Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

#326148
Pozdravljeni ljubitelji narave, pohodništva, teka.

Vabimo, da se nam pridružite na novo epizodo Treking lige, ki šteje tudi za Alpe Adria Trekking Cup. Mariborsko Pohorje bo sedaj prvič gostilo trekerje iz vse Slovenije ter iz sosednje Hrvaške. Potrudili se bomo, da boste uživali :D

Lokacija in področje: Mariborsko Pohorje, Bellevue 1030 m

Datum: sobota, 24. maj 2014

Prireditelj: Mariborski orientacijski klub in Slovenska treking liga

Start/cilj: Pohorje, Bellevue, 1030 m (hotel Bellevue, gornja postaja Pohorske vzpenjače. Dostop je možen z vzpenjačo iz Maribora (5 EUR povratna vozovnica) ali po asfaltirani cesti iz Hoč.)

Dolžine:
Aktivna: 13 km, 400 vm (start ob 10.30)
Planinska: 24 km, 1100 vm (start ob 10.00)
Ultra: 42 km, 1900 vm (start ob 09.00)

Predstavitev tras: 15 min pred startom

Kratek opis: Pohorski treking bo ponudil tri različno zahtevne in dolge trase, ki potekajo po vršnem grebenu in se spuščajo proti južnim in severnim pobočjem Pohorja. V pretežni meri potekajo po dobro uhojenih in označenih planinskih poteh, ki jih bodo izkušeni orientacisti lahko tudi krajšali. Aktivna trasa bo po eni najlepših grebenskih planinskih poti povezala Bellevue in Areh, planinska bo zavila tudi skozi grape in prek pobočij, ultra pa bo ob skrivnih kotičkih ponujala tudi razglede proti Donački gori in Boču na jugu ter proti Kozjaku na severu.

Prijava: Prijave sprejemamo na spletni strani http://www.treking.si/pohorski-treking-2014/prijave najkasneje do 21.5.2014. Možne bodo tudi naknadne prijave do 30 min pred startom kategorije.

Startnina: aktivna 10 EUR, planinska 15 EUR, ultra 20 EUR

Tekmovalci prejmejo: Zemljevid trekinga, kontrolni kartonček, praktično darilo in topli obrok. Na progi bo založena okrepčevalnica za vse tri dolžine.

Za več informacij obiščite povezavi http://www.treking.si/pohorski-treking-2014/info in https://www.facebook.com/events/288429491322364/?ref_dashboard_filter=upcoming

Vabljeni!
#326334
Jaz imam na skrbi okrepčevalnico,tako, da lačni in žejni ne boste. Če utegnem bodo tudi palačinke! :D
Če bo komu zmanjkalo moči, ga bo dvignila kava ali pa borovničevec. :drink
Tak, da raja prite na Pohorje, medved, gamsi in risi čakajo na sveže meso :mrgreen:
#326353
Organizatorji Pohorskega trekinga 2014 smo v sodelovanju s partnerji pripravili vabljive nagrade. Podjetje http://www.matias2.si (uvoznik za Leki palice) je prispevalo naslednje nagrade:
1. mesto ultra m: Leki Micro Vario Titanium
1. mesto ultra ž: Leki Lhasa Lite
1. mesto planinska m: Leki Softlite Antishock
2. mesto planinska ž: Leki Softlite Antishock
Vendar to še ni vse... Udeleženci trekinga bosta imeli možnost pohodniške palice tudi brezplačno preizkusiti...tudi med tekmo. Na voljo bo 10 parov Leki palic.
Rezervacijo palic je priporočljivo opraviti vnaprej: ales@h2oteam.com

TopAtlet bo poskrbel za energijske in izotonične napitke High5, na prireditvenem prostoru si boste boste lahko ogledali tudi ostali del njihove ponudbe in se posvetovali s strokovnjakom.

Trgovina Amfibija bo najboljšim podarila nagrade proizvajalcev SIS, 66fit, Compressport ter Smartwool. Na prireditvenem prostoru si boste lahko ogledali tudi ostale artikle iz njihove ponudbe ter preizkusili copate Altra.

TopAtlet.si je specializirana trgovina s športno prehrano in opremo. Športna prehrana High5 je proizvedena v Veliki Britaniji v skladu z evropskimi standardi in vsebuje kvalitetne in zdravju prijazne sestavine. V ponudbi imajo tudi Good Hemp Nutrition ter Reflex. Najdete jih na Jana Husa 21 v Ljubljani, v bližini Fakultete za šport.

Amfibija je uvoznik športnih copat Altra, ki jih lahko pred nakupom tudi testirate in Inov 8, odličnih nogavic Smartwool, ki bodo ohranile vaše noge suhe. Ponujajo tudi športno prehrano, čutare, bidone in vodne mehe. Da pa boste vse to lahko odnesli s seboj na tek, kolesarjenje ali potepanje po naravi, so vam v trgovini na voljo številni nahrbtniki vseh velikosti in druga oprema ter oblačila, ki bodo polepšala vaše športne trenutke v sončnem in tudi najbolj blatnem in deževnem vremenu. Trgovino najdete na Tržaški 135 v Ljubljani.

Vašo prijavo pričakujemo na:http://www.treking.si/pohorski-treking-2014/prijave
Nazadnje spremenil polpiskra, dne 19 Maj 2014, 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
#326354
Imeli bomo tudi srečelov :D

V sodelovanju s partnerjem Pohorskega trekinga uvoznikom za vrhunske copate Running ON Clouds podjetjem Ganema d.o.o. podarjamo par tekaških copat. Nagrajenca oz nagrajenko bomo izžrebali na trekingu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA