Uradni forum najzahtevnejšega pustolovskega tekmovanja v Sloveniji – Adventure race Slovenia in forum Mestnih avantur – najbolj norih sobot v mesecu

Moderator: PeterV

Uporabniški avatar
 lenuh.si
#309569
Pri Lenuhu vam ponosno predstavljamo letošnjo Eko avanturo Kamnik, ki bo 13. In 14. septembra 2013 dobila svojo uradno potrditev.
Eko avantura Kamnik je pustolovski dogodek, kjer se bodo udeleženci pomerili v različnih športnih panogah kot so kolesarjenje, pohodništvo, orientacijski tek, rolanje, spust po vrvi, jamarstvo in še marsičem. Na preizkusu bo tudi njihov ekipni duh, vzdržljivost ter medsebojno sodelovanje, saj bodo udeleženci skozi celotno traso potovali v parih, z izjemo štiriurne kategorije v kateri je lahko v ekipi do 5 sodelujočih. Dogodek bo razdeljen na tri različno dolge časovne kategorije, primerne za vsakogar:
ŠUS EKO ADVENTURE je 4-urna kategorija primerna za družine, novince v pustolovskih vodah ter tiste, ki radi aktivno preživljajo svoje nedeljske dni,
VELIKA PLANINA ADVENTURE je 8-urna kategorija, ki bo navdušila športnike in rekreativce,
LENUH ADVENTURE je 24-urna kategorija, ki je namenjena najbolj vzdržljivim in navdušenim pustolovcem.

Osrednji dogodek se bo odvijal v dolini Kamniške Bistrice, natančneje pri Spodnji postaji nihalke na Veliko planino, trasa po kateri se boste gibali, pa do dneva prireditve ostaja skrivnost. Rdečanit Eko avanture Kamnik je tudi ekološko ozaveščanje. Naše udeležence zato tudi pozivamo k uporabi javnega prevoza na prireditev, oziroma k čim bolj smotrni uporabi motornih vozil. Kar se pa tiče samega dogodka pa se bomo potrudili, da bo sled, ki jo bo pustila naša prireditev prijazna do okolja.

več info na http://eco-adventure.eu ali na http://www.lenuh.si

Lep pozdrav, Lenuh.si
Uporabniški avatar
 lenuh.si
#312777
V petek, 13. in soboto, 14.9. bomo adrenalin sproščali na prvi
EKO AVANURI KAMNIK!

Vreme BO, avantura prav tako! Izbirate lahko med kategorijami ŠUS, Velika planina in Lenuh! Prijave so odprte do 11.9.2013 do polnoči.
Pridruži se nam, ne bo ti žal!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA