Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

Uporabniški avatar
 vencelj
#271171
V novi reviji TEKplus Žine predstavlja Slovensko treking ligo...
Objavljen je tudi koledar lige za leto 2012: http://www.treking.si/sl/novice-2011/66 ... -nami.html :!: Začne se konec marca s Škofjeloškim trekingom.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 žine
#271305
Jep, res je. Treking liga je že objavila program tekem za letošnjo sezono. Še malček več: s kolegi s Hrvaške smo združili moči v Alpe Adria treking pokalu ki bo združil 4 tekme na Hrvaškem (pretežno v Istri) in 2 tekmi v Sloveniji - Škofja Loka in Brkini. Letos pa se veselimo vsaj treh popolnoma novih prizorišč: Bohinja, Pohorja in Velike planine. Pa tudi ostala prizorišča, ke se morda zdijo že kar nekako domača, obljubljajo popolnoma nove obraze in neznane trase :D
Uporabniški avatar
 vencelj
#272670
Tinac napisal/-a:Na spletni strani http://www.treking.si/ je že objavljen razpis in odprte prijave za prvi treking sezone v Škofjeloških hribih. Vabljeni!


In prvi namigi o trasi... http://www.treking.si/sl/skofjeloki-tre ... ikanu.html

lp
 AinE
#272714
Na Lubnik pa še pomislila nisem, saj se nikoli ne bi zapeljala do Sv. Andreja z namenom osvojiti hišni hrib Škofjeločanov. Po namigu sodeč bodo svetilke zelo obvezne. :wink:

Medtem, ko se približuje prvi treking letošnje sezene STL, je prva tekma Alpe Adrija treking pokala , to je »Brtonigla adventure trek«, že za nami: http://www.trickeri.org/
Tako kot lani, sem se tudi letos udeležila pohodniške variante. Žal se mi je zdel letošnji treking manj »adventure« od lanskega. Verjetno zato, ker sem že približno vedela, kaj me čaka (s tem mislim na trnje vseh oblik), ker letos ni bilo blata in ker mi je bil večji del trase že poznan.
Spet se nas je zbralo blizu 200 in sklepam, da jebilo zaradi AATC Slovencev nekoliko več.
Čeprav je v razpisu pisalo, da si hrano in vodo priskrbi vsak sam, sem upala, da nas bo tudi letos v Grožnjaju pričakal jabolčni zavitek in sadje... in nisem se zmotila. Se je prileglo. :cast:

Vreme smo imeli idealno, organizacija BP. Spet je bilo zanimivo, zabavno in prijazno.
Še to: slovenske tekmovalke so bile odlične. Bravo punce! :clap:

Pred Škofjleoškim trekingom je še ena tekma AATC v istrski Marčani: http://www.infinitus.hr/site/index.php? ... &Itemid=61
LpE
#274271
Ja, lepo bi bilo v takem vremenu in po takšni podrasti vleči kilometre po škofjeloških hribih :D Glede na to, kako suho je listje ter kako spolzko je na njem v klancih, bi celo lahko majčkeno navlažilo. Se pa ne bojim, da škofjelošcem ne bi uspelo napolniti štartnih list v vseh treh kategorijah. Mislim, da to lahko uspe vsakomur, ki je primerno domiseln pri organizaciji in napovedniku ter redno prisoten na TF. Kolikor seješ.......in mislim, da mora iti. Seveda pa je nekaterim prizoriščem že zaradi atraktivnosti lokacije mnogo lažje! Vsem drugim pa je lahko za vzgled lanskoletni "Krtinski izziv" kot zaključek lige 2011 in seveda "Kraški treking Brkonje Čeljustnika" :D
Ker Garmin ni več glavni pokrovitelj lige ter njihove naprave niso več nagrade za najboljše ter naključno izžrebane, imam vprašanje; Kaj, ko bi se vrnili nazaj h kompasom in enakovrednim izhodiščem za vse nastopajoče, brez prejšnje najave koordinat oz. polnjenja napravic? In če ne v vseh kategorijah, pa vsaj v Ultri?

Treking ligi hvala za odgovor, Vaitapovcem uspešno pripravo na dirko in se vidmo Pr´ Ruparju, k se zagledamo :wink:
#274300
martin.c napisal/-a:+1 za kar je matej rekel


Matr, Česn, si se pa razpisal :lol: Naj povem, da je Martin eden redkih, ki gre strogo s kompasom in vedno v piko ter to počne precej hitro :clap: Vsak kompas bi si želel biti v njegovih rokah! No, pa tud pleše rad.....bejbe :idea: 8) :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA