Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Sem že našla odgovor na svoje vprašanje :oops: Bom pa sigurno probala kaj iz nje narediti. :D Sem že našla nekaj receptov tudi na kulinariki, samo še moko si nabavim :D
Uporabniški avatar
 Frikica
No, pa še malo iz kulinarike na kurjenje dobrot. ;)
Spet je za mano en lep tekec. Lepo počasi spet nabiram kilometre. Vreme je idealno, temperature končno normalne, tako da je tek pravi užitek.
Vidim, da pridno tečete in pečete Polžki/e. :D Kar tako še naprej. :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, ja, spekla rolado z nutellino kremo. Brez kakršnih koli zdravih dodatkov :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Punce... da ne boste pozabile tečt, ko tako pridno pečete :lol:

Včeraj sem spet tekla podaljšanih 7km. No ja, niti ni bil slab čas, čeprav so bile noge kar za v kanto. :roll:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo mene, mal pozn poročam, tekma Marš na Gače je bila v nedeljo, baje mal daljša kakor so rekl, najmanj 11 km. prišla sem v stilu polžkov med zadnjimi, čas ura in pet minut. Mam občutek, da na tekmah kar zaledenim in ne spravim iz sebe kar bi lahko. po drugi strani pa mi je v spominu 5 kar dolgih klancev, kjer sem časovno veliko izgubila. Nič ne de, proga pod Kočevskim Rogom je bila lepa, vzela sem kot dobro predpripravo za LM.
Včeraj sva s sotekačem iz ekipe pretekla regeneracijski trening 13 km za gušt, danes pa me čaka običajen Poletov tek.
Jutri pa počivam :D
Potem pa spedt. Še 60 dni do LM...
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, vidite, takoj ko malo zaidemo iz teme, nas naša kraljica Slika Solatka takoj opomni, da moramo tudi migati Slika, ne samo peči.

No, jaz ne vem, kaj je bilo včeraj, ampak moram priznati, da mi je nekdo na kavč nasul lepilaSlika in se nisem mogla odlepit več stran . Pa sem rekla, strela, počitek je pa tudi del treninga in lepo zabušavala.

Danes pa zopet pridna, malo ogrevanja pred nedeljo, lepih 8 km. Jutri moram pa sprobati opravne Nikeice, da me ne bodo v nedeljo neprijetno presenetile.

Lepo pridno tecite še naprej, vsaka je po svoje zelo pridna, nam gre prav super.
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem se danes pridružila teku K- Rožnik in sem še vedno kar presenečena, da mi ga je uspelo opraviti. Tako da priznam, da imam vedno več upanja za letošnji Lj. maraton 10ko.
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Jaz sem se danes pridružila teku K- Rožnik in sem še vedno kar presenečena, da mi ga je uspelo opraviti. Tako da priznam, da imam vedno več upanja za letošnji Lj. maraton 10ko.

Kaj sem rekla :?: :lol: :clap: , skupni teki v taki družbi kar povlečejo naprej , a ne? Ne dvomim, da boš na LM odtekla 10ko. Do takrat čisto z lahkoto, brez problema. Le lepo počasi naprej :juhuhu: . Jaz rabim navijače, da mi ne bo prehudo ko pridem na cilj na 21ki :oops: :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Jaz sem se danes pridružila teku K- Rožnik in sem še vedno kar presenečena, da mi ga je uspelo opraviti. Tako da priznam, da imam vedno več upanja za letošnji Lj. maraton 10ko.

Kaj sem rekla :?: :lol: :clap: , skupni teki v taki družbi kar povlečejo naprej , a ne? Ne dvomim, da boš na LM odtekla 10ko. Do takrat čisto z lahkoto, brez problema. Le lepo počasi naprej :juhuhu: . Jaz rabim navijače, da mi ne bo prehudo ko pridem na cilj na 21ki :oops: :wink: :lol: .

No vidiš, če ne drugega bom pa navijala zate, to pa obvladam, sem navajena iz prejšnjih let :D
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

No vidiš, če ne drugega bom pa navijala zate, to pa obvladam, sem navajena iz prejšnjih let :D

Da ne boš prej domov pobegnila, ker boš veliko prej v cilju :oops: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Punce... da ne boste pozabile tečt, ko tako pridno pečete :lol:

Včeraj sem spet tekla podaljšanih 7km. No ja, niti ni bil slab čas, čeprav so bile noge kar za v kanto. :roll:

Haloooo, noge pa ne v kanto :lol: , jih rabiš za tek, kdo te bo pa na LM na čas 1.08 ponesel, če ne tvoje noge :?: Slika. No, saj glava tudi nekaj pripomore Slika
Uporabniški avatar
 Tina1
Danes sem pretekla največ do sedaj, 13,2 km. Za to pa porabila 01:37. Šla lepo počasi, koleno me je martralo.
Pa večidel proge me je nekaj zbadalo pod rebri, pa kr ni nehalo. Zadnje čase me med tekom zmeraj začne zbadat, ne vem, kaj bi bil razlog temu?
Uporabniški avatar
 Ksenija
včeraj mi ni dalo miru, počasi se vračam med polžke ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Ksenija napisal/-a:včeraj mi ni dalo miru, počasi se vračam med polžke ;)

:laola super...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:včeraj mi ni dalo miru, počasi se vračam med polžke ;)

Čestitam, lepo počasi in bo spet ta pravo :clap: :juhuhu:
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA