Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Uh ...

Moj lenoritis je pa danes odpovedal, sem se prav pošteno namatrala!
Sem tekla intervale 5x6min (čim hitreje) z vmesnim 2minutnim tekom, torej vse skupaj 40min, 6,450km .... max hitrost 11.4km/h

Zame je blo kill, sem si mislila, da bojo intervali bolj na izi!
Pa še na poti čez polja so danes u 3pm prašili, kurili travo, pihalo je ... skratka okoliščine od K...

Sem pa skos na visokih obratih tekla, povprečna hitrost 9.7km/h oziroma ritem 6,11min/km ...

Zame je to majkica, da se navte kakšni "s tekom na triglav" kej usajal :P

Jutri sem zasluženo fraj, v sredo pa me čaka dooooooolg počasen tek :P

Pa pa
Uporabniški avatar
 majcha72
lenči napisal/-a:Majcha, takoj in z ekspresno pošiljko, osebno na domači naslov je bilo poslano 5o kilometrov tekaške vneme, tko da malo jo porazdeli in jo izkoristi :wink: :lol: . Saj bo šlo, včasih pride do mal krize, potem pa spet gre naprej :juhuhu: .

Kok si ti prjazna... :D
En velik HVALA ti pošiljam.
Sej bi kakšno rožco pripopala zraven, pa ni kaj dosti ustreznih smajlijev.
kot da sem jo, velja? ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Bojan Ambrožič napisal/-a:Jest sem ga dons tud mel. :?

Mislu sem jt laufat na triglav. A nisem žele fasat nevihte. Prepozen sem vstal.

Tko da sem šele ob desetih od doma zbašem. Na mest da bi šu na Triglav laufat, sem pol šu sam na Begunjščico.

"Obljublejene" nevihte ni bilo. Idealni pogoji za gorski tek.

Ej, dečko, ti si pa res ena faca na kvadrat. A beseda lenitis v tvojem vokabularju sploh obstaja?

Moj "lenitis" je trajal točno do osmih, pol je pa nastopilo cincanje med kolosejem in kakim trapastim filomom ter PSTjem. Ni treba vprašat, kam sem šla.
Pa da ne bo Pajo mislil, da pri meni deluje samo kombinacija njegove čudežne maže (by the mimo, kaj zaena pa sploh je???) in Brooksov, sem šla v Supernovi in brez zvarkov, pa tudi brez elastike na kolenu, in sem se spravila na svojo rutinsko pot. In povozila prejšnji rekord za dobrih 5 minut, isto kot včeraj. Evforija še deluje. Nice.
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem mislila odpret novo rubriko Kaj žuli polžka - al pa nekaj v tem smislu, pa bom akr tule vprašala... vpisujem teke v tekaški dnevnik... pa mam nekaj vprašanj - kaj za vas pomeni dolgi tek kaj pa lahkoten tek... in kam vpisujete recimo tek po gozdu, ko se umikaš koreninam podrtem drevju malce gor pa dol pa tko... intenziven tek, sam tempo predvsem drugačen. ok, saj vem da na koncu je tempo tempo sam tko za mojo lastno evidenco... sej tud tistega pol urnega sopihanja v hrib nikamor ne štejem ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija,lahkoten tek je zame tek s psom oz. res na izi, dolgi tek pa je zame sedaj nad 10 km, tempo takrat ko tečem s polnim tempom 10km, intervale kadar se grem šprinte in menjavanje tempa, intenzivno pa če tečem (piši tvoje korenince :wink: ) mojo progo s klančki. Malo po občutku sedaj pa sem izoblikovala neka merila.

Ti imaš pa tisto sopihanje v hrib kar pošteno ogrevanje. Enkrat moram priti na to progo mi je čedalje bolj privlačna, sam da ne bom čisto omagala :oops: .
Uporabniški avatar
 Tina1
Včeraj sem po enem tednu šla spet tečt, naredila sem en krog po polju-6,6 km. In tokrat me ni čisto nič bolelo, česar sem najbolj vesela. Prejšnji teden sem zmogla 2 taka kroga, ko bom enkrat naredila tri, pa bom blizu 21ki :)
Danes zjutraj pa sem šla dat kri, brez problema, še hemoglobin je bil presenetljivo visok-149.
Uporabniški avatar
 Loni
Tina1 napisal/-a:Danes zjutraj pa sem šla dat kri, brez problema, še hemoglobin je bil presenetljivo visok-149.

Me prav zanima, kakšni bodo moji izvidi sredi septembra, takrat imam svojo redno kontrolo. Čeprav pritisk se mi je letos že prav lepo zvišal, semtertja prilezem celo malo čez 100tko, zato sem pa glede krvne slike še toliko bolj firbčna.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Ksenija,lahkoten tek je zame tek s psom oz. res na izi, dolgi tek pa je zame sedaj nad 10 km, tempo takrat ko tečem s polnim tempom 10km, intervale kadar se grem šprinte in menjavanje tempa, intenzivno pa če tečem (piši tvoje korenince :wink: ) mojo progo s klančki. Malo po občutku sedaj pa sem izoblikovala neka merila.

Ti imaš pa tisto sopihanje v hrib kar pošteno ogrevanje. Enkrat moram priti na to progo mi je čedalje bolj privlačna, sam da ne bom čisto omagala :oops: .

kot zakleto ne najdem intenzivnega teka (blond jst)
se veselim skupnega teka.... in ne ne boš omagala. jst se bom pa tud potrudila da ne bom ;) ker zdej te pa ne morem naprej sterat haha tud če bi bla ti za to ;)
mi je pa žal za Ptujskih 7.5 :cry:
Uporabniški avatar
 Ksenija
marko85 napisal/-a:danes sem prvič odtekel dopoldanski tek in komaj čakam naslednji "teden", ko me čakata dve minuti teka. :D

:laola
Uporabniški avatar
 teka-teka
Ojla,

najprej hvala za moralno podporo Solatke in Lenči v debati o Hoferjevih copatah. Hvala še 1x dekleti.

Potem pa čestitke pri dobrih rezultaih na 10 km. Super za hitrost in predvsem voljo, da ste odtekle dolgočanih 25 krogov. No, vsaj meni bi se zdeli dolgočasni, ker je skoz isto. Sem mal razvajena, da je skoz nekaj ob progi :wink:

No, zdaj pa me že preganjajo v službi in šibam...
 marko85
Eno butasto vprašanje: vi vedno tečete nek namišljen krog al se obračate nekje na pol poti pa tečete nazaj po isti poti? Jaz sem doma izven mesta in nimam možnosti tečt po ulicah. :) čeprav razmišljam o tem ,da bi se vozil v Maribor pa tekel po parku, ki je odličen poligon za tekače. Še posebej okoli treh ribnikov
Uporabniški avatar
 Ksenija
jaz osebno tečem nekakšen krog (recimo štartam nad mestom, grem po cesti do mesta in zaključim) tečem pa tudi tako, da se na določeni točki obrnem... recimo kakšen odcep, koča al pa kaj podobnega
Uporabniški avatar
 d.m.r.
:arrow: Čeprav z rahlo zamudo, pa upam, da bo veljalo: čestitke našim polžkom za rezultate v Domžalah! :laola Sem mislila na vas!
:arrow: Lenči, hvala za prevzeto majčko, še čisto malo, pa se "v živo" srečava na Ptuju. Se že veselim. Če se ne motim, nas pride še nekaj polžkov tja?
:arrow: Solatka, stiskam močno pesti...
:arrow: marko85, še z moje strani pozdrav. Tvoji domači (pristno štajerski) komentarji mi pa domače zvenijo :wink: . Pubec, kar tak naprej, pa boš še daleč prlaufau.
:arrow: Moj tekaški dan naj bi bil danes, bom šla zvečer, ko je že tema. Pa Hoferjeve lučke gor, pa gas....

Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
marko85 napisal/-a:Eno butasto vprašanje: vi vedno tečete nek namišljen krog al se obračate nekje na pol poti pa tečete nazaj po isti poti? Jaz sem doma izven mesta in nimam možnosti tečt po ulicah. :) čeprav razmišljam o tem ,da bi se vozil v Maribor pa tekel po parku, ki je odličen poligon za tekače. Še posebej okoli treh ribnikov

Marko, jaz tečem oboje, imam samo dve poti, na eni se moram obrnit in nazaj, na drugi pa je nekakšen krog, vsaj večji del, čeprav tisti krog potem ponovim. No, na skupnih tekih v Celju pa delamo res pravi krog :D .
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA