izgubil stavo
2. ker bi se moral na omenjenih prireditvah prav matrati, da bi bil zadnji
3. zgoraj omenjeno :beer:

Se bom že spomnil česa, saj je še dovolj časa.
Uporabniški avatar
 cvalenti
#121852
Vsekakor navijam za (mojega bivšega trenerja) in prijatelja TAE-ta.No v njegovo zmago sem 99,9% :wink:
Imam pa en predlog oz. kazen,ki ni tako vsakdanja kazen je pa zanimiva in šele po drugem delu če ne uspe tudi finančno boleča. :twisted:
No zadevo sem si pa takole zamislil.Poraženec ima natanko (od dneva poraza) en mesec ,da ponovno izove zmagovalca na dvoboj polovične dolžine,to pomeni 5km.Hmm,kakšna kazen pa je to!!!Odlična,športna!On bo moral trenirati še več ,ker je izgubil in ve da je nasprotnik močan,nasprotnik pa tudi bolje,da ga slučajno poraženec ne ujame hehe :lol:
No in kazen,če v drugo zgubi,vsak od udeležencev ,tako TAE kot INOT,povabita vsak 3 forumovske prijatelje in se dobijo nekje v gostilni,kjer poraženec časti večerjo,v slučaju da ga poraženec premaga na 5 km,drug drugemu podasta roke in vselo na trening. :wink:
Uporabniški avatar
 tae
#121864
Hvala cvalenti za podporo. Železo se kuje dokler je vroče, zato najbolje da tu spesnim svoje trenutne misli. V prihodnje se bosta verjetno izoblikovala 2 "tabora", eni bodo zame, drugi za Inota, zato je najbolje, da začnemo z anketo.

Jaz bom poskrbel za svoje "navijače" na sledeči način:
Vsi, ki boste glasovali zame, pomeni, da verjamete vame in me zato podpirate, zato si zaslužite nagrado ne glede na to ali bom zmagal ali izgubil. Nagrada ne bo ne denar, ne pijača in ne hrana, ker so to stvari, ki so minljive, jaz pa vam želim pustiti spomin, ki traja. Skratka, za vse, ki boste na moji strani bom organiziral brezplačni celodnevni seminar samoobramb zunaj v naravi. Vsi udeleženci boste po končani vadbi dobili še brezplačen dvd samoobrambe od prijemov. Marsikdo bo rekel, da ga to ne zanima in je brez veze, vendar pa nikoli ne veš kdaj ti lahko pride prav. Pravzaprav je vsako dodatno znanje v življenju dobrodošlo. Ponujam vam torej svoje znanje za vaše zaupanje. Hkrati vam obljubljam dogodek, ki vam bo ostal v spominu, čeprav v igri ni tek niti materialne dobrine.

Inot, kaj želim od tebe, če zmagam? Denar v naših stavnicah je prepovedan, pijača in hrana sta že preveč klasični stavi, hkrati pa preveč minljivi, jaz pa želim imeti trajni spomin. Vseeno je ali je v igri medalja, pokal, diploma, vaza, kipec, slika,... (domišljijo prepuščam tebi), želim pa da, se kot poraženec zame potrudiš in na spominski izdelek napišeš naslednje podatke:
- Tvoj in moj ime in priimek
- Tvoj in moj vzdevek na forumu
- Datum in kraj tekme
- Razdaljo
- Moj dosežen čas
- lahko še kaj po tvoji želji
Skratka, v primeru zmage želim imeti spomin na ta dogodek.

Kaj pa želiš ti ?
Uporabniški avatar
 Sebi
#121870
Oba pubeca sta očitno v tretji puberteti... Ampak dokler imamo še drugi kaj od tega je to super duper! :laola
Uporabniški avatar
 tae
#121872
Sebi, tvoj pubec me je izzval, veš. Jaz pa tudi ne morem, da nebi sprejel izziva.

Drugače pa, ali bi bilo možno, da tisti, ki glasujete še tu javno kaj napišete. Meni je pomembno, da vem kdo glasuje zame, glede na to, da sem "mojim navijačem" nekaj obljubil. :)
Uporabniški avatar
 Sebi
#121873
Saj vem, da bi morala podpreti Inota ampak Tae je ponudil tako super nagrado, da ne vem ne vem... Bom mogla dobro razmisliti :wink:
Uporabniški avatar
 tae
#121875
Sebi ti kar podpri svojega Inota, potem pa še skupaj z Inotom pridita na samoobrambe, pa bo.
Uporabniški avatar
 Vreme
#121876
Jaz sem vsekakor za Inota, ker ga pač bolje poznam. Ne dvomim pa, da bo šlo na nož do zadnjega metra :D

Sicer pa je tvoja nagrada Tae odlična, le kaj se bo spomnil Inot??? :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA