Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Počasnela vse naj naj :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, naj ti sonček sije vsak dan, naj ti njegovi žarki grejejo srce, predvsem pa še velikooooo lepih trenutkov v krogu svojih sončkov Slika Slika
Uporabniški avatar
 Loni
Vse najboljše tudi z moje strani, dečva, uživaj ga, kar se da.

Kar se pa današnjega tekaškega dneva tiče, meni so nekje proti koncu fedrci odpadli, beri, cukr mi je tako padel, da sem že belo videla, pa sva še z eno malo na trgatev zavili, da se mi je sploh še dalo noge dvigat. Je bilo pa kar nekaj TFjevk tam, tako da je bilo zabavno, nekatere poznam pa iz Tivolija. Skratka, še ena lepa nedelja.
Uporabniški avatar
 niki
Vse naj naj še iz moje strani :laola
Uporabniški avatar
 UršaR
Babnce, hvala za čestitke!! Madona, moram vse povedat, ane?!

No, kakokrkoli, prav fajn se mi zdi!

Če ne bi spekla tako dobre torte, da smo vso zmazali, bi vam takoj vsaki en kos poslala. :lol:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Ha, ha Počasnela, saj veš, kakšni smo mi Polžki :lol: . Kar lepo vztrajaj tudi sedaj brez podpore tvojega dragega, jaz sem tudi prepočasna zanj, samo tisti tempo 5.00 verjetno še dolgo ne bomo dosegle :wink: :oops: . No, meni kakšen kilometer uspe, potem pa sem truplooo (po Ksenjino :wink: ). Saj smo Polžki vedno z mislimi s tabo :D
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:samo tisti tempo 5.00 verjetno še dolgo ne bomo dosegle :wink: :oops: .

Še misliti ne upam tako hitro, kaj šele da bi tekla. :oops:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a::shock:
se pridružujem čestitki :laola :juhuhu:

Ksenija, glih ti si me spomnila, da ma Urša rojstni dan.... sem prebrala v eni drugi temi "lepo bi bilo tečt na svoj rojstni dan" ... in meni :idea:

Hihi ...
Skratka fajn je, sploh ko dobijo vzdevki obraze 8)

Drugač pa ... sem kr mal žalostna.
Neki me šlata no ... mal čutim grlo, malo glavo, malo mehur (to me še najbolj skrbi) ... šlepam se že od Golade dalje z vitaminčki in čajem ... upam, da se odšlepam.

Drugače pa je ta teden spet nekako bolj u easy, v prejšnjem je bilo kar 5 treningov, takšnih in drugačnih. V tem samo trije.

Bom spet malo priredila ... kRožnik, Fotrov tek in v soboto upam na kakšno daljšooooooo simpatično tekaško turo.
V planu so sicer šprinti v hrib, a me grozno vleče v kakšen bolj dolg tek ... da končno začnem malo podaljševat.

Lp ... pa stiskite pesti, da šlatanje popusti in da me BOG NE DAJ !!! ne zagrabi!

Lupčkaaaaaaaaaaa
Uporabniški avatar
 lenči
.IRA, ddržim fige še na nožnih prstih, kdo bo pa meni jutri družbo delal na KRožniku :-(( ., če tebe ti čudni virusno nemogoči bacilčki tebe napadejo :evil: . Glavobol je itak te dni v zraku, drugače pa: drži se :wink: . V soboto nisva utegnile preveč čvekati, če te ne bo, bo Niki preveč trpela, ker bomo same čvekale :lol: :wink:

Saj lahko kakšen meter šprinta udariš jutri na KRožniku, sam če hočeš na daljšo turco, se ne smeš preveč utrudit med tednom.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Lp ... pa stiskite pesti, da šlatanje popusti in da me BOG NE DAJ !!! ne zagrabi!

Lupčkaaaaaaaaaaa

IRA, ti vse to zgoraj dovoli samo tvojemu, kaj se zdaj nekaj predajaš drugim :--
Uporabniški avatar
 teka-teka
Punce, kaj ste pridne. Donnin tek, pa treningi. Super!!! Prav vzpodbudno je brat.
Jaz med vikendom nisem bila ravno marljiva, razdalje so bile kratke, sicer hitre, samo se kar bojim kak tek nad 15 km ubrat, ker bi se ziher vlekla kot megla.
Na predavanju Praprotnika, sem ponovno ugotovila, da sem res poden od tehnike, na posnetkih v iber najslabša (začetnice so prav luštno tekle) in je moj slog "štokrle" res nekaj ... Urban mi je pomagal z nasveti, nazadnje je kar obupal in mi predlagal naj tečem po prstih, pa je kar šlo. Da ne govorim, če tečem na "nov" način, sem precej lahkotnejša in hitrejša. Ker pa sem jasno pridno vadila, sem si pridelala musklfiber, saj tečem, vsaj meni se zdi čist drugače. Prej sem udarjala s peto, sedela med tekom, nogo pa postavljala predaleč predse. Moj oče, ki je difovec včasih reče, da sem ko hijena in je videt, da se pošten matram med tekom.
Uh, zdaj sem se razpisala. Skratka, do LM ne bom veliko spremenila, bom probala popravit kolikor se da, če ne pa bom odtekla po stari maniri.
Uporabniški avatar
 Loni
teka-teka napisal/-a:Na predavanju Praprotnika, sem ponovno ugotovila, da sem res poden od tehnike, na posnetkih v iber najslabša (začetnice so prav luštno tekle) in je moj slog "štokrle" res nekaj ... Urban mi je pomagal z nasveti, nazadnje je kar obupal in mi predlagal naj tečem po prstih, pa je kar šlo. Da ne govorim, če tečem na "nov" način, sem precej lahkotnejša in hitrejša. Ker pa sem jasno pridno vadila, sem si pridelala musklfiber, saj tečem, vsaj meni se zdi čist drugače. Prej sem udarjala s peto, sedela med tekom, nogo pa postavljala predaleč predse. Moj oče, ki je difovec včasih reče, da sem ko hijena in je videt, da se pošten matram med tekom.
Uh, zdaj sem se razpisala. Skratka, do LM ne bom veliko spremenila, bom probala popravit kolikor se da, če ne pa bom odtekla po stari maniri.

Teka-teka, je Urban rekel tudi to, da ne moreš čez noč spremeniti tehnike, katero si prej prakticiral celo svoje tekšako življenje. Čez tri leta boš kot tisti afriški maratonci, katere je včeraj omenjal. Noga pred sabo, boki naprej in na juriš :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Ja, Loni, saj sem v zadnjem stavku napisala, da bom, če ne bo šlo, tekla po starem :D Človeka mal iritira vse novo, pa dokler imam sveže v glavi, zakaj ne bi poizkusila. 8)
Je pa res, da je lep primer lastne mame omenil. Gospa je takoj popadla novo tehniko in imela podobne težave kakro jaz.
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a:Ja, Loni, saj sem v zadnjem stavku napisala, da bom, če ne bo šlo, tekla po starem :D Človeka mal iritira vse novo, pa dokler imam sveže v glavi, zakaj ne bi poizkusila. 8)
Je pa res, da je lep primer lastne mame omenil. Gospa je takoj popadla novo tehniko in imela podobne težave kakro jaz.

Teka-teka, musklfiber je pa itak Urban napovedal :wink: , kar pomeni, da si tekla drugače, ker so delale druge mišice. Jaz se kar pridno trudim (koliko mi uspeva ne vem),res pa je, da če se skoncentriram, gre veliko lažje. Na mojih polžjih tekih se da teči in hkrati trenirati, na Ptuju sem šla itak tko počasi, da sem se lahko zamotila s tehniko, na LM pa ne verjamem, ker bom le želela tečt najhitreje kar zmorem. Imam pa srečo, ker tečem šele eno leto :wink:
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA