Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

Uporabniški avatar
 PeterV
#276837
112. dan v letošnjem letu bo prav poseben dan. Po navadi je to 111., ampak prestopno leto ga je podaljšalo za cel dan. Torej, 21. april si kar takoj označite na koledarju. Na Golteh bo zopet pravi vrvež, vreme bo, dobra družba zagotovljena, proge primerne, uživaške in polne lepih razgledov. Zlati treking bo zopet na Golteh.

Trase smo že prehodili, čeprav se na nekaterih mestih sonce vztrajno bori z snežnimi zaplatami. Enako kot lansko leto, bomo tudi letos vsak teden zapisali nagradno vprašanje in podelili brezplačne startnine. Več na http://www.treking.si.

Lansko leto smo presegli številko l50, lahko letos 200?

In kako je bilo lansko leto, si lahko ogledate v našem filmčku http://www.youtube.com/watch?v=hj0l_suHrO4&feature=player_embedded#!.
#276864
Prijavljen, ker le tako me noben sneg ne odvrne od začrtanega :D Po končani ultri pa se bom zleknil v knjižničino :roll: zofo in prebral kakšen odstavek v eni izmed mnogih knjig, ki jih ta gorska destinacija ponuja v svojih nedrjih :wink:
Uporabniški avatar
 PeterV
#276988
Med iskanjem po knjigah najvišje ležeče gorske splošne knjižnice smo ugotovili, da ima le ta preko 1000 enot knjižničnega gradiva. To je bil tudi pravilen odgovor na nagradno vprašanje. In tokratna izžrebanka je Vesna Šaus katera ima v izbrani kategoriji brezplačno startnino – nagrada ni prenosljiva.

Še vedno pa ne vemo, kje se skriva naš zaklad. Se morda skriva v jami Ledenici, mogoče v Alpskem vrtu ali na katerem izmed vzpetin na Goteh. Preden pa najdemo zaklad, je prav, da zastavimo še zadnje nagradno vprašanje.

Vprašanje, ki ga zastavljamo ta teden pa se glasi: napišite katero nagrado je osvojilo smučišče Golte v tem letu in koliko ljudi je glasovalo zanjo.

Če odgovora ne poznate, vam dajemo namig. Oglejte si spletno stran www.golte.si.

Odgovore pošljite na treking@mountainattack.com do četrtka, 19. 4. 2012. Rezultati žrebanja bodo objavljeni v petek, 20. 4. 2012.
Uporabniški avatar
 klatez
#277185
Gre kdo mogoče na ta treking iz mariborske smeri in ima še kaj prostora v avtu?
 martin.c
#277217
Če prav razumem posebna pravila, so za prehod trase na razpolago samo 4 ure in pol, in to je enako za vse kategorije? Ali so pravila objavljena samo za aktivno kategorijo? Malce sem zmeden.... :|
 Rok_E
#277227
klatez napisal/-a:Gre kdo mogoče na ta treking iz mariborske smeri in ima še kaj prostora v avtu?Če še nimaš prevoza, kontakiraj Davida, vidim da je prijavljen. :wink:
Uporabniški avatar
 jernej555
#277228
Informativno me zanima če se najde še kak junaj za Ultra razdaljo. Sam namreč nisem 100% v svvoje orientacijske sposobnosti pa bi komu družbo delal. Nekakšen srednji tempo :D
Uporabniški avatar
 PeterV
#277260
martin.c napisal/-a:Če prav razumem posebna pravila, so za prehod trase na razpolago samo 4 ure in pol, in to je enako za vse kategorije? Ali so pravila objavljena samo za aktivno kategorijo? Malce sem zmeden.... :|


So že objavljeni letošnji podatki.
 Andy_grl
#277334
Zadnje informacije pred trekingom...

"Spoštovani udeleženec(-ka) Zlatega trekinga po Golteh, pred vami o še zadnje informacije pred trekingom.
Prihod na treking
Obveščamo vas, da bo nihalka Žekovec – Golte za vse udeležence trekinga vozila brezplačno, s kuponom ki smo vam ga poslali po elektronski pošti. Iz kuponov bomo žrebali tudi glavno nagrado – paket na Golteh!"


Prijavljeni smo, po elektronski pošti pa nismo dobili ničesar. Kako pridemo do kupona? :?
Uporabniški avatar
 klatez
#277342
Jaz sem danes zjutraj po e-pošti dobil sporočilo s priloženim kuponom od info@treking.si

Če še nisi dobila, mi na ZS pošlji svoj mail in ti ga posredujem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA