Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

 vasjaj
#306972
Koroški treking – Martinček trek 2013 - Kategorija Extreme 100 km

Start: Ribnica na Pohorju, bar Smučar, petek 7. 6. 2013 ob 18.00

Obvezen brifing in pregled opreme ob 17.30

Seznam obvezne opreme: ZEMLJEVID (Pohorje 1:50000 ali ustrezne karte, za področja, po katerih poteka trasa trekinga), KOMPAS (lahko tudi GPS), SVETILKA Z REZERVNIMI BATERIJAMI, ASTROFOLIJA, PRVA POMOČ, MOBITEL, PIŠČALKA, KARTON (priskrbi organizator, nanj zbiramo žige oz. perforiramo), OPIS POTI (priskrbi organizator), OSEBNI DOKUMENT, VODNI MEH min. 1L, KAPA ali BUFF, JAKNA ali ANORAK (dolgi rokavi)

Za varno sodelovanje na trekingu je pomembno, da se udeleženci zavedajo dolžine in posebnosti trase, da so sposobni preživeti in se prilagoditi pogojem, ki jih lahko doletijo na trasi (noč, veter, megla, mraz, poškodbe). Za udeležence veljajo Pravila treking lige. Na trasi sta dve okrepčevalnici (KT Kapunar in KT Koča Planinc), kjer bo možnost oskrbe, drugače velja načelo avtonomnosti (udeleženci imajo vso svojo obvezno opremo, hrano in pijačo vseskozi s seboj). Osebna pomoč je dovoljena po predhodnem dogovoru z organizatorjem na določenih KT. Na trasi je prepovedano spremstvo oseb, ki niso udeleženci trekinga.

Kontrolne točke: KT1 Janževski vrh, KT2 Remšniški potok, KT3 Remšnik, KT4 Sv. Urban, KT5 Kapunar, KT6 prelaz Radelj, KT7 Sv. Jernej, KT8 Pernice Knez, KT9 Košenjak, KT10 Trije križi, KT11 Dravograd, KT12 kapelica, KT13 Kremžarjev vrh, KT14 koča Planinc, KT15 Črni vrh, KT16 Črna mlaka, KT17 Planšak

Časovni limit za traso je 26 ur. Na KT Črni vrh bo določen časovni limit, po katerem se udeleženci usmerijo po bližji poti proti cilju.

Cilj: Ribnica na Pohorju, bar Smučar, sobota, 8. 6. 2013 ob 20.00

Se vidimo :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA