Spet je za mano en lep tekec. Lepo počasi spet nabiram kilometre. Vreme je idealno, temperature končno normalne, tako da je tek pravi užitek.
Vidim, da pridno tečete in pečete Polžki/e.

Moderator: lenči
niki5 napisal/-a:Jaz sem se danes pridružila teku K- Rožnik in sem še vedno kar presenečena, da mi ga je uspelo opraviti. Tako da priznam, da imam vedno več upanja za letošnji Lj. maraton 10ko.
lenči napisal/-a:niki5 napisal/-a:Jaz sem se danes pridružila teku K- Rožnik in sem še vedno kar presenečena, da mi ga je uspelo opraviti. Tako da priznam, da imam vedno več upanja za letošnji Lj. maraton 10ko.
Kaj sem rekla![]()
![]()
, skupni teki v taki družbi kar povlečejo naprej , a ne? Ne dvomim, da boš na LM odtekla 10ko. Do takrat čisto z lahkoto, brez problema. Le lepo počasi naprej
. Jaz rabim navijače, da mi ne bo prehudo ko pridem na cilj na 21ki
![]()
![]()
.
niki5 napisal/-a:lenči napisal/-a:niki5 napisal/-a:Jaz sem se danes pridružila teku K- Rožnik in sem še vedno kar presenečena, da mi ga je uspelo opraviti. Tako da priznam, da imam vedno več upanja za letošnji Lj. maraton 10ko.
Kaj sem rekla![]()
![]()
, skupni teki v taki družbi kar povlečejo naprej , a ne? Ne dvomim, da boš na LM odtekla 10ko. Do takrat čisto z lahkoto, brez problema. Le lepo počasi naprej
. Jaz rabim navijače, da mi ne bo prehudo ko pridem na cilj na 21ki
![]()
![]()
.
No vidiš, če ne drugega bom pa navijala zate, to pa obvladam, sem navajena iz prejšnjih let
solatka napisal/-a:Punce... da ne boste pozabile tečt, ko tako pridno pečete![]()
Včeraj sem spet tekla podaljšanih 7km. No ja, niti ni bil slab čas, čeprav so bile noge kar za v kanto.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA