Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Frikica
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Hojla, ne boste verjeli, sem se lahko brezžično povezala in vas ne bom čisto zapustila ta dva dneva :wink: .

Ne zdržiš brez nas, a ne. :wink:

Hehe, Lenči odvisnica Polžje sekcije. ;) Nas je pomoje kar nekaj takih, ki rabimo vsak dan dozo TFja v žilo. :)
Uporabniški avatar
 niki
LoniM napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:
Larchi80 napisal/-a:Še danes zvečer grem tečt

punca draga, ne bodi nora :!: :!: :!: sesuta si, da komaj skup stojiš, boli te vse, še tisto česar nimaš, ti pa bi šla še danes tečt :? :shock: :shock: :shock:

pozabi na tek vsaj za čas dopusta, če ne še dlje, ker temu kar zdaj počneš se reče pretiravanje.

pa brez zamere! :wink:

uživaj počitnice (saj veš: počitnice = počitek!)

Dodajam samo še mojo izkušnjo, s tekom sem ratala tako obsedena, da sem šla tudi dvakrat dnevno. Še ena izmed mojih odvisnosti, zaključek vsega je bil, da sem potem prenehala za skoraj dobri dve leti. Ker ti rata nuja, obveznost, misliš, da se bo svet podrl, tvoj, seveda, če en dan ne boš šla.
In v tem času sem pospravila "podstrešje". Zdaj tečem 2x tedensko konkretno, 2 do 3x relaksacijsko zen varianto, tako po tempu kot po dolžini. Čisto druga motivacija kot takrat...
:lol:

Mene tudi hitro obesedejo take stvari. Res je treba poslušati svoje telo in delati po lastnem občutku in še najmanj se primerjati z drugimi. Moje načelo je tudi, da je vmes najmanj 1 dan počitka, sploh ko si tako na začetku. Jaz zase vem, da če pretiravam se mi zna zgoditi tako kot tebi Loni, stvar se mi tako zameri, da se je ne lotim več. Trenutno je moje načelo raje 1x manj, kot 1x preveč. Sem se začela kar šparat in predvsem se začela tečt zato, da se imam fajn, da se bolj počutim. Tako sedaj tečem na čisto drugačen način.
Larchi, prisluhni svojemu telesu in ne biti prestroga do sebe.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Larchi80 napisal/-a:Evo še jaz,...
Sem pridna, tečem vsak dan oziroma 3 dni tečem 1 dan počivam in spet 3 dni tečem. Jutri ponoči odhajava na morje (končno!) in sem se odločila, da na morju ne bom tekla, si bom vzela čas za počitek, ker ga res obupno potrebujem. Tako utrujena kot zadnje dneve še nisem bila. Komaj se še držim na nogah. Ampak tečt sem včeraj vseeno šla. Napaka! Ker sem po enem krogu (tečem ponavadi dva) skoraj skupaj padla. Sem komaj do doma prišla. S tem, da je blok od proge oddaljen 50m. Boli me vse, razen nog. Zanimivo. Noge me ne bolijo, sem se že malo navadila, glede na to, da tečem zdej 5 tednov. Me pa blazno boli hrbet oz mišice zraven lopatic. Me je včeraj moj malo zmasiral in sem tok vpila od bolečin. Imate kakšno idejo? Sem si pa naredila potem toplo kopel za mišice, da se malo spočijejo, pa je drugje ok, samo okoli lopatic še vedno svinjsko boli :(. Še danes zvečer grem tečt, potem pa skoraj 10 dni ne bo teka, bom vse skupaj nadoknadila s plavanjem in šnorklanjem. Komaj čakam morje.
Jutri se še kaj oglasim, potem pa se tipkamo,....

kakšno imaš pa krvno slikco?
jaz sem zdejle dva dni uživala v počasnem teku, danes vzamem odmor, da ne bom pohacala vsega železa ki ga prejemam... še danes dobim infuzijo, potem pa ;) počutim se bolje... to je bil le ukrep prve pomoči, zdej je pa druga zgodba, zdej moram pa na drug način poskrbet zase ... aja pa jopico za tečt sem si kupla haha
Uporabniški avatar
 Loni
Včeraj dan počitka, zdaj me pa kliče Rožnik brez K :lol: :lol:
 marko85
Jaz pa grem danes prvič v življenju za rekreacijo laufat. :)
Uporabniški avatar
 Loni
marko85 napisal/-a:Jaz pa grem danes prvič v življenju za rekreacijo laufat. :)

In si preživel? A v novih supergah?
 marko85
V novih ja. Tek se odlično občuti v njih. Mogoče so dobra izbira ali pa jaz nisem fejst občutljiv :D.

Sicer pa me boli kita nad gležnjem. Verjetno sem nekak smešno mogo stopit, ker pretiraval nisem. Tekel sem minuto, pa hodil minuto po deset ponovitev.
Uporabniški avatar
 Loni
pa, upam, naredil kako vajo za ogrevanje na začetku in še kako za raztezanje na koncu. Jaz tega kot začetnica nisem počela, pol me je pa vse tako sumljivo bolelo.
 marko85
malo sem se pretegnil ja, samo očitno ni blo dovol. boli pa tudi že manj.
Uporabniški avatar
 tamy
Heh, po desetih dneh, ko sem rekla, da se začenjam pripravljat na 10ko za LM, mi je končno spet uspelo prepričati svojo glavo, da grem tečt. Po teku se počutim super, ampak to da se pripravim, preoblečem in preobujem v superge je pri meni že uspeh. Potem tečt ni problema sploh. Danes sem tekla pol ure počasi, itak sem prišla vsa rdeča v faco domov.
Vendar vseeno verjamem, da se mi bo uspelo pripravit na 10ko. Upam, da bo jutri tudi tak dan, ko bom z veseljem obula superge.
Uporabniški avatar
 MihaPR
hja, v soboto in nedeljo bo pavseeno pavza :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
no, tekla boš, samo verjetno bodo bolj intervali ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Hojla, ne boste verjeli, sem se lahko brezžično povezala in vas ne bom čisto zapustila ta dva dneva :wink: .

Ne zdržiš brez nas, a ne. :wink:

Hehe, Lenči odvisnica Polžje sekcije. ;) Nas je pomoje kar nekaj takih, ki rabimo vsak dan dozo TFja v žilo. :)

Hja, kaj naj rečem, priznam :oops: :lol: :wink: , ampak meni to ustreza :P
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, se moram pohvalit, sem šla včeraj na tričetrturno plavanje po Vrbskem jezeru, bilo prav čudovito :lol: .
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA