Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:@Solatka: ja ja, piknik me bo videl, saj sem zrihtala plac, kaj ne bom prisla :) Pa tiste palacinke me mikajo, ki naj bi jih Lenci spekla :roll:

Tko da jest bom cist hepi, ce bom lahko tekla, ker je najbolj pomembno trenutno (pa tut pol bo), da se spravim ven in nekaj naredim zase, rekorde bomo pa mal kasnej podiral ane :D

Ah ja... sem pozabila, ja, da ti rihtaš piknik plac.

Veš kaj, rekord je že to, da smo sploh začeli tečt.
 Tanjusha
Tocno tko, Solatka! We are the champions :D
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:Tocno tko, Solatka! We are the champions :D

Itak :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Lenči, a veš da si ti en tak "Smiljan Mori Polžje sekcije".

Multikulti motivator :lol: :lol:

Solatka, multikulti motivator :oops: :wink: :lol: . Hm, ja saj res govorim 4 tuje jezike :wink: , ampak tale multikulti motivatorski mi je pa zelo všeč :lol: :wink: .

A veste kakšno je moje pravilo (eno izmed ).
Za vas naredim vse, namesto vas pa ničesar :juhuhu: :hehe: :--
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:@Solatka: ja ja, piknik me bo videl, saj sem zrihtala plac, kaj ne bom prisla :) Pa tiste palacinke me mikajo, ki naj bi jih Lenci spekla :roll:

Hja, drage moje, jutri testiram, če še znam :wink: . Pa generalka za Domžalsko 10ko bo, kjer bodo za poskušino :lol: . Seveda pa na pikniku tudi.

Kar se piknika tiče, dragi moji Polžki, pa kot sem rekla, akcija konec avgusta. No, ker sem 28. in 29.8. službeno odsotna, ne me preveč pogrešat :lol: . Potem pa akcija. Dobite vsi predprijavljeni ZS je s konkretno vsebino. Je Tanjusha poskrbela. In temo bom oživila.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji Polžki, kaj vas skrbijo kile, važno da smo po duši lažje kot po kilah :wink: :lol: . Sedaj grem pa lepo pospravit moje kosilo, njami. Kaj me briga, sem pač težka kategorija :ignore: . Pač ne tečem kot srnica, ampak kot "merjasec" :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha... kako je pa z majčkami?
Mene naša pridružena Polžika vak dan vpraša kdaj dobi majčko. :wink:

No sej... če bojo na pikniku bo kr kul.

Ja, temo o pikniku bo pa res treba mal k življenju spravit. Je šla kar v pozabo. Sej verjetn se bo našel še kakšen "POLŽ" ki se še ni uspel prijavit na piknik.
 Tanjusha
@Solatka: majcke naj bi bile do konca tega tedna. Bom danes mal poklicala, da vidim, ce bodo res :lol: Kolegica naj pa medtem pridno trenira :P
 Larchi80
Evo še malo jaz.

Nisem brala za nazaj, se mi ne da :D. O kakšnem pikniku je to govora? Kje,k daj? :D firbec jaja, takle mamo.

Ta teden 2x nisem šla tečt, zaradi obveznosti, včeraj sem skoraj dušo spustila, danes je bilo že vse ok, s polno paro naprej. Sem si pa kupila iPoda shuffla in zdej sem še bolj zagnana :P .
Sem pa prej pokarisala migreno :cry: in sem čist hin.
Uporabniški avatar
 solatka
Larchi80 napisal/-a:Evo še malo jaz.

Nisem brala za nazaj, se mi ne da :D. O kakšnem pikniku je to govora? Kje,k daj? :D firbec jaja, takle mamo.

Ta teden 2x nisem šla tečt, zaradi obveznosti, včeraj sem skoraj dušo spustila, danes je bilo že vse ok, s polno paro naprej. Sem si pa kupila iPoda shuffla in zdej sem še bolj zagnana :P .
Sem pa prej pokarisala migreno :cry: in sem čist hin.

Vse in še več o pikniku si lahko prebereš tule: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9597

Pa prijaviš se tud lahko :wink:

SEm hotela prilepit skupinsko sliko Polžk iz Bohinjskega teka, pa ne znam :cry:

Jaz imam danes tudi čist trde noge. Premagovanje stopnic je že prava umetnost :lol: Ampak , tako vsaj vem, da sem živa :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Na piknik vsekakor pridem, samo bolj z veseljem, če bom do takrat spet tekla. :wink:
Če ne, bom pa pojedla kakšno reč s konopljo več in se mal skulirala. :lol:
Glede pulza: jaz sem imela povprečni pulz med tekom 140-145, maksimalni pa 160-165. Več samo če se je zgodilo kaj nepredvidenega, da me je nalajal pes, ali skoraj povozil avto in sem se prestrašila. Mislim, da se nisem preveč naprezala, tempo sem imela v glevnem med 6.30 in 7min/km. Na tekmah nisem pulza nikoli zmerila, v Radencih je bil gotovo večji zaradi vročine in vznemirjenja, vendar mi ura ni hotla delat.
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem že nazaj z dopusta :D Zelo optimistično sem s sabo imela tekaško opremo, katere pa seveda nisem niti 1x uporabila :oops: Tako, da ko sem včeraj prišla domov, sem šla odtečt svojo standardno progo pa začuda niti ni bilo prehudo :) Jaz upam, da jim bom kmalu lahko dodala kakšen km več pa da bom bližje 10ki. Vedno bolj me mika Lj. maraton, čeprav je po vsej verjetnosti premalo časa, da bi se uspela pripraviti nanj.
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Jaz sem že nazaj z dopusta :D Zelo optimistično sem s sabo imela tekaško opremo, katere pa seveda nisem niti 1x uporabila :oops: Tako, da ko sem včeraj prišla domov, sem šla odtečt svojo standardno progo pa začuda niti ni bilo prehudo :) Jaz upam, da jim bom kmalu lahko dodala kakšen km več pa da bom bližje 10ki. Vedno bolj me mika Lj. maraton, čeprav je po vsej verjetnosti premalo časa, da bi se uspela pripraviti nanj.

Niki, ni prepozno, saj je konec oktobra, tako da kar pridno treniraj in bo šlo :lol: .
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA