Največji enodnevni tekaški dogodek vam omogoča, da tečete s celim svetom. Si želite biti zraven, ko bo tekel ves svet?

Moderator: Nike_plus

#103012
========================= ZIMA / POMLAD 2008 =========================

Otvorili smo zgodnje-pomladansko "ogrevanje" v sezono 2008... ;)

:arrow: http://mawasti.net/nike (03/03/2008 novo)
Sedaj lahko vsi v živo spremljate online rezultat SLO vs. CRO // rematch


========================= POLETJE / JESEN 2007 ========================
Zdravo!

Že od pomladi sem uporabnik Nike+ opreme v kombinaciji z iPodom. Opažam, da je Slovencev s to opremo čedalje več. Nikeplus portal se sicer počasi izboljšuje, vendar je v nekem pogledu tako zabit in omejen, da človeka nekam prime. Predvsem pri iskanju drugih uporabnikov! Ja... po njihovem je temu namenjen njihov forum, ampak to enostavno ni to?! Zakaj ne morem sfiltirati uporabnikov po nekih kriterijih, npr. državi? Takih motečih elementov je precej. Pred dnevi smo naredili npr. challenge: Slovenija VS. Hrvatska. Raje ne omenjam težav pri bobnanju uporabnikov iz obeh držav na kup. Nekako se nas je zbralo dovolj, da bo prihodnje 4 tedne še zanimivo - če nas bo še več, bo še toliko bolj.

S pomočjo te teme se nas je nabralo nekaj: http://forums.nike.com/thread.jspa?mess ... 74&#108374
In potem smo se kontaktirali še med sabo, tistih nekaj, ki se nas je po čudnem naključju spoznalo že prej, glede na vrisane poti v Slovenijo na Google maps (na portalu Nikeplus seveda)...

Tako da je trenutno število udeležencev omenjenega 'challenge-a' takole (19 vseh, eden je na naslednji strani, zato se ga na screenshotu ne vidi):
Slika

Stanje na današnji dan popoldne, torej 27/09/2007 @ 14.50h pa takole:
Slika

Zato sem prišel na idejo za tole temo. Predlagam, da vsi, ki uporabljate Nike+ in se tudi udejstvujete na tem forumu, vpišete svoj "Nike+ nickname" tu (ni potrebe po mail naslovu, zadostuje samo vzdevek), zato da se lahko v prihodnje lažje kontaktiramo po Nikeplus portalu, si pošiljamo med seboj izzive ipd. Obenem se bo -upam vsaj- povečala udeležba Slovencev na omenjenm izzivu med SLO in CRO, hehe. Ker tega pa res ne smemo izgubiti, hehe. Do 23.10.2007 (dokler traja) je še dolga, Hrvati pa neumorni! ;)

Za vse nadaljne informacije sem dosegljiv tudi na mail in MSN naslovu "damyang(-AFNA-)siol.com". Če se npr. želite udeležiti omenjenega izziva, pa ga v Nike+ Gallery ne najdete, lahko pošljete mail meni (nujno tudi Nike+ vzdevek), nakar boste dobili uradni Invite/Povabilo na mail.

..no, pa da vidim sedaj odziv. Me res zanima kaki bo?
Nazadnje spremenil damyang, dne 03 Mar 2008, 09:37, skupaj popravljeno 3 krat.
 guc
#103055
guc84(afna)yahoo.com
 damyang
#103057
Super! Dva nova. Mikrospin že pošilja 'invajte'.

Ko bom imel čas, bom naredil en čim bolj preprost online 'guest book', da bo tam na enem mestu zbrana baza slovenskih Nike+ uporabnikov...

lpd
 Alien
#103126
Fino bi bilo videti zadevo. Vsaj ogled bi bil zanimiv. A se da narediti, da ostali, ki nimamo Nike+ lahko stran gledamo in navijamo?
 damyang
#103135
Hmm, na Nike+ portal se registriraš že lahko, vendar nisem prepričan, ali so ti potem na voljo v vpogled VSE zadeve, dokler ne preneseš podatkov vsaj enega teka iz svojega iPoda. Jaz vem da sem se registriral nekaj dni prej, preden sem dobil Nike+ opremo in kolikor se spomnim, nisem mogel pregledovati teh zadev.

Sicer pa boste vseeno lahko vsi gledali 'boj' (hehe) v obliki grafa, kot je zgoraj v screenshotu, torej samo skupne pretečene kilometre Slovenije in Hrvaške ter mesto na katerem je trenutno država. Brez informacij kdo vse sodeluje in koliko je pretekel posameznik.
To omogoče Nike+ kot -že zgenerirano- HTML kodo, vendar jo moram obesit na strežnik, ker tule v postu na forumu ne deluje, čeprav je kao HTML vklopljen (sem poskušal že včeraj).

Kdaj? Kmalu... samo da dobim strežnik spet online, ker je danes offline zaradi montažnih del. Zato tudi sliki v zgorjnem postu ne prikazuje danes.

Če kdo uporablja Windows Vista, mu lahko pošljem tudi Gadget, ki sem ga naredil za spremljanje skupnega rezultata...
 damyang
#103158
V prvi post sem dodal povezavo za online spremljanje SLO vs. CRO: http://mawasti.net/nike
Tako! Sedaj grem pa še jazst prispevati kakšen kilometrček za Slovenijo...
:Fslo :clap:
 Marinka
#103252
Hojla, še jest bi se vpisala (prispevam lahko med 170-200 km mesecno). Edino, kar moram še narediti, je ponovna nastavitev I-poda.

Mi lahko nekdo pove, zakaj je kljub teku na tekaski progi (400 metrov), I-pod kazal, da sem pretekla samo 360 oziroma celo 210 metrov (gumbkov nisem vmes prav nic pritiskala). Danes sem namrec tekala po Žaku kot kura brez glave :lol:, naredila zatem prvi kilometer po uspesni nastavitvi, nato pa se je pokazalo, da sem lagano tekla tempo 4.07 (misl si). Je mozno, da mi pri tem nagajal Polar, za katerega nisem prav prepricana, da je po zamenjavi baterije 100% kodiran.

Hvala za info.
 guc
#103264
ko kalibriras ipoda naredi vecjo razdaljo npr. 2400 metrov (oziroma 6 krogov)... to malo izboljsa njegovo natancnost...
kar pa se tice natancnosti ipoda pa itak brezveze komentirat... men konstantno kaze premalo, na 11 km tek mi pokaze 10.4 km... moji tempo pa je itak tak, kot da bi hodil... tudi stoparica ima napako (odkrili so da krade se mi zdi 10 sekund na 10 km)...
vazno je da imas ipoda vedno na isti roki in pribljizno isti razdalji od cevlja, ker drugace prihaja do napak...
vazno je izredno tudi hitrost teka... ce npr. teces bistveno hitreje ali pocasneje kot pa tek ki si ga kalibrirala se ipodu dobesedno spipa...
pac to ni orodje za natancno merjenje razdalij, kaze priblizke kar je koristno ce teces npr. razlicne razdalje, da ves priblizno koliko si pretekel...
zelo mozno, da dodatno moti tudi polar...
Uporabniški avatar
 MatjazV
#103406
Hoj,

challenge Slovenija VS. Hrvatska se uspešno nadaljuje. Trenutni rezultat je: SLO - 249 km; CRO - 211 km. Torej, mi smo v vodstvu. Naj tako tudi ostane. Apeliram na člane, ki imate še 0, da po možnosti prispevate kakšen kilometrček.

Lahko preverite v živo: http://nikeplus.nike.com/nikeplus/#my_challenges

Pa lepo tekajte!

MatjazV
 Drejči
#104060
Pozdrav,

mi lahko kdo prosim pošje vabilo za ta challenge? Plizzz...
:D
Uporabniški avatar
 MatjazV
#104087
Drejči napisal/-a:Pozdrav,

mi lahko kdo prosim pošje vabilo za ta challenge? Plizzz...
:D


Hoj,

če želiš uradni Invite/Povabilo, pošlji mail na damyang@siol.com. Ne pozabi pripisati tvoj Nike+ vzdevek.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 javaman
#104095
Eno vprašanje: če tečeš z Nike+ na tekalni stezi, a takrat tudi meri razdaljo?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA