Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

#298456
Še nekaj dni nas loči od zimskega trekinga Kobanski TriGlav.

Posebnost tekmovanja bo SCORE sistem. Na trasi bodo razporejen kontrolne točke (KT), ki jih tekmovalci pobirajo v poljubnem vrstnem redu. Vsak KT je ovrednoten z določenim številom točk (1-4). Časovna limita za vse tekmovalce je 4 ur. Zmagovalec je ta, ki ima zbranih največ točk iz KT-jev v časovnem limitu. Če tekmovalec zamudi limit, je uvrščen za vsemi, ki so prišli do cilja v limitu.

Na bližnjem zimskem trekingu vam ponujamo tudi možnost vodenja po trasi trekinga. Če še nimate dovolj izkušenj iz treking tekmovanj ali malo strahu pred orientacijo, je to idealna priložnost za izpilit znanje. Skupaj bomo prehodili nekaj točk trekinga, s pomočjo zemljevida ter kompasa. Tempo bo prilagojen skupini. Voden del trekinga bo krajši od 4 ur, tako, da bo za najboljše še na voljo nekaj časa za praktičen preizkus znanja :).

Vabljeni k prijavi na treking -> http://treking.si/index.php/kobanski-triglav/prijave <-, če pa se želite pridružiti vodeni skupini nam pošljite sporočilo na info@treking.si

Se vidimo na Urbanu.

Lep pozdrav,

Gregor
#298459
Kje bo organizirano parkiranje?
Pa še to - je treking zasnovan tako, da povprečni treker zmore pobrati vse točke, ali bo šlo za taktiziranje in izbor KT-jev glede na lastno presojo iz nabora točk?
#298463
Star/Cilj trekinga bo pri kmečkem turizmu Jošt na Urbanu (zraven cerkvice). Tam se bo dalo tudi parkirati na platoju pri pokopališču. Karta prihoda bo objavljena tukaj in tudi po elektronski pošti jo dobite vsi prijavljeni.

ZdravkoC napisal/-a:Kje bo organizirano parkiranje?
Pa še to - je treking zasnovan tako, da povprečni treker zmore pobrati vse točke, ali bo šlo za taktiziranje in izbor KT-jev glede na lastno presojo iz nabora točk?


Treking je zasnovan tako, da vseh KT-jev v danem času ni mogoče obiskati :twisted: (vsaj organizatorji mislimo tako) - a dajmo se presenetiti.

Bo pa karta objavljena dan prej na http://treking.si/.
#298614
davidkopic napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Superca, samo Žavcar pa res malo ven štrli :D

Se vidimo jutri Zdravc, na moji prvi orientaciji!!!

Ti pa menda tam ne rabiš orijentacije, ko vsak dan prelaufaš te brege :wink:
#298630
Javljamo se vam iz ciljnega prizorišča (kmečkega turizma) na Urbanu kjer spremljamo dogajanje na trekingu Kobanski TriGlav. Več kot odlična udeležba iz vse Slovenije in mnogo veselih obrazov na trasi potrjuje, da je treking prava zadeva v vsakem vremenu, Trenutno (12:00) so še vsi tekmovalci na progi, s polno odločitev kaj še obiskati do zaključka ob 14:00 uri. Hrabro do konca!
Več na http://www.treking.si
#298642
Z veseljem javljamo, da so vsi udeleženci trekinga že v cilju. Veseli, kvalitetno umazani in prijetno utrujeni zbiramo vtise iz trase. Skupna ugotovitev je da Kobansko zagotovo ni nedolžen teren, število hribčkov in grap je neskončno in marsikje se da prav lepo izgubit. Svoj del je dodalo tudi vreme s sneženjem v zadnjih urah, ki kar spada k zimskemu trekingu. Zmagovalca med moškimi sta Robert Pobežin in Klemen Udovič, med puncami pa Meta Dagarin. Čestitke prav vsem za premagano progo in nova odkritja Kobanskega!
#298647
čestitke organizatorju in tudi pohvala za odlično udeležbo vsem prijavljenim. vreme je bilo...hmm po napovedi. najprej je rosilo, potem dež in severni veter in v višjih legah sneg. lepa trasa in zanimivi predeli, ki jih vsaj jaz ne poznam dobro. potem pa gibanica, čaj in sendvič - super. score sistem pa...veliko se nas je zakalkuliralo in pošteno zamudilo. mojstri seveda ne.
#298649
:D

Lepo je bilo. Čestitke organizatorju, tekma izpeljana kot se šika od začetka do razglasitve :clap:
Točke lepe in raznolike, vsak si jih je lahko izbral po okusu. Taktika je bila danes pomembnejša od hitrih nog. Poiskati in zbrati čimveč točk znotraj štirih ur. Zastavljeno sem uresničil, dež pa me je razveselil, ker me je ohladil po prvih vročih km.
Še kdaj nasvidenje :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA