Uradni forum najzahtevnejšega pustolovskega tekmovanja v Sloveniji – Adventure race Slovenia in forum Mestnih avantur – najbolj norih sobot v mesecu

Moderator: PeterV

#127850
Vabljeni na najbolj noro soboto v mesecu maju - Velenjsko mestno avanturo. Velenjska mestna avantura bo potekala 24. maja v Velenju in okolici. Discipline so 80km - mastadont in 40km pozoj. V sklopu Velenjske mestne avanture bo potekala tudi mini avantura za najmlajše udeležence v spremstvu polnoletnih oseb. Skratka sobota polna presenečenj, spoznavanja neznanega in premagovanja samega sebe.

Vabljeni. Več informacij na www.adventurerace.si

Pozdravček,

Peter
 Rok_E
#128774
Rabim enega sotekmovalca za MA Velenje!
Če bi kdo šel naj se čimprej javi ker se prijave jutri zaključijo oz. štartnina se poveča!
Uporabniški avatar
 PeterV
#128816
Čas Velenjske mestne avanture se hitro približuje. Ne pozabite pa na roke za prijavo in roke za plačilo. Ker je bilo na Ljubljanski mestni avanturi kar nekaj ekip, katere se na koncu niso niti odjavile pripravljeno pa smo imeli vse za njih, smo na OO ARS sprejeli naslednje odločitve:

Prijave se pričnejo s 11.1.2008 in končajo s 24.5.2008.

Do 16. 5. 2008 bo štartnina znašala za:
kategorija MASTODONT: 83 € / ekipo
kategorija POZOJ: 69 € / ekipo

Po 16. 5. 2008 bo štartnina znašala za:
kategorija MASTODONT: 100 € / ekipo
kategorija POZOJ: 83 € / ekipo

Ekipe ki se bodo prijavile in plačale štartnino po 19. 5. 2008, zaradi tehničnih omejitev ne bodo prejele majice tekmovanja in ostalih dodatkov za tekmovalce.
#128824
PeterV napisal/-a:V sklopu Velenjske mestne avanture bo potekala tudi mini avantura za najmlajše udeležence v spremstvu polnoletnih oseb.

Na spletni strani ni nič o tej dirki razen če je mišljena kategorija pozoj. A se lahko s sinom 14 let prijavim v pozoj?
LP
Uporabniški avatar
 Damijan
#128830
Ma, za Roka bi itak en wild-card morali izdati...
Uporabniški avatar
 PeterV
#129505
Pozdravljeni. Še nekaj dni je do Velenjske mestne avanture in še nekaj prostora za prave pustolovce. Vabljeni na najbolj noro soboto v mesecu maju. Za vreme smo poskrbeli, za najmlajše pa je tu mini avantura. Več informacij najdete na http://ma.adventurerace.si.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA