Moderator: lenči

Mackatacka
A je tekaski tecaj jutri v Celju v organizaciji Urbana (www.tekaskitrener.si)? Sem se ravno vceraj prijavila na tecaj, ki bo konec meseca v Domzalah. Mi je blizje. :wink:
Fino trenirajte in pilite tehniko. Mislim, da bo kar fino.

Pozdravcek :)
Uporabniški avatar
 lenči
Mackatacka napisal/-a:A je tekaski tecaj jutri v Celju v organizaciji Urbana (www.tekaskitrener.si)? Sem se ravno vceraj prijavila na tecaj, ki bo konec meseca v Domzalah. Mi je blizje. :wink:
Fino trenirajte in pilite tehniko. Mislim, da bo kar fino.

Pozdravcek :)

Ja, Urban organizira tečaj. Se že veselim, da zvem kaj novega :lol: . Vsekakor poročam :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
marko85 napisal/-a:Mah ne da se mi v Celje prit. Če bi blo kaj takega v Mariboru bi se prisveto...

V Mariboru je pa letos že bil.
Uporabniški avatar
 lenči
Tekaški tečaj uspel, sem zadovoljna, sedaj pa samo vaja :wink: . Spoznala Nelly in ji dala majčko.
Uporabniški avatar
 lenči
Spoznala danes tudi Počasnelo :D . Super, čedalje več imen dobiva konkretne obraze :D
Uporabniški avatar
 Vreme
marko85 napisal/-a:Mah ne da se mi v Celje prit. Če bi blo kaj takega v Mariboru bi se prisveto...

Intersportova ekipa se že nekaj časa se dobiva vsak torek ob 18 uri v Betnavskem gozdu! pridi!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 Ksenija
danes fullll zadovoljna s tekom - 9,8 km v manj kot eni uri ;) v bistvu manj kot v 58 minutah ;)
nekaj polžkov je danes na tekmi, v mislih sem z vami!!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki častno zastopali Polžjo sekcijo, eni so sicer vklopili super turbo pogone :shock: , smo pa zmagali glede na pogoje, ki so bili peklenski. Ponovili so se Radenci, samo temperatura je bila višja.
Majčka po teku bila zelo pohvaljena, super majčke imamo :D
Uporabniški avatar
 solatka
Čestitke vsem Polžkom, ki ste nas zastopali. Super!
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA