Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

Uporabniški avatar
 yogo
Jože in David sta si ogledala eno dolino več kot ostali, to pa je izkoriščena štartnina :-- .
Nč bat, mi smo si že lani ogledali pot skoraj do Pasje ravni :evil: , ko smo ugotovili, da bo šele letos na trekingu :D :D :D.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 AVI
yogo napisal/-a:Jože in David sta si ogledala eno dolino več kot ostali, to pa je izkoriščena štartnina :-- .
Nč bat, mi smo si že lani ogledali pot skoraj do Pasje ravni :evil: , ko smo ugotovili, da bo šele letos na trekingu :D :D :D.

lp Yogo

Pa vidiš..."od viška ne boli glava" :lol: :lol: ....ampak noge pa vseeno malo.... :lol: :lol: :lol:
 Rok_E
AVI napisal/-a:Pa vidiš..."od viška ne boli glava" :lol: :lol: ....ampak noge pa vseeno malo.... :lol: :lol: :lol:

Ampak v nedeljo še ZG-Čazma :clap:
Jaz v nedeljo niti pomislil nisem o teku, kaj šele da bi odtekel 61km.
:laola
Rok_E napisal/-a:
AVI napisal/-a:Pa vidiš..."od viška ne boli glava" :lol: :lol: ....ampak noge pa vseeno malo.... :lol: :lol: :lol:

Tudi moje čestitke AVI-ju, zgleda pa le malo utrujen, ker od Čazme še ni nič napisal. :clap:
Uporabniški avatar
 AVI
večno mlad napisal/-a:
Rok_E napisal/-a:

Tudi moje čestitke AVI-ju, zgleda pa le malo utrujen, ker od Čazme še ni nič napisal. :clap:

:lol: :lol: :lol: ...enostavno mi časovno ne znese...morda danes :wink: ...drugače pa imaša prav, reš še malo noge čutim.... :lol: :lol: :lol: ...hvala za čestitke... :D sedaj pa neham smetiti.... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Dule
Lepo je bilo začet novo sezono na dosti poznanih terenih in videnja poznanih in novih trekerjev/ic :clap: Se vidimo na naslednjem, kjer bodo zame novi tereni :D

ps: Kratek opis moje poti lahko vidite na povezavi v prostoru za pametno misel :)

ČAU
 klas
Iz izkušenj vem, da so velenjska naveza adventurerace.si, s Perom na čelu, mojstri postavljanja prog in imajo veliko izkušenj. V zadnjem času se skoring format zelo uveljavlja predvsem v adventure raceju, pa tudi kot kaže v STL.
Za pokušino je Žine že februarja postavil tako progo pod Šmarno goro.

Gre za vznemirljivo preizkušnjo, kjer nekaj velja tudi zaupanje vase, poznavanje svoje hitrosti gibanja in svojih zmožnosti. Pohlep se včasih maščuje, tveganje včasih izplača. Izbira je vaša. :wink:

Na Golteh bo fajn, o tem nobeden ne dvomi ! :D
 AinE
Ko primerjam Februarski Score treking in vse, kar je do zdaj objavljeno o Zlatem trekingu po Golteh, opažam nekaj razlik:
Pobiranje KT
Skaručna: Vrstni red pobiranja kontrolnih točk in je bil poljuben.
Golte: Tekmovalci si bodo lahko sami izbirali koliko kontrolnih točk bodo pobrali.
Udeleženci pobirajo točke po vrstnem redu – start, KT1, KT2…
:shock:
Dolžina, čas, vzpon
Skaručna: enotna kategorija : cca. 25 km, limit 4 ure, 1000 m vzpona
Golte: - aktivna: cca 10 km, limit 5 ur, ? m vzpona,
- pohodniška: cca 20 km, limit 6 ur, ? m vzpona
- ultra: cca 40 km, limit 7 ur, ? m vzpona
Posebne naloge
Skaručna: Ni bilo posebnih nalog
Golte: Na progi bodo tudi kontrolne točke s posebnimi nalogami.
Takšna kontrolna točka bo štela večje število točk.
Ugotavljam, da se predvidena povprečna hitrost tekmovalcev po kategorijah močno razlikuje. Višinski metri bodo to nesorazmerje še povečali. In kakšna bo po kategorijah šele težavnost posebnih nalog? :wink:
Torej na Golteh ne bo le skor treking, ampak prej še kaj več kot treking. :wink: Vsekakor bo zanimivo. Itak pa bo kmalu vse jasno.
Lp E. :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA