Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
Lenči, ful mi je všeč tvoja slikca... jst pa nikakor ne znam pomanjšat na pravo velikost ;)
aja da vas pozdravim v gnezdu ;)
jst sem se odločila da grem jutri zjutraj se potepat tule naokrog po gozdu, če že tečt ne smem, samo upam, da ne bo dež... še enmal pa bodo spet aktualne tekaške copate ;) komaj čakam
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Lenči, ful mi je všeč tvoja slikca... jst pa nikakor ne znam pomanjšat na pravo velikost ;)
aja da vas pozdravim v gnezdu ;)
jst sem se odločila da grem jutri zjutraj se potepat tule naokrog po gozdu, če že tečt ne smem, samo upam, da ne bo dež... še enmal pa bodo spet aktualne tekaške copate ;) komaj čakam

http://bluefive.pair.com/pixresizer.htm

Tale program sem kopirala na računalnik in sedaj potem vsako fotko lahko pomanjšaš. Včasih je treba katero dvakrat ali trikrat, pa gre. Super stvar, tudi za take kot sem jaz, ki nismo ravno hekerji :lol: . Samo glej da bo manj kot 80x80, pa bo šlo.

Ko boš zopet obula tekaške copate in pripravljena, pa javi :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala bom tole drugič testirala... šibam na priklop v zd ;) potem pa v službo...
seveda se bo pohvalila in pričakujem da bom poročala o tem, da sem pretekla velik del poti v enem kosu ;)
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:mene pa nekaj zanima - kako naj prebrodim zimo v tekaškem smislu. Kako to rešujete drugi ? Me je kar groza ob misli, da celo zimo ne bi nič tekla. Hvala za odgovore.

Pozimi ob lepih dnevih seveda gremo tečt :wink: . Daljše teke čez vikend čez dan, da ni prehudo, se lepo oblečeš, pa gre. Sicer lanska zima ni bila huda. Za silo pa se jaz spravim tudi na Orbitrek in lepo gledam televizijo kakšno urco (najraje Travel Chanel, Discovery...) in se tudi da preživet. Pa še kakšen skupen tek za vzpodbudo in boš lepo tekla :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
Evo, zrihtala sem nam novo članico, danes sva šli še v TS po superge in punca ni slabo začela, sem še zdaj zelena od zavisti, kupila je Brooks, so res zakon, samo modela zame v moji številki nimajo. No, pa sem malo prišparala :lol:
Jutri zvečer jih greva pa krstit, superge seveda.
Pa seveda sem jo na TF tudi vpisala, torej dobrodošla polžka Lidija.
Uporabniški avatar
 solatka
Dragi Polžki, včeraj sem imela tak dober namen iti tečt... sam pol je bilo vreme ob "moji uri" (20.00) tako kilavo, da sem se raje spravila na sobno kolo in pred TV. Je bil tako napet del NCIS, da sem prekolesarila 40 min. :lol: :clap:

Če bo vreme danes zvečer bolj prijazno, se vidimo na tekaških poteh.
Uporabniški avatar
 solatka
Za mano je malo manj kot ura teka.
SEm malo podaljšala mojo traso v klanec (navzgor prosim lepo). Nekje na sredi sem nevede ustavila štoparico. In zdej ne vem kolk sem tekla. Pa dobro... nema veze.

Glavn da bom na LM tekla 1:08 :wink: , a ne Lenči :lol:
Sam da veš, si pa tud ena lisica. Točno veš kaj moraš reči, da me izzoveš. Včeraj sem razmišljala če je sploh možno, da do LM pridem do takšnega časa :roll:

Moja nova tekaška majčka se je super obnesla. sam polžek fali na njej. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Za mano je malo manj kot ura teka.
SEm malo podaljšala mojo traso v klanec (navzgor prosim lepo). Nekje na sredi sem nevede ustavila štoparico. In zdej ne vem kolk sem tekla. Pa dobro... nema veze.

Glavn da bom na LM tekla 1:08 :wink: , a ne Lenči :lol:
Sam da veš, si pa tud ena lisica. Točno veš kaj moraš reči, da me izzoveš. Včeraj sem razmišljala če je sploh možno, da do LM pridem do takšnega časa :roll:

Moja nova tekaška majčka se je super obnesla. sam polžek fali na njej. :wink:

Solatka :laola Slika, bravo, tole v klanec ti bo pomagalo, da prideš do 1.08. Trenutno čas sploh ni pomemben, trening si pa naredila pravilen. Le tako naprej. Čas je absolutno dosegljiv, bodi prepričana da. Vreme, proga, vzdušje, vse se bo čudovito izšlo.

Kako :?: . Jaz pa lisica :?: :?: Slika, kje pa, a ne veš, da sem zmaj Slika (po kitajskem horoskopu Slika). Aja, pa moj motor ima ime Zmajček Slika.

No, majčke Polžje sekcije bodo tudi kmalu, samo malo še potrpimo, pa bo. Potem bomo pa Slika.
Uporabniški avatar
 lenči
.
LoniM napisal/-a:Evo, zrihtala sem nam novo članico, danes sva šli še v TS po superge in punca ni slabo začela, sem še zdaj zelena od zavisti, kupila je Brooks, so res zakon, samo modela zame v moji številki nimajo. No, pa sem malo prišparala :lol:
Jutri zvečer jih greva pa krstit, superge seveda.
Pa seveda sem jo na TF tudi vpisala, torej dobrodošla polžka Lidija.

Joj, pa to je super. Pozdravljena Lidija :laola . Pa kmalu se nam kaj javi, da te spoznamo :lol: . Joj, pa kar na Brooks je pristala. Pravilno, noge so samo ene. Tudi jaz jih bom šla sprobat ko jih dobijo v Celju. Pa jaz bom une ta hitre :wink: :lol: Slika
Uporabniški avatar
 solatka
Lenči, no čas je bil (kao ) pomemben, ker sem hotela videt, če se da hitrej tečt... pa sem začela kar hitro... no pol sem pa ostala brez štoparice... :roll:

Sej bojo še priložnosti za preseganje same sebe. Se mi zdi :wink:

Odkar sem "odklopljena" se je kr neki ljudi pridružlo Polžkom. Super. Pa vsi po vrsti pridno tečete, da ma človek kr slabo vest.

Aja... pa dobrodošli vsi novi.
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a: Joj, pa to je super. Pozdravljena Lidija :laola . Pa kmalu se nam kaj javi, da te spoznamo :lol: . Joj, pa kar na Brooks je pristala. Pravilno, noge so samo ene. Tudi jaz jih bom šla sprobat ko jih dobijo v Celju. Pa jaz bom une ta hitre :wink: :lol: Slika

Sem glih v redu nazaj, sva jih šli oziroma ona jih je šla krstit, šli sva pa tako, da sva 5 minut tekli in 2 minuti hodili. Naslednjič greva v ponedeljek. Ona pa zelo malo čepi pred računalnikom, če sploh.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a: Joj, pa to je super. Pozdravljena Lidija :laola . Pa kmalu se nam kaj javi, da te spoznamo :lol: . Joj, pa kar na Brooks je pristala. Pravilno, noge so samo ene. Tudi jaz jih bom šla sprobat ko jih dobijo v Celju. Pa jaz bom une ta hitre :wink: :lol: Slika

Sem glih v redu nazaj, sva jih šli oziroma ona jih je šla krstit, šli sva pa tako, da sva 5 minut tekli in 2 minuti hodili. Naslednjič greva v ponedeljek. Ona pa zelo malo čepi pred računalnikom, če sploh.

Bravo, super, začetek odličen. No, potem pa bodi ti njena spoke women :lol: :wink: in bo tudi OK. Pa pokaži ji vseeno naše spodbude :wink: .
Uporabniški avatar
 Tina1
Danes sem šla tečt zelo počasen tek, da bi pazila predvsem na pulz. Povprečni pulz sem imela 157, tekla pa sem tako, da bi lahk že kar hodila.
1:17 minut. Utrujena nisem bila prav nič, kako le, so me pa kolena bolela pri takem teku (po polju).
Uporabniški avatar
 Loni
A je zate 157 utripa ful počasen tek? Jaz se lahko dam na pol, pa ga ne spravim čez 175. Morda sem pa jaz čudna.
Uporabniški avatar
 UršaR
Evo še mene - da me ne pozabite! :D

Včeraj tekla. S skupino. Porazno. Sploh ni šlo. Sicer sem nekaj brcala, ampak... Klance še gledam težko, kaj šele "tečem". Bo treba še trenirat, pa še kakšno kilco dol spravit (5, 10 :D ).

Ampak me pa vsaj nekaj še drži pokonci, da me ne prevzame slaba volja (kar se tiče teka s skupino) - tudi takrat, ko sem čisto zanič, ko mi nikamor ne gre, nisem zadnja!!! :o Torej - napredek je, saj sem pred nekaj meseci pridno zaostajala, če ni šlo. :oops:

Zdaj pa - hitro nekaj vzpodbudnih postov, da grem jutri (ko bom sama tekla) polna zanosa na "trening".

:D LP, Urša
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA