Celi dan sem skrbel za Maribor, da so jedli dobro hrano doma in morem rečt, da je bil kar problem laufat po stopnicah danes, ker sem mel konkretn musklfiber zaradi včerajšjnega teka. Kako uro me je tud vredi bolela tetiva a sem jo potem očitno zagrel, ker je blo res fejst za delat.

jutri pa končno spet fraj dan pa zvečer komaj čakam spet na tek, čeprav bo bol kratki. Le devet ponovitev minuta hoje, dve minuti teka

Ah komaj čakam, ko bom zmogel več. Bom lahko šel enostavno tečt, ko mi bo dolgčas

sicer pa odkar sem nehal kadit (s pomočjo odlične knjige Allena Carra Končno nekadilci) s pomilovanjem gledam kadilce, ki se mučijo s tistimi ogabnimi čiki pa celo uživajo v njih (oziroma mislijo, da uživajo, v bistvu pa uživajo v prekinitvi abstinenčne krize- zasvojenci zasvojeni), pa zdaj sem tud začel s pomilovanjem gledat tiste bol okrogle ljudi (predvsem mlade, ki se jim prav vidi, da preveč žrejo pa cele dneve presedijo za računalnikom), ker vem kak malo truda je potrbno, da zgubiš kilograme in se počutiš veliko veliko bolje. Sam jih mam trenutno nekje 100. Računam pa tam na 85. Če bo manj pa bo že kriza. Sranje je, ker delam v piceriji pa se hrani enostavno ne morem upret.