Uradni forum najzahtevnejšega pustolovskega tekmovanja v Sloveniji – Adventure race Slovenia in forum Mestnih avantur – najbolj norih sobot v mesecu

Moderator: PeterV

 Tinac
#231050
Prvo vabilo na škofjeloško avanturo!

Zakaj v Škofjo Loko?
Zato, ker vemo, da nekje globoko v tebi nekaj spi.
Zato, ker bo škofjeloška avantura 18. septembra prebudila leva v tebi!
Zato, ker te bo potisnila na meje mogočega v zgolj nekaj urah.
Zato, ker bosta dve kategoriji popolnoma prilagojeni različnim levom in
levinjam. V 40 kilometerski različici bo veliko zabave, tehnično nezahtevna proga, za prave pustolovce z zmerno kondicijo in zdravim odnosom do športa.
Na več kot 80 kilometrov dolgi progi pa ne bo prostora za zdrav odnos do športa, le izotonik, znoj in solze. Potrudili se bomo, da vas izzovemo in da v cilju le še obležite z nasmehom, ker ste dali vse znanje, izkušnje in tudi zadnjo mišico v ta dan.
Zato, se vidimo v Škofji Loki !!
http://ma.adventurerace.si/
ŠD Vaitapu in Adventure Race Slovenija
 Tinac
#232667
Nekaj se že kuha v Škofji Loki. Najprej se je kuhalo zgolj v glavah organizatorjev. Sedaj, pa se že kuha na terenu, po okoliških gozdovih, v strugah in na lepih ravnih odsekih asfalta.

Na krajši, malo manj kot 40 km dolgi različici bodo tekmovalci najprej kolesarili, nato se sprehodili čez nekaj "puklčkov" in se prepostili vodnim dogodivščinam, ki bodo odvisne od vodostaja na dan 18.9. 2010, čaka jih še nekaj sladkega orientiringa, rolanje po rahlem, res rahlem 4 km klancu navzgor in zaključni ovinek čez najlepši škofjeloški hrib.

Na "kraljevsko zamorski" progi, pa bo začetno kolesarjenje predstavljalo zgolj ogrevanje pred gurmanskim trekingom, ki bi še sam zase dobro stal. Ohladitev na reki, bo na sončni dan pasala kot brusnice k srninemu zrezku in orientiring se bo vrnil ravno pred abzajl in nekoliko daljše rolanje. Nato pa še posladek na severnih pobočjih Polhograjskih dolomitov, ter pot nazaj v Škofjo Loko. Konca pa še ne bo, ostalo bo še veliko vprašanje, ki bo letos odločilo o najboljših : "Nam je ostalo več še v nogah ali v glavi?"

Prijavite se čimprej, da vam pripravimo še boljšo avanturo!
 klas
#233092
hvala, smo uredili.

Vsi, ki smo bili na Škl mestni avanturi lani, vemo, da nas tudi letos čaka prava poslastica.
:juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA