Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

Ja nč, najverjetneje se pojavim na štartu pohodniške kot mentor družinskemu članu. Vse kaže, da so ga začele zanimati malo daljše avanture, ne samo jogging. Pa naj mu bo in naj na terenu zve, kaj je to 25 km. :mrgreen: Mogoče me pa preseneti. :roll:
 Tinac
Še 4 dni za prijavo. Pravočasno se prijavite in si zagotovite čudovite športni spominek na naše hribe, čudoviti spomini so pa tako ali tako na voljo za vse. ;)

Po sežani noge spočit, glavo zbistrit pa pot pod noge v Škofjo Loko !
Spet novice s prizorišča sobotne prve tekme STL 2012: http://www.treking.si/sl/skofjeloki-tre ... ribih.html
Slikca je pa z Ratitovca, tam nas v soboto ne bo, razen če bo proga še enkrat daljša... :? :roll:

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Slikca je pa z Ratitovca, tam nas v soboto ne bo, razen če bo proga še enkrat daljša... :? :roll:

LP, vencelj

Vencelj, se strinjam, vse dokler ne odprem programa "Kvalitetno izgubljanje" :roll: Tam sta zavedena tako Blegoš kot tudi Ratitovec in še kaj bi se našlo :D Sicer pejmo pa kar na zaupanje, pa bo :lol:
matej-jethro napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Slikca je pa z Ratitovca, tam nas v soboto ne bo, razen če bo proga še enkrat daljša... :? :roll:

LP, vencelj

Vencelj, se strinjam, vse dokler ne odprem programa "Kvalitetno izgubljanje" :roll: Tam sta zavedena tako Blegoš kot tudi Ratitovec in še kaj bi se našlo :D Sicer pejmo pa kar na zaupanje, pa bo :lol:

:lol:
Naslednjič te vzamem s sabo na spoznavanje hribov okrog Selške doline :juhuhu:

lp
Tinac napisal/-a:Slikca je pa z Ratitovca, tam nas v soboto ne bo, razen če bo proga še enkrat daljša... :? :roll:

Ker vemo kako močna je sekcija pristojna za kvalitetno zgubljanje (namreč da je kljub konkretno podaljšani trasi sposobna priti ob pravem času na žgance k Ruparju), smo zgolj nakazali eno od številnih možnosti, ki jih ponuja tokratna trasa :)
Se vidmo!
 Tinac
Trenutno prijave rastejo s tempom 2 prijavi na uro! Super, če bomo tempo zdržali nas bo na Sv. Andreju skoraj 200!

Želeli bi si še več trekerjev, ki bi prišli v "Aktivno" kategorijo - na špancir po loških hirbih. Ta je primerna res prav za vsakogar.

Tudi sicer je običaj, da v Škofji Loki za otvoritev sezone pripravimo "kratke in sladke" trekinge v vseh treh kategorijah, da se ogrejemo za celotno treking ligo.
Fetici napisal/-a:Koliko nas bo pa takih, ki gremo prvič??

Mene že kar pošteno zvija pred soboto :D

Kar nekaj vas je ki ste se prvič opogumili priti na treking. In nas bo veselilo če nam bo uspelo s trekingom "zastrupiti" čim več novincev. Malo pozitivne treme pa ponavadi pred štartom samo koristi :D
 AinE
Fetici napisal/-a:Mene že kar pošteno zvija pred soboto :D

Feteci, če ti bo kaj lažje, mene tudi zvija. :oops:
Prvič grem na ultro. Ker vem, da se znam kvalitetno zgubit, lahko iz ultre nastane super ultra. Za povrh me pa že cel teden preventivno kolena bolijo.

Upam , da se bodo organizatorji držali obljubljenega:
Tinac napisal/-a: ...v Škofji Loki za otvoritev sezone pripravimo "kratke in sladke" trekinge v vseh treh kategorijah, da se ogrejemo za celotno treking ligo.

Kot zdaj kaže, bomo imeli vsaj lepo vreme. :D

Se vidimo, E :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
AinE napisal/-a:
Fetici napisal/-a:Mene že kar pošteno zvija pred soboto :D

Feteci, če ti bo kaj lažje, mene tudi zvija. :oops:
Prvič grem na ultro. Ker vem, da se znam kvalitetno zgubit, lahko iz ultre nastane super ultra. Za povrh me pa že cel teden preventivno kolena bolijo.

Upam , da se bodo organizatorji držali obljubljenega:
Tinac napisal/-a: ...v Škofji Loki za otvoritev sezone pripravimo "kratke in sladke" trekinge v vseh treh kategorijah, da se ogrejemo za celotno treking ligo.

Kot zdaj kaže, bomo imeli vsaj lepo vreme. :D

Se vidimo, E :wink:

AinE, očitno nas bo več takih zgubljajočih :oops: . Za vsak slučaj bom poklicala mamo, da nam kaj za jest pripravi, če slučajno pristanemo na drugi strani v dolini :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA