Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

Kristijan Šivak - Sploh
To mi se sviđa! Sve tekme sumiraš! A ne ono: 5 od 8 ili 4 od 7 itd. Ko je faca, nek dođe na sve! Mislim da se Velebit ne boduje ništa više nego drugi trekinzi, a mislim da sistem bodovanja nigdje i nije objavljen. Malo nam je treking liga otišla k vragu (hudiču), ali sredit ćemo to druge godine!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Kristijan Šivak - Sploh napisal/-a:To mi se sviða! Sve tekme sumiraš! A ne ono: 5 od 8 ili 4 od 7 itd. Ko je faca, nek doðe na sve! Mislim da se Velebit ne boduje ništa više nego drugi trekinzi, a mislim da sistem bodovanja nigdje i nije objavljen. Malo nam je treking liga otišla k vragu (hudièu), ali sredit æemo to druge godine!

Ne verjamem da vam je šla k hudièu.

Z otožnostjo pa gledam na tista leta ko je bil Velebit peak sezone.
Trasa je potekala od Paklenice do Senja. Takrat nam je bil Velebit osredni cilj sezone
 klas
Tudi jaz se spomnim tiste znamenite Velebit ultre 2005:

130 km.

Štartali smo v Paklenici v petek zjutraj. Pot je vodila proti severu čez velebit do Senja. Cilj v Senju (kula) sva z Luko dosegla v dvojicah po 44 urah in dveh nočeh v nedeljo dopoldan. To je bilo res mitsko..

Mislim, da si tudi ti Ivan bil na tisti tekmi...lp
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
klas napisal/-a:Tudi jaz se spomnim tiste znamenite Velebit ultre 2005:

130 km.

Štartali smo v Paklenici v petek zjutraj. Pot je vodila proti severu èez velebit do Senja. Cilj v Senju (kula) sva z Luko dosegla v dvojicah po 44 urah in dveh noèeh v nedeljo dopoldan. To je bilo res mitsko..

Še zdaj se mi naježi koža ko se spomnim Panosa ter prihoda v na sredino poti. Zjutraj smo s kolegom pekli palaèinke in kuhali šipkov èaj v tistem kraju kjer se zaène Premužiæeva steza.

Spomnim se francozov in ekipe Hrvaških policajev/specialcev ki so delovali tako strumno sploh niso menjavali tempa.

Prihod pred ono trdnjavo nad Senjem pa je bil itak mitski :).

No upajmo da bo še kakšna taka zadeva.
 Kristijan Šivak - Sploh
Meni se čini da pričate o Velebitu 2004. kad su Hrvatski specijalci bili pobjednički tim. Inače, nas nekoliko planira ponoviti tu turu sljedeće godine kao trening.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA