Dan ...
Ja, ja ... krasno je blo!
Kje nej sploh začnem... najprej hvala za prevoz in krasno klepetavo družbo ... sem se bala, da bo do Velenja že deževalo ... pa očitno nismo tko brusle
Trikrat hura tudi za šoferja, da nas je "nosil"
Pol je blo itak krasno, ko semo se zbrale vse taslinaste na kupu in vsaka s svojo bitko slinile klance
Jest sem s svojim tekom kar zadovoljna, res je zanimovo kako relativna je hitrost ... se mi je zdelo, da grem tako počasi, da se dobesedno vlečem ... Garmin pa je vseeno govoril, da tako hitro ipak še nisem nikdar tekla
Kaj bi blo šele, če bi se mi zdelo, da "leti"
Po teku in obveznem navijaškem delu pa seveda analiza ob kuhanem vinu, za šankom
Bili smo res tapravi tim s kelnarcami vred ... smo se tako udomačili, da smo bili že prepričani, da so nam vsi pobegnili ... no pol podelitve je bilo sicer res že mimo ... pa vseeno, luštno je blo!
Pa spomnim se enga gospoda, vsakič ko je šel mimo "a spet IRA" ...
Jah sej s časom se boste pač vsi navadli, da se Iro vedno že na daleč sliši in opazi in da titi vzkliki, ko se predstavim "aaaaa ti si toooooo" pač niso naklučje
Analiza 2. je bila tudi lepa, meni so se prikazovali mamuti

, z Iqfree-jem sva skoraj rešila svetovni recesijski problem, piškoti so krožili ... smeha je bilo polno ... ma krasen dan!
In na koncu in ne nazadnje ... dobila sem svojo PRVO medaljo, tako tapravo ... tazaresno (ok prva je bila sladka iz sladkih6, sam toj čist druga sorta) in sem prav ponosna. Ne pomeni sicer nekega posebnega uspeha ali podiranja rekordov je pa vseeno prekrasna nagrada za uspešnih slabih 5 mesecev rednega teka ...
... in da je vse skupaj še bolj osladno je medalja še ravno Barbarina (kar sem seveda jest

) in Barbarinega teka ...
HA! Če to ni perfect za prvo kolajno, potem ne vem kaj je
Še enkrat bom ponovila, družba je bla res krasna ... lonely, MojcaZ hvala za skupno borbo
lenči, naš multi-kulti-motivator, hvala za presenečenje in analizo

in spremljavo pri teku (matr skos mi je za ritjo stala, kako nej človek pol popusti

)
lavfer in loni, špela ... ma vsi ste bli krasni. Naš trio adijo, ki se iz dneva v dan množi pa sploh...
Mi je pa full hudo, da nisem kako več rekla s Suzano ... madona, sam pozdravli sva se. Sem mela v mislih še kak čvek z njo pa smo nekako zaglavli pri kuhanem vinu
Se vidimo še

... pravijo, da ni lepote brez trnja