Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
ahoj vsem polžkom.. pridne dečve pridne

jst pa danes odšla na en sprehod in meditacijo sred gozda ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Polžki, kako sem bila vesela danes zjutraj prijetnega hladu. Sem se oblekla in odtekla en ta kratek krogec (6,3 km). Tudi sonček me ni preveč motil, ker je bilo tako prijetno hladno. No, jaz tko na ZEN varianti :?: , pa ugotovim, da jo kar pridno "šibam", čist turbo tempo. Pa sem dobila še večji zagon in na koncu odtekla v rekordnem času :juhuhu: . Prvič, da sem imela povprečje res pod 6min/km na takšni razdalji. In to kljub včerajšnjemu popoldanskemu teku po zagorju. Hja, tudi slepa kura zrno najde :wink: .

No, pa moram povedat, da so včeraj vsi prepoznali polžka na kapici in takoj vedeli, da sem iz Polžje sekcije :lol: . Ker vsi TF jevci niso imeli majčk jih nisem uspela pocukat za rokav, nekaj sem jih pa :wink: .

Aja, pa Ero nas sprašuje, če bi TF kiklce :clap: . Sem že rekla ja.

Pridno tecite in javite, kako vam je šlo :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla polžki(ce)!

Čestitke vsem, ki ster nas zastopale na tekmah ta vikend. Bravo!!

Jaz pa sem v soboto zjutraj tekla - za spremstvo sem imela svojega najdražjega. Pri tem gre za neko zanimivo kombinacijo pozitivnih in malo manj pozitivnih občutkov. Po eni strani sem ponosna, da mi sploh hoče delati družbo, saj je moj tempo zanj bolj sprehod, po drugi strani pa sem huda nanj, ker me "sekira". Ampak istočasno se mi pa fino zdi, da mi želi pomagati pri napredku. :?

Sicer pa jutranji tek ni zame - gre še bolj počasi kot običajno. :oops:

Včeraj pa sva šla na Šijo in sem tako po dolgem času spet malo "hribolazila". Sva izkoristila "prosti vikend" (otroka sta z mojimi starši na morju). Uživala sva 200 na uro!

Toliko o mojih vikend "podvigih". Danes pa spet tek. Upam, da ne bojo noge pretežke. Jutri pa še v službo, potem pa do nedelje.......morjeeeee!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, pravkar izpod tuša po prijetnem teku. Danes je bilo pa že prav prijetno ob 20.00 iti tečt. Sem šla malo hribčkasto varianto preverit, če mi še gre :oops: , ker sem zadnji teden kar bolj ravninsko trenirala. Presenetljivo veliko tekačev srečala, sem bila kar vesela :lol: . Ampak je pa že kar tema potem, tko da lahko samo 8km, da ni pretemno.

Upam Počasnela, da je tudi tebi tek šel od nog :lol: :wink: . Meni se malo pozna, da sem zadnje tri dni vsak dan tekla in zato jutri počivam, ker v sredo pa je naš skupen tek v Celju.

Sem se pa danes s sodelavko Tanjo (jo že poznate nekateri) pogovarjala in prideva enkrat na K-Rožnik septembra tečt, če bodo tekli bolj ravninsko varianto in seveda v duhu Polžje sekcije.

Nelly, upam, da se nam v sredo pridružiš :wink: .
Uporabniški avatar
 NellyPija
Dobro jutroooo 8)
hm...a se lahka malo "pohvalim" :oops: Včeraj sem zvečer okrog 20.ure nahecala svojga, da je šel tečti zraven mene, ker je kmalu že tema in potem ni tako prijetno tečt, ker imaš kar občutek, da te nekdo zasleduje... :roll: .. ja, moja domišljija :wink: ... ( ker je čista tema tam k tečem)

No, ampak pohvalila bi se rada s tem, da sem sedaj že 2x pretekla 8,5 km ( al pa celo 9 km, ker nimam natančno zmerjeno....to še pride)... v 54 oziroma 55 minutah... OK, saj vem, da ni najboljši čas, vendar že to, da sem zmožna kaj takega, sem FULLLL ponosna 8)

en :juhuhu: zame!

Lenči mislim da me ne bo (še) v Celje- sem še bolj samotar na mojih tekaških podvigih...me je še malo strah, da bi vsi leteli mimo mene in bi bila jaz nekje tam daaaleč zadaj- bi mi kr malo zbilo mojo voljo :?

... Se pa vsekakor vidima v Celju septembra na tekaškem treningu.
:piti:
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a:Dobro jutroooo 8)
hm...a se lahka malo "pohvalim" :oops: Včeraj sem zvečer okrog 20.ure nahecala svojga, da je šel tečti zraven mene, ker je kmalu že tema in potem ni tako prijetno tečt, ker imaš kar občutek, da te nekdo zasleduje... :roll: .. ja, moja domišljija :wink: ... ( ker je čista tema tam k tečem)

No, ampak pohvalila bi se rada s tem, da sem sedaj že 2x pretekla 8,5 km ( al pa celo 9 km, ker nimam natančno zmerjeno....to še pride)... v 54 oziroma 55 minutah... OK, saj vem, da ni najboljši čas, vendar že to, da sem zmožna kaj takega, sem FULLLL ponosna 8)

en :juhuhu: zame!

Lenči mislim da me ne bo (še) v Celje- sem še bolj samotar na mojih tekaških podvigih...me je še malo strah, da bi vsi leteli mimo mene in bi bila jaz nekje tam daaaleč zadaj- bi mi kr malo zbilo mojo voljo :?

... Se pa vsekakor vidima v Celju septembra na tekaškem treningu.
:piti:

Nelly, bravo, to je pa super, saj to pa lahko kar lepo skupaj tečeva :wink: :lol: . No, se vidiva na tekaškem tečaju in potem te bom že prepričala, da si že čisto primerna za skupne teke :wink: :lol: . Le tako naprej.
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem pa prav vesela, da sem nazaj v kapitali, ker v bohinjskem koncu je za tek ob gorskem kolesarjenju zmanjkalo časa in sem v celem tednu tekla samo v soboto okoli jezera, drugače sem pa samo pedale poganjala.
Danes me pa že superge čakajo. Za zvečer, ob torkih se trudim z večernim namesto z jutranjim tekom, pa po dopustu rabim nekaj dni, da se navadim nazaj na jutranje vstajanje.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Jaz sem pa prav vesela, da sem nazaj v kapitali, ker v bohinjskem koncu je za tek ob gorskem kolesarjenju zmanjkalo časa in sem v celem tednu tekla samo v soboto okoli jezera, drugače sem pa samo pedale poganjala.
Danes me pa že superge čakajo. Za zvečer, ob torkih se trudim z večernim namesto z jutranjim tekom, pa po dopustu rabim nekaj dni, da se navadim nazaj na jutranje vstajanje.

Loni a potem tečeš po Rožniku (skupaj z ostalimi Tfjevci ali sama?).
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, a tečete ves čas enak tempo, ali ga skušate tudi malo menjavati, kar pomeni, vmes malo pospešiti? Jaz sedaj evidentiram malo čase po kilometrih in skušam menjavati tempo, predvsem pa zadnji kilometer res dati vse od sebe. Se mi zdi, da se kar pozna na rezultatih.
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Polžki, a tečete ves čas enak tempo, ali ga skušate tudi malo menjavati, kar pomeni, vmes malo pospešiti? Jaz sedaj evidentiram malo čase po kilometrih in skušam menjavati tempo, predvsem pa zadnji kilometer res dati vse od sebe. Se mi zdi, da se kar pozna na rezultatih.

Žal še nisem tak tip tekača, ki bi lahko tekla različni tempo. :oops: Ko tečem, tečem. Pač počasi. Je pa sprememba pri meni ta, da hodim 2x tedensko na tek s skupino, kjer tečemo nekoliko hitreje kot tečem sama, včasih pa me spremlja mož, ki pa me tudi vzpodbuja, da tečem nek spodoben (zame!) tempo. Če tečem sama in nisem pretirano razpoložena, mimogrede "zaspim", kar mi seveda ni v ponos. Tako da jaz različno tečem že zaradi okoliščin teka, ne toliko zaradi sebe. :D

Vendar pa - kljub temu, da ne razmišljam pretirano o tempu, se tudi meni pozna teh 7 mesecev polžjega tempa. Čeprav počasi, tudi jaz napredujem. In zadnjič, ko je po dolgem času spet tekel mož z mano in mi povedal, da se je moj tempo izboljšal, sem bila ponosna kot pav. Ampak je moj cilj (10 km v 1h) po mojem še vedno kar daleč, ampak zdaj vsaj nisem več tako neučakana, saj sem zadovoljna tudi z minimalnim napredkom. Samo, da je napredek!

Uf, sem se pa razpisala. V glavnem - z veseljem pa prebiram vse o vaših dosežkih, napredkih, ... Mi da motivacijo!!! In to mi je najbolj pomembno! Da ne odneham!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela napisal/-a:
Uf, sem se pa razpisala. V glavnem - z veseljem pa prebiram vse o vaših dosežkih, napredkih, ... Mi da motivacijo!!! In to mi je najbolj pomembno! Da ne odneham!

LP, Urša

O ne :nono: , odnehala pa ne boš, sedaj ko ti gre tako super :lol: . Motivacija je pa sploh najpomemnejša. Ti jo pošiljam poln koš za naslednje dni :wink: .
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:
Počasnela napisal/-a:

LP, Urša

O ne :nono: , odnehala pa ne boš, sedaj ko ti gre tako super :lol: . Motivacija je pa sploh najpomemnejša. Ti jo pošiljam poln koš za naslednje dni :wink: .

Ne vem, če se bere tako kot je mišljeno - namreč, trenutno nimam niti najmanjšega namena odnehati!!! Mi je preveč fajn! Je pa res, da nimam nekih tekmovalnih ciljev, zaenkrat le - VZTRAJATI!!!

Sicer pa - hvala za vzpodbudo. Vsak tak post tako sede. :D

Bom mislila na vas tudi prihodnje dni, ko se bom hladila v morju. :wink:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela napisal/-a:
lenči napisal/-a:
Počasnela napisal/-a:

LP, Urša

Ne vem, če se bere tako kot je mišljeno - namreč, trenutno nimam niti najmanjšega namena odnehati!!! Mi je preveč fajn! Je pa res, da nimam nekih tekmovalnih ciljev, zaenkrat le - VZTRAJATI!!!

Sicer pa - hvala za vzpodbudo. Vsak tak post tako sede. :D

Bom mislila na vas tudi prihodnje dni, ko se bom hladila v morju. :wink:

LP, Urša

Saj se je bralo kot je mišljeno, sam sem rabila iztočnico za koš motivacije :wink: :lol: . No, pa še enega pošiljam, za tisto VZTRAJATI, ker je to najpomembnejša stvar pri vsej zadevi. Ker je tako fajn in super občutek, da te kar vleče :wink: . In lepo, da te mož tako podpira in dodatno motivira.

Le tako naprej in zadovoljstvo bo še večje :lol:.

Pa lepo se namakaj :wink: .
Uporabniški avatar
 Loni
Pri meni gre za miks motivacije, vztrajnosti in hribovske trme. Ma se ne obnese zmeraj najboljše, včasih bi bilo boljše, če bi bilo vsaj ta zadnje malo manj zraven.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo, jaz sem z dopusta. Tekla sem vsak dan (po cajtng in kruh), sicer borih 6 km. No, v uteho mi je, da sem se resnično naplavala, ker je malega čmrlja (mojo hči) vsako popoldan zmanjkalo za 2 uri. Njen oče se je sicer tolkel po prsih kako mi kao rit odnaša, da lahko tečem. Saj bi mu kaj servirala, pa se mi ne da. Toliko o "družinski" podpori in deviacijah pod to temo. Če bi bili sami, pač ne bi tekla. Tako, da me ima v šahu in to pridno izkorišča :evil:
Na tekmo na Bled me najbrž ne bo, ena Poletova duša manj. Mal mi je mim štartnina, čeden kupček denarja za prevoz, pa še varstva nimam. Bova šli raje v hribe.
Jo pa v kratkem mislim mahnit na kak tek Pokala Dolenjskega lista, do 50% udeležbe imam le še 4 teke (načrtovala sem 11 tekov od 22, torej imam sedem že pod streho).

Tempo tek redno izvajam, saj se res pozna pri rezultatih. Teči vedno z enako hitrostjo, enainisto progo, me ubija in mi krade motivacijo. Pa fartlek tudi ni za stran metat. :)

Še čestitka za solatko: dobr si sprašila bohinjsko progo, BRAVO!
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA