Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
lonely napisal/-a:Potrjujem (če nisem odveč)

Da ne bi pomislil :wink: :lol: , IRA in Ksenija te nestrpno pričakujeta v ekipi :D . Hvala ti za udeležbo.

a se moram še kje poštemplat? in kako se imenujemo mi trije ;) in kdo je četrti član in kje je ira in (kaj moram še vprašat) aja jst še vedno počivam... majke mi da sem tega sita... grrrrr
Uporabniški avatar
 niki
Ja, računaj tudi na naju z Iqfree-jem.
Oz. potrjujem udeležbo :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:
a aja jst še vedno počivam... majke mi da sem tega sita... grrrrr

Pridna, pridna :clap:
Samo ne obupat :wink: sem v mislih s tabo :D
Uporabniški avatar
 solatka
Pokorno javljam...
Da sem zrihtala še en ženski in en moški osebek za Velenje. Aja, pa potrjujem mojo udeležbo.

Me pa zanima nekaj. Namreč na vse kriplje prepričujemo še en moški osebek za tek okol jezera (da bi pač meli ekipo, a nje). IN bi ga kar prijavili, sam se bojimo, da bo "zbolel", al pa "dobil napad migrene", al pa ga bo "povozil buldožer" ravno na dan teka - no hočem povedat, da nismo čist ziher da nam bi ga uspelo prepričat.

A bi ga vseen lahk prijavli, pa če potem "zboli" al pa "dobi migreno", prešvercamo koga drugega not?
Al je to družbeno popolnoma nesprejemljivo in sploh nedovoljeno? :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:
lonely napisal/-a:Potrjujem (če nisem odveč)

Da ne bi pomislil :wink: :lol: , IRA in Ksenija te nestrpno pričakujeta v ekipi :D . Hvala ti za udeležbo.

a se moram še kje poštemplat? in kako se imenujemo mi trije ;) in kdo je četrti član in kje je ira in (kaj moram še vprašat) aja jst še vedno počivam... majke mi da sem tega sita... grrrrr

Radovednica :lol: , vse boste izvedeli ob pravem času :wink: . A ni tudi v tem čar :D
 spela*
Takole je, drage moje ... Jaz še ne morem nič reči, ker odhajam na eno službeno pot, pa še ne vem točno, kdaj. :roll:
Uporabniški avatar
 pajo
spela* napisal/-a:Takole je, drage moje ... Jaz še ne morem nič reči, ker odhajam na eno službeno pot, pa še ne vem točno, kdaj. :roll:

Pa skupi sva v ekipi! :roll: Ne se hecat.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
spela* napisal/-a:Takole je, drage moje ... Jaz še ne morem nič reči, ker odhajam na eno službeno pot, pa še ne vem točno, kdaj. :roll:

Pajo, jaz sem čisti višek, a z mano pa ne bi bil zadovoljen :lol: :wink: . Res nisem tko hitra kot Špela, pa vendar :-(( , saj bi dala vse od sebe :wink: . Ne obupaj prehitro, vse se bo še lepo uredilo.
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:

Pajo, jaz sem čisti višek, a z mano pa ne bi bil zadovoljen :lol: :wink: . Res nisem tko hitra kot Špela, pa vendar :-(( , saj bi dala vse od sebe :wink: . Ne obupaj prehitro, vse se bo še lepo uredilo.

Lenči ti si kot glavni dobitek na Lotu. Računam nate že v Palmanovi in to hudičevo resno. Zmenjeno?
 spela*
pajo napisal/-a:

A res? :D Nisem videla. Kdo je pa še?

Se bom poskusila zmeniti tako, da se vrnem v soboto. "Problem" zna biti, ker je karta skoraj za polovico cenejša, če je vmes nedelja. Morda bom pa celo šla en teden prej, še nič ne vem. Skratka, še sporočim.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:

Lenči ti si kot glavni dobitek na Lotu. Računam nate že v Palmanovi in to hudičevo resno. Zmenjeno?

Pajo, hvala :oops: , za Palmanovo pa seveda velja, IRA pravi da nama bi tudi družbo delala. Gasa do konca pa gremo na zmago :wink: :lol: . No, malo sem še naspidirana od včeraj :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
pajo napisal/-a:

A res? :D Nisem videla. Kdo je pa še?

Se bom poskusila zmeniti tako, da se vrnem v soboto. "Problem" zna biti, ker je karta skoraj za polovico cenejša, če je vmes nedelja. Morda bom pa celo šla en teden prej, še nič ne vem. Skratka, še sporočim.

Špela, vse se bo dalo dogovorit, ekipe niso imensko prijavljene, če ti res ne bo uspelo samo pravočasno povej, da vemo vključiti rezervo :wink: .
Uporabniški avatar
 IRA
Ahoj ...

Jest mislim, da lahko našo ekipo kar zaključimo, torej:

- lonely
- "noname"
- Ksenija
- IRA

Lenči in pajo, glede Palmanove ...
Uh sliši se definitivno lepo, ampak nisem prepričana, da bom jaz lahko lovila lenčine plane :twisted: :P

Jaz bom probala ves čas tečt tempo pod 7, recimo 6.30, to bi bil zame že aleluja uspeh :juhuhu:

No, v vsakem priemru lahko štartamo skupaj in če ne bom dohajala pač šibneta dalje :roll: :twisted:

Važno, da mi gremo in se bomo meli fajn :laola
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem za...aja za skupino ne za druženje pod črko P.
a gremo enkrat to traso že prej odtečt, tko za zabavo ;)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ahoj ...
Jest mislim, da lahko našo ekipo kar zaključimo, torej:
- lonely
- "noname"
- Ksenija
- IRA
Lenči in pajo, glede Palmanove ...
Uh sliši se definitivno lepo, ampak nisem prepričana, da bom jaz lahko lovila lenčine plane :twisted: :P
Jaz bom probala ves čas tečt tempo pod 7, recimo 6.30, to bi bil zame že aleluja uspeh :juhuhu:
No, v vsakem priemru lahko štartamo skupaj in če ne bom dohajala pač šibneta dalje :roll: :twisted:
Važno, da mi gremo in se bomo meli fajn :laola

IRA ni problema, ekipa bo :wink: in le glejta, da bosta lepo imele svojega dragocenega moškega predstavnika :wink: :lol: .
Za Palmanovo pa se strinjam, štartamo skupaj, potem pa jaz vklopim svoj tempomat in jo šibam, saj veš, grem lovit moje plane :P :wink: :lol: . Bom potem na Barbarinem teku bolj z veseljem :hehe: igrala :heart .
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA