Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

#315319
Kot že verjetno veste, da ob koncu uradnega dela sezone pripravljamo druženje udeležencev, zmagovalcev, simpatizerjev in podpornikov Slovenske treking lige ter pohodništva, orientacije, teka in gibanja v naravi. Čestitali bomo najboljšim v letošnji sezoni, poklepetali o načrtih za svetlo prihodnost slovenskega trekinga ter sprejeli zaveze o visoki udeležbi na trekingih v prihodnji sezoni.
Uvod v naše druženje pa bo seveda čisto pravi treking po Kozjaku. Za vas pripravljamo enotno traso, da se zabava ne bi pričela prepozno, bo dolga okroglih 20 km, morda kak meter več. Ker se v zadnjem času mnogi trekerji orientacijskih in tekaško-pohodniških izzivov lotevajo v paru, bomo omogočili tudi take vrste prijave (par = m + ž). Za pare prosimo, da ime ekipe vpišete pod Ostalo v prijavi posameznega tekmovalca/ke.

Več informacij na http://www.treking.si/kozjaski-treking-2013.
Nazadnje spremenil polpiskra, dne 22 Okt 2013, 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
#315321
Start in cilj Kozjaškega trekinga bo pri izletniški kmetiji Pri starem kovaču, nad Selnico ob Dravi. Ko se boste prijetno utrujeni vrnili s trase, vas bo čakal divjačinski golaž ali pa gobova juha z ajdovimi žganci. Tako, da si zabeležite 9. november, kot dan za treking. In čimprej se prijavite :D
#315510
Kje se boste podili na Kozjaškem trekingu? Katere poti boste izbirali? Težko rečem. Vem pa, kje boste zagotovo bili - to so kontrolne točke. Slike mest kontrolnih točk lahko vidite tudi tu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.389518071150708.1073741831.376382932464222&type=1 ali tu https://www.facebook.com/groups/193312477361020/. V živo bodo pa dosti lepše, saj bodo vpete v vašo zgodbo, ki jo boste pletli z vsakim korakom :clap:
#316273
ZdravkoC napisal/-a:Pa zakaj je to istega dne kot Sladkih6 :?:


Na žalost je tako, da je vikendov premalo. Tistih, ko se nič ne dogaja pa sploh več ni. Vedno je kaj, če ne pri nas, pa pri sosedih ... zgornjih, spodnjih, levih ali desnih. Vsak ima svoje prioritete in svoje tekme, ki jih nikakor noče izpustiti.

ZdravkoC, žal nam je, da se z nami ne boš podil po skritih Kozjaških poteh ... kakor si se februarja (Kobanski TriGlav). Vendar delamo na tem, da bi bilo trekingov na štajerskem več kot do sedaj.

Upam, da se drugič vidimo.
#316313
polpiskra napisal/-a:ZdravkoC, žal nam je, da se z nami ne boš podil po skritih Kozjaških poteh ... kakor si se februarja (Kobanski TriGlav). Vendar delamo na tem, da bi bilo trekingov na štajerskem več kot do sedaj.
Upam, da se drugič vidimo.

Super hvala za lepe besede in se vidimo kmalu, saj trekingi so zakon, Kozjak pa je kralj skrivnih strmin in temačnih lepot, poti posejanih s koprivami, nazadnje zalitih s hektolitri dežja ... in kogar to moti, naj ne hodi na te čudovite dogodivščine. Vsaka čast pa organizatorjem, ki se potrudijo poiskat zanimive kontrolne točke in še bolje, če se najde vmes kaj poučnega ... kaj že pomeni "Kobanc" ... sami Kobanci mi niso znali povedat :lol:
Res bi se z veseljem podil z vami po Kozjaku, pa verjamem, da bo priložnosti še dovolj. Držite se tačas :wink:
#316395
Še malo in se začne zadnje dejanje Slovenske treking lige letos. Podelitev priznanj najboljšim in še čisto ta pravi treking - Kozjaški treking - kot predigra. Število prijav se iz dneva v dan veča. Še je čas, da se prijavite tisti, ki oklevate zaradi vremena. Ker vreme bo! Takšno ali drugačno. Z malo sreče, bo dež prišel, ko bomo že pri golažu :D
Objavili smo še zadnji set kontrolnih točk http://www.treking.si/kozjaski-treking-2013/novice/910-pot-do-cilja. Za tiste, ki uporabljate FB: https://www.facebook.com/groups/193312477361020/

Lep vikend želim, pa kjerkoli že bili.
#316655
Tokrat z vremenom nismo imeli sreče in prav je, da so se organizatorji odločili pred startom preverjati, če imamo v nahrbtniku astrofolijo in svetilko. Ta dva kosa obvezne opreme bi bila tokrat res nepogrešljiva, če bi prišlo do kakšne poškodbe, ali če bi se kdo dalj časa zadržal na trasi.
KT so bile postavljene na manj obljudenih mestih, vendar nas je skoraj pri vsaki KT pričakal kdo od organizatorjev, največkrat Polpiskra :D. Popisovali so nas tudi pred vhodom v z vodo zalit Šolarjev graben, da bi vedeli kje nas iskati, če ne bi prilezli iz njega. :D Na ta način so imeli neprestano pregled na našim napredovanjem po trasi. Zelo pohvalno!
Deževati je začelo že kakšnih 5 min po startu in nas močilo vse do cilja. Zaradi mraza so nekateri prej zaključili, najbolj trmasti pa smo vseeno vztrajali do konca. Na trasi nismo srečali nikogar. Kdo, razen trekerjev, pa hodi v takem vremenu okol ? :lol:

Še enkrat čestitam za odlično organizacijo tega mokrega zaključnega trekinga.
Se vidimo naslednje leto,E
#316673
INOT napisal/-a:Hcalo je to je dejstvo

http://www.youtube.com/watch?v=SH0CmJmBsOU


prav maš Inot, ampak ni blo hudega :lol: ...dejstvo pa je tudi to, da si super filmček naredu :clap:

Res je blo fajn, hvala organizatorjem iz MOK-a, da so se res potrudli v upanju, da gremo naprej... :clap:

Tudi STL hvala za vse dogodke v 2013 v upanju, da gremo naprej z novimi dogodivščinami.
:laola
Zavedati se moremo, da je tak treking, kot ga ima STL, v Sloveniji najbolj svobodna oblika gibanja po naravi, kjer lahko tudi potekmujemo, se družimo, raziskujemo in se zabavamo.
Tega si enostavno ne smemo pustiti vzeti!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA