Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

Uporabniški avatar
 iverson
Tole postaja čezdalje bolj napeto! Blaž prideš? A kraj štart bo povedan dan pred tekmo? Ker na strani piše samo Ljubljana, ta pa je malo velika. Ali bo treba že štart iskat :lol: ?
 AinE
Nama je tudi sumljiv vzhod, zato sva danes odšla na oglede :twisted: .
Na kolovozu iz Molnika proti Šentpavlu je na vsakih 10 m stal oz. na trinožniku sedel lovec s puško, nabito s "ta veliko kroglo" :arrow: čakali so medveda.
Na pokrivalih so imeli trakove florescentne barve. Mislim, da zato, da v tisti megli drug drugega ne bi zamenjali za kosmatinca :oops: . Tudi nama so svetovali, da oblečeva kaj bolj kričečega :shock: . Nisva vedela, koga se naj bolj bojiva: medota ali oboroženih lovcev. :?

Upam, da v soboto ne bo megle.

Lp E. :D
Uporabniški avatar
 bla_k
iverson napisal/-a:Tole postaja čezdalje bolj napeto! Blaž prideš?

Ja, pridem, samo grem ''zgolj'' na pohodniško. Mal se teme bojim, za katero vem, da bi me na ultri preganjala... :oops:
 treking liga
:roll: Še nekaj VELT vitaminčkov:

- vzamite si za VELT cel dan časa, najboljši naj počakajo na razglasitev in zabavo :arrow:
- trasa VELTA 2008 je krožna - torej start in cilj na istem mestu 8)
- pohodniška in ultra sta (po mneju testerjev) enako atraktivni :)
- štartamo skupaj, nato se kategoriji po nekaj KT-jih razcepita in se kasneje spet združita do cilja. :idea:
- na razcepu bo časovna zapora za ultraše, prispele po njej jih usmerimo na pohodniško, tako da brez strahu :?
- zadnji del bodo ultraši verjetno delali po temi, zato jim bomo ta del skušali čimbolj olajšati - luna bo 2.dan v zadnjem krajcu (vzhod okoli 20.00h) :roll:
- proga bo imala nekaj presenečenj, nekatere situacije bodo malo odbite oz. smešne :wink:
- po moje bo kar zabavno :D
- na www.treking.si kmalu o namigih: Kako najlažje do cilja? :P
- na www.pustolovecrajd.org in www.treking.si že danes prva slika startnega mesta, vsak dan bomo sliko malo dezumirali, dokler se ne bo vedelo vse :shock:

Čao, čao - SLTG
Nazadnje spremenil treking liga, dne 10 Nov 2008, 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 žine
:D :D :D čestitke za izbor :D :D :D
e-vresje
lpŽ
Uporabniški avatar
 damajanty
Pa sem že misla, da je hiša na spodnjem zemljevidu na linku označena s črko B, pa je to zemljevid Benetk :D
Uporabniški avatar
 Darja
Žine, je tvoje navdušenje povezano z uresničitvijo tvoje napovedi? :?:
 AinE
Najini ogledi so naložba za v bodoče.
O, bedno ! 8)

Lp E. :wink:
Uporabniški avatar
 žine
Darja napisal/-a:Žine, je tvoje navdušenje povezano z uresničitvijo tvoje napovedi? :?:

:D jep jep jep :D
lpŽ
 janezu
žinetu je vse jasno,morda še bolj kot traserjem. kako pa bo z obljubljenimi razgledi,glede na vremensko napoved :D sneg do 800,sicer pa je najvišji vrh samo 21m nad jurja,upam,da bo skidano lp ju
Uporabniški avatar
 Deniz
janezu napisal/-a:žinetu je vse jasno,morda še bolj kot traserjem. kako pa bo z obljubljenimi razgledi,glede na vremensko napoved :D sneg do 800,sicer pa je najvišji vrh samo 21m nad jurja,upam,da bo skidano lp ju

Ne vem ,ne vem... pomoje da bo kar najvišji vrh vseen 107m nad jurja :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tole bo še zanimivo. Ne vem, zakaj se mi dozdeva, da bo štart nekako v smislu žinetovega predvidevanja, ampak bolj proti zahodu :)

Drugače pa bo konkretna tudi udeležba, znani ARS-ovci, gorski tekači, stara garda treking lige, itd :)
Uporabniški avatar
 iverson
bla_k napisal/-a:
iverson napisal/-a:Tole postaja čezdalje bolj napeto! Blaž prideš?

Ja, pridem, samo grem ''zgolj'' na pohodniško. Mal se teme bojim, za katero vem, da bi me na ultri preganjala... :oops:

No se vidimo, jaz grem na ultro. Bomo malo dirkal :D . Start je že na strani treking lige vendar mi je neprepoznaven.
 janezu
še najlažje bo štart najdt. mau u klanc-z avto .nato pa peš dol,kamnčani imate res blizu :D pl ju
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA