Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Loni, sem videla ravno tvoj prispevek, všeč mi je res namen teka. Nisem pa zasledila način prijave? A ti morda veš kako to izgleda? A je na isti dan pred začetkom teka?
Uporabniški avatar
 Loni
niki5 napisal/-a:Loni, sem videla ravno tvoj prispevek, všeč mi je res namen teka. Nisem pa zasledila način prijave? A ti morda veš kako to izgleda? A je na isti dan pred začetkom teka?

Prijaviš se na licu mesta, pa ne se ustrašit kolone, gre zelo hitro.
Uporabniški avatar
 niki
LoniM napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Loni, sem videla ravno tvoj prispevek, všeč mi je res namen teka. Nisem pa zasledila način prijave? A ti morda veš kako to izgleda? A je na isti dan pred začetkom teka?

Prijaviš se na licu mesta, pa ne se ustrašit kolone, gre zelo hitro.

Hvala.

Upam, da še kakšen polžek pride :D
 spela*
niki5 napisal/-a:A gre katera na tek na tek Donna v Tivoli, ki bo 20.9.? Lahko, da ste o tem že kaj pisale pa sem spregledala :oops: Jaz bi šla, predvsem zato, ker je dobrodelne narave pa da vidim kako to izgleda na kakšnem organizirane teku.

Jaz bom tudi verjetno šla. Za dober namen. :wink:
Uporabniški avatar
 niki
spela* napisal/-a:
niki5 napisal/-a:A gre katera na tek na tek Donna v Tivoli, ki bo 20.9.? Lahko, da ste o tem že kaj pisale pa sem spregledala :oops: Jaz bi šla, predvsem zato, ker je dobrodelne narave pa da vidim kako to izgleda na kakšnem organizirane teku.

Jaz bom tudi verjetno šla. Za dober namen. :wink:

Super. Potem se pa vidimo :D
Uporabniški avatar
 gala
Jaz tudi pridem v Tivoli :D
Uporabniški avatar
 lenči
Včeraj prepričala mojega moža, da greva na Donin tek :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
gala napisal/-a:Jaz tudi pridem v Tivoli :D

Jaz tudi, glede na to, da bom cel teden službeno v Nemčiji, mi bo nekaj bolj relaksacijskega pasalo kot pa tisto poganjanje po hribčkih gor in dol na Rokovem teku. Za ta mesec je kvota polmaratonov že izpolnjena. Eden več kot dovolj.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Včeraj prepričala mojega moža, da greva na Donin tek :lol: .

o a res??? a me vzameta s seboj :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:Včeraj prepričala mojega moža, da greva na Donin tek :lol: .

o a res??? a me vzameta s seboj :oops:

Seveda, tudi to sva se že dogovorila, samo ne zamerit, če bom potem še v BTC na en kratek šoping zavila :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
seveda da ne... jst pa upam, da frej dobim... tale tek mi res veliko pomeni
Uporabniški avatar
 niki
Super, potem vas pa končno še v živo spoznam :D Jaz sem tudi mojega prepričala, da gre zraven pa mi tepmo trži :D
Uporabniški avatar
 IRA
Jaz tudi pridem, če bom le doma tisti vikend!
Tole bi mogoče še šlo skozi - polžji piknik pa na žalost zares ne :cry: :cry:

Me pa nekaj zanima, za tiste, ki že poznate.
Kje se to teče? V Tivoliju je štart - kje?
Sicer sem z notranjskega konca, ampak o Lj praktično nimam pojma - vem sam kje je HALA Tivoli, k sem tja hodila na hokej :oops:

Kje se pa parkira? Verjetno kar tam?

Skratka, jaz verjetno pridem. Če pa slučajno ne pa na tistega "darovalskega" 18. oktobra :wink:

Bi vas pa z veseljem spoznala ... se javi kakšna polžja sotekačica, ki ne misli podirat rekordov :D :?: :P

Aja še nekaj ... kakšen je tek - bolj ravninski? Hribčkast?
No sej, če se gre po polžje ni - da ni :D

Pa paaaaaa
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Bi vas pa z veseljem spoznala ... se javi kakšna polžja sotekačica, ki ne misli podirat rekordov :D :?: :P

Lahko se mi pridružiš, samo opozarjam, da sem bolj počasna. :oops:

Glede ostalih stvari, da ti napišejo pa prepuščam ostalim, ker jaz grem tudi prvič.
Uporabniški avatar
 IRA
niki5 napisal/-a:
IRA napisal/-a:Bi vas pa z veseljem spoznala ... se javi kakšna polžja sotekačica, ki ne misli podirat rekordov :D :?: :P

Lahko se mi pridružiš, samo opozarjam, da sem bolj počasna. :oops:

Glede ostalih stvari, da ti napišejo pa prepuščam ostalim, ker jaz grem tudi prvič.

A niso glih zate pisali, da bi te počasi mogli zabrisat ven iz poljže sekcije :?: :?: :shock:

Drugače pa ... če pridem, se ti priključim :twisted:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA