Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 d.m.r.
Ej Tanjusha, to pa je krasna NOVICA! :D Kar malo zavidam tistim, ki jih bodo že jutri dobile.
No, glavno, da so in da bomo vse z njimi opremljene na LM.

Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Lenči, si pa prelaufala ta mesec kilometrov! :lauf: Zavidljiva razdalja, ni kaj.
Jutri pa gas, pa dolge luči, pa bo zagotovo malo pod uro! :wink:

Hja, ta mesec celo ni rekorden, je bil prejšnji s 181 boljši :wink: :lol: . No, saj kilometri niso pomembni, meni je prav luštn tečt in to je to :juhuhu: .

Če jutri Tanjusha prinese pravočasno majčko, jo pa kar takoj oblečem, tolk lepo paše skupaj z mojo kiklco :clap: . Sem ziher, da bom pol šla ko strela po tistih krogih :ignore: .
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Ej Tanjusha, to pa je krasna NOVICA! :D Kar malo zavidam tistim, ki jih bodo že jutri dobile.

Lp, Dominika

Ja, ti jo bom prinesla v Ptuj, če hočeš.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Drage moje polzke, MAJCKE SOOOOOOO :)

Jutri bom v Domzalah navijala za polzke-tekacice in seveda sabo prinesla majcke.

Jeeesss, bom vzela fotkiča s sabo, da vidite, kako lepe so majčke :wink:
Uporabniški avatar
 d.m.r.
lenči napisal/-a:
d.m.r. napisal/-a:Ej Tanjusha, to pa je krasna NOVICA! :D Kar malo zavidam tistim, ki jih bodo že jutri dobile.

Lp, Dominika

Lenči, če boš danes še kaj brala - pa dvigni še mojo majčko, prosim (M size).
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Lp, Dominika

Lenči, če boš danes še kaj brala - pa dvigni še mojo majčko, prosim (M size).

Če Tanjusha prinese, jo dvignem tudi zate ni problema. Bova skupaj paradirali v majčkah na Ptuju :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
a je možno tole tud po pošti dobit :oops:
Uporabniški avatar
 Tina1

Jutri bom v Domzalah navijala za polzke-tekacice in seveda sabo prinesla majcke.

Oj, zame tudi jutri prosim majčko. Upam, da si prebrala ZS.
LP
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:a je možno tole tud po pošti dobit :oops:

Drugače ti jo pa lahko enkrat čez Zasavje pripeljem, ni problema in jo jutri vzamem tudi zate.
Uporabniški avatar
 Ksenija
super!
upam, da bodo z dolgimi rokavi tud kmal ;)
jutri grem na malce daljši probni tek... da vidim kje sem... do sedaj je šlo fajn... da vidim kaj bo telo jutri reklo ;)
uživajte jutri, bom z vami!!!!!
Uporabniški avatar
 niki

Jaz sem pa verjetno prepozna za majčko :(
Jih boste še kaj naročale?
Uporabniški avatar
 solatka
marko85 napisal/-a:jaz pa mam problem, da sploh ne vem kam naj tečem. Imam na voljo eno cesto a dobenega kroga daleč naokoli. Še posebej zdaj, ko sem začetnik je problem, ker se bom moral vračat pa bo malo tak se glupo občutlo. Imam sicer en krog ampak je precej velik in ga niti približno še ne morem odtečt.

Zakaj bi bilo pa glupo ce bi po isti poti nazaj tekel?
Jaz sem zacela tako, da sem v MB najprej v eno stran pol pa se nazaj.
Pa je bilo prav kul. Sicer so bili na moji progi orng klancki.... pa so mi motivacijo vzeli vcasih....

Zdej mam daljso turo, pa malo manj klanckov. Ceprav jih pocasi podaljsujem.

Pac najprej se sprijazni, da si zacetnik. Ko sme jaz to prebolela, sem se tud nehala sekirat za une strele, ki so svigale mim mene vsakic ko sem tekla. :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Majcke... tud jaz sprasujem ce se da dobit po posti (Lenci verjetn ne bos hodila v LJ naokoli na Korosko a ne :))

Spet ste bile pridne.
Men pa nikakor ni uspelo uskladiti druzabnega urnika s tekaskim. Ugante kaj je nastradalo.

NO danes mi je ratal en majhen pohod po bliznjih hribih.

Jutr pa res. :roll:

A bomo kaj videli slikce od danes?
 marko85
Celi dan sem skrbel za Maribor, da so jedli dobro hrano doma in morem rečt, da je bil kar problem laufat po stopnicah danes, ker sem mel konkretn musklfiber zaradi včerajšjnega teka. Kako uro me je tud vredi bolela tetiva a sem jo potem očitno zagrel, ker je blo res fejst za delat. :) jutri pa končno spet fraj dan pa zvečer komaj čakam spet na tek, čeprav bo bol kratki. Le devet ponovitev minuta hoje, dve minuti teka :) Ah komaj čakam, ko bom zmogel več. Bom lahko šel enostavno tečt, ko mi bo dolgčas :D sicer pa odkar sem nehal kadit (s pomočjo odlične knjige Allena Carra Končno nekadilci) s pomilovanjem gledam kadilce, ki se mučijo s tistimi ogabnimi čiki pa celo uživajo v njih (oziroma mislijo, da uživajo, v bistvu pa uživajo v prekinitvi abstinenčne krize- zasvojenci zasvojeni), pa zdaj sem tud začel s pomilovanjem gledat tiste bol okrogle ljudi (predvsem mlade, ki se jim prav vidi, da preveč žrejo pa cele dneve presedijo za računalnikom), ker vem kak malo truda je potrbno, da zgubiš kilograme in se počutiš veliko veliko bolje. Sam jih mam trenutno nekje 100. Računam pa tam na 85. Če bo manj pa bo že kriza. Sranje je, ker delam v piceriji pa se hrani enostavno ne morem upret.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, fotke bodo, mam fotkiča s sabo.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA