Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

 martin.c
#266270
Ojla,

kot verjetno že veste, je konec novembra trek na golem otoku.

Zanima me, ali gre kdo tja dol?
Prva stvar, ki me ''teži'' je plačilo depozita na hrvaško, saj se mi zdi malce nesmiselno plačevati še več kot pol depozita za stroške transakcije.
Druga je pa prevoz, mogoče bi se lahko dogovorili za skupni prevoz, kar je malce bolj racionalno kot da bi se vozil sam tja dol.


ajde, martin
Uporabniški avatar
 INOT
#266295
Če še nisi kontaktiral organizatorja, te še tukaj informiram, da je skrb okoli plačila odveč. Tekmovalci iz Slovenije plačilo poravnajo ob prijavi na startu.
Na tekmo ne oblači novih oblačil. Velika verjetnost je, da boš prišel na cilj raztrgan, potolčen in opraskan. Mogoče tudi brez copat (terana na Golem žal ne poznam :twisted: )
 martin.c
#266298
a to s plačilom ob prijavi velja po novem? jaz sem v nedeljo od šimuna dobil mail, da je zaradi rezervacije ladje tokrat malo drugače.
Uporabniški avatar
 Sebi
#266299
Če si torej dobil mail od Šimuna, da je tokrat malo drugače je pač tokrat malo drugače. Do sedaj je bilo vedno tako, da smo lahko Slovenci plačali štartnino zjutraj pred tekmo.
Uporabniški avatar
 lemurian
#266300
še en kandidat za skupni prevoz. sem iz obale
 martin.c
#266303
žal nisem bil dovolj jasen, ja:) torej, po mojih informacijah je nekaj slovencev že plačalo depozit, ali preko hrvaških prijateljev ali kako drugače. Jaz iščem koga, ki bi se mu lahko pridruzil pri placilu depozita oz. iščem elegantnejšo rešitev.

lemurian, za prevoz smo na vezi, upam da se bo še kdo oglasil.
Kar zalostno, da si je treba rihtat lastni prevoz. V starih cajtih je država vse to častila:)
 klas
#266306
:D :D
ja pa tud aražmaji tam so bli precej daljši...
 večno mlad
#266335
Sebi napisal/-a:Če si torej dobil mail od Šimuna, da je tokrat malo drugače je pač tokrat malo drugače. Do sedaj je bilo vedno tako, da smo lahko Slovenci plačali štartnino zjutraj pred tekmo.


Res pa je, da smo doslej tisti, ki smo se prijavili tudi prišli. Če je tokrat kaj drugače s plačilom pa ne vem, bo treba počakat še na kakšen mail.
 martin.c
#266337
Takole šimun:
pozdrau,
ovak, ovaj put je situacija malo drugačija, jer ako se slučajno ne pojaviš, uzet ćeš mjesto nekom na brodu, koji bi inače išao, tako da se moramo unaprijed osigurati sa uplatama.
Sugeriram da kontaktiraš nekog natjecatelja u hr i da uplati i za tebe, a poslije na rabu mu daš novac. tako će napraviti par slovanaca.
lp šimun

Je kje kaksna dobra duša, da bi se lahko preko njega takole zmenil za depozit?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA