Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
spela* napisal/-a:Asparagus, potem se mi pa zdi, da sva morali zadnji del skupaj teči - ti si me po moje prehitela kakih 200 metrov pred ciljem. Če si bila to ti.

Pozdravljena Špela, 200 m pred ciljem ne vem več, če sem koga prehitela, sem samo še upala, da bo čimprej konec :(
Ampak za soncem pride dež, danes me je malo namočilo, kljub temu je bil tek spet prijeten. Treba bo še delati, da bodo naslednje tekme manjša muka, da bom lahko še pomahala komu, ki me bo spodbujal v cilju :wink:
Kakšne podvige načrtujete za naprej?
 spela*
Asparagus napisal/-a:
spela* napisal/-a:Asparagus, potem se mi pa zdi, da sva morali zadnji del skupaj teči - ti si me po moje prehitela kakih 200 metrov pred ciljem. Če si bila to ti.

Pozdravljena Špela, 200 m pred ciljem ne vem več, če sem koga prehitela, sem samo še upala, da bo čimprej konec :(
Ampak za soncem pride dež, danes me je malo namočilo, kljub temu je bil tek spet prijeten. Treba bo še delati, da bodo naslednje tekme manjša muka, da bom lahko še pomahala komu, ki me bo spodbujal v cilju :wink:
Kakšne podvige načrtujete za naprej?

Če si bila v vijoliči majici, si bila morda ti. Drugače pa katera druga. :wink:
Jaz pa danes nisem tekla, še počivam. Jutri na K-Rožnik, če mi bo časovno zneslo. :D
Jaz upam v Ljubljani na polmaraton ... :oops:
Bom pa verjeto šla junija na DM tek. Ti greš?
Uporabniški avatar
 lenči
Ni šlo drugače, kot da sem se oblekla in šla teč. Veliko polžkov mi je delalo družbo, sem morala kar paziti, da jih ne pohodim. Rahel dežek me je na 5 km spremljal vse do konca. Tekla sem čisto počasi lepih 11 km. Tako, pričela sem s treningi za 21km :lol: Sedaj bom lovila bolj hladne trenutke dneva, da malo pozabim na Radence. Ugotovila sem, da mi bolj ustrezajo tekme ob nedeljah, saj imam v soboto čas, da se regeneriram od službe. Če me bo kje v bližini zamikala kakšna tekma, se je bom udeležila, načrtov pa trenutno ne delam. Zaenkrat je v načrtu septembra Luče- Logarska 16 km in LM 21km. Vse ostalo vmes pa prijeten trening teka, uživanje ob napredku (kdaj tudi kakšnem obstanku na mestu) in mogoče kakšna tekma. Vmes še kdaj na kolo in gremo trenirat premagovanje klancev.
Uporabniški avatar
 Asparagus
spela* napisal/-a:
Jaz pa danes nisem tekla, še počivam. Jutri na K-Rožnik, če mi bo časovno zneslo. :D

Bila sem v beli majici, torej nisem bila jaz :(
Šla bom na DM tek, ker je bila lanska reklama in članek v Oni pravzaprav povod, da sem začela teči. Zanimiv se sliši nočni tek na Bledu in tudi tek v Lučah, ki ga omenja Lenči, bi prišel prav septembra, ko bo moja predvidena najdaljša razdalja že vsaj 15km.
 spela*
Asparagus napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Bila sem v beli majici, torej nisem bila jaz :(
Šla bom na DM tek, ker je bila lanska reklama in članek v Oni pravzaprav povod, da sem začela teči. Zanimiv se sliši nočni tek na Bledu in tudi tek v Lučah, ki ga omenja Lenči, bi prišel prav septembra, ko bo moja predvidena najdaljša razdalja že vsaj 15km.

Zakaj pa: :(
Vseeno si bila hitrejša od mene. :wink:
Jaz grem tudi na DM tek. Pa tudi oba druga teka, ki ju omenjata, se zanimivo slišita. Potem se pa gotovo kje vidimo, ne?
Uporabniški avatar
 solatka
luzr napisal/-a:1.Pixresizer je prgram s katerim urediš velikost slike. http://bluefive.pair.com/pixresizer.htm
2.Sicer je možno to narediti tudi, če sliko shraniš in jo obdelaš v kakem fotoprogramu. Če ga seveda imaš.
Ti dve možnosti odpadeta, če ne moreš/ne smeš sama naložiti programa na službeni računalnik.

Najenostavneje: Če si sliko pošlješ in jo pred pošiljanjem ustrezno pomanjšaš. Emajl program te ponavadi vpraša v kakšni velikosti si pošlješ sliko. Izbereš najmanjšo ustrezno možnost, za avatar.

Luzr hvalaaaaa.
Zbrala bom najlažjo varianto :wink:

Za uni dve si bom pa enkrat :roll: vzela čas, pa naštudirala.
Uporabniški avatar
 solatka
Tudi mene mika DM-ov tek, ampak so me mal prestrašli, da se teče v hrib. To pa mi zaenkrat še ne diši.

Nočna desetka je vabljiva, upam, da bom uspela spravit še koga zraven. sama ravno ne bi hodila.

Za Luče mislim, da še nisem lih pripravljena (bom raje desetko dodelala v detajle :wink: ).

No skoraj gotovo (raje ne rečem 100%, ker se bo spet kaj zalomilo, kot ponavadi) pa grem na Ljubljanski maraton. 10-ko, itak :)

Sicer pa me še mučijo posledice Radencev. Upam, da bo po današnji masaži kaj bolje. :?
Uporabniški avatar
 lenči
http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/logarska.html
Tek Luče Logarska je najkrajši del teka od Celja do Logarske. Meni je ravno razdalja tista, ki me vleče, da bi se preizkusila pred LM. Pa še okolica mi je res všeč, čeprav se teče po asfaltu. Je pa lahko tudi vroče, prijetno pa je teči ob Savinji.
DM tek pa je v soboto in po vsakodnevni vožnji v Ljubljano mi v soboto nekako ne diši. No mogoče pa le, kaj pa vem.
Solatka, ti pa se nikar ne ustraši klančkov :lol: . Tudi jaz sem na začetku želela samo ravnino, kar je bilo res lažje. Sedaj pa priznam, da mi potem edino pot :cry: navzdol ni najbolj všeč, če je prestrmo (saj lahko tudi hodimo v hrib :wink: ). Prijetno masažo si pa le privošči, da minejo posledice Radencev.
Uporabniški avatar
 solatka
Hrib(čk)i zaenkrat še niso moji priljubljeni elementi teka :roll:

SEj, na "moji progi" sta sicer 2 krajši vzpetini, sam se ne bi ravno hvalila z njima.

Posledice Radencev pa kljub masaži ostajajo :cry: Verjetno je to tud posledica čepenja, klečanja... skozi ves dan včeraj. Danes me pa čaka isto. Eh...

Kakšna pa je proga na LM? je tam tud kaj "hribov"?
No sej, do takrat bom pa že mal bplj v formi... se mi zdi. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, očitno so posledice Radencev tudi od kje drugje :wink: . Še kakšna masaža, predvsem pa počitek, pa bo bolje. Čeprav tudi kakšen lahkoten tek pomaga.
Hribčke smo pa itak v Radencih doživele :oops: , hribi so pa nekaj drugega. Jaz govorim o hribčkih do 5o m višinske na malo daljši razdalji, da še lahko tečem, ne pa hodim.
LM pa poteka po ulicah LJ in domačini verjetno bolje vedo, če je kakšen hrib. Po mojem poznavanju LJ bi ga težko našla na progi, ki sem jo gledala na internetni strani. Ampak kot praviš, do takrat boš že prava gazela in hribčki ne bodo več problem. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Frikica
Čau Polžke :D
Da se vam oglasi še ena z malo bolj polžjim tempom ;). Sicer tečem že dve leti, amapk z vmesnimi pavzami. Letos upam, da ne bo kake daljše...
Vidim, da greste na DM tek... Jaz tudi :D.
@Asparagus: Tudi jaz sem začela teči zaradi tega teka in ga lani tudi uspešno pretekla (mojih prvih 5km).
@Solatka: letos naj hribčkov ne bi bilo. Sicer je bila lani proga narisana, da bo potekala drugje, ampak so kasneje spremenili.Lani nas je res tisti hrib vse presenetil, ampak se nismo vdale...smo tisti hrib prehodile, potem pa z veseljem tekle po ravnini. :)
Drugače pa imam podobne cilje kot ve...Nočna 10-ka, pa mogoče najkrajši del Logarske in seveda LM (tiha želja po 21k). Tako da se kje verjetno srečamo in mogoče odtečemo kak krog skupaj.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, očitno so posledice Radencev tudi od kje drugje :wink: . Še kakšna masaža, predvsem pa počitek, pa bo bolje. Čeprav tudi kakšen lahkoten tek pomaga.
Hribčke smo pa itak v Radencih doživele :oops: , hribi so pa nekaj drugega. Jaz govorim o hribčkih do 5o m višinske na malo daljši razdalji, da še lahko tečem, ne pa hodim.
LM pa poteka po ulicah LJ in domačini verjetno bolje vedo, če je kakšen hrib. Po mojem poznavanju LJ bi ga težko našla na progi, ki sem jo gledala na internetni strani. Ampak kot praviš, do takrat boš že prava gazela in hribčki ne bodo več problem. :juhuhu:

Lenči, sej v načrtu sem imela danes tek, ampak delam ves dan, tako da žal odpade.
Jutri pa upam, da mi rata odteč takratko verzijo (pol ure teka).

Glede hrib(čk)ov pa je takole: zaenkrat je vsak hribček zame HRIB :lol:
V Radencih sem pa oba hribčka prehodila (pa še kaj drugega sem prehodila :roll: Ne ravno po moji volji).

Frikica dobrodošla v naši sekciji. Pa hvala za info.
 spela*
solatka napisal/-a:Tudi mene mika DM-ov tek, ampak so me mal prestrašli, da se teče v hrib. To pa mi zaenkrat še ne diši.

Solatka, verjemi, da je tek v hrib po Rožniku mala malica v primerjavi z vročimi ravninskimi Radenci. :wink:
Uporabniški avatar
 Frikica
Sem prej pozabila vprašat...gre katera na ? TEK POLET
 spela*
Frikica napisal/-a:Sem prej pozabila vprašat...gre katera na ? TEK POLET

Morda pa res. Če bom v nedeljo v Ljubljani, pridem. Kot vidim, se tako ali tako ni treba prej prijaviti, pa tudi tečeš lahko poljubno razdaljo.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA