se pridružujem čestitki

Moderator: lenči
Ksenija napisal/-a::shock:
se pridružujem čestitki![]()
teka-teka napisal/-a:Na predavanju Praprotnika, sem ponovno ugotovila, da sem res poden od tehnike, na posnetkih v iber najslabša (začetnice so prav luštno tekle) in je moj slog "štokrle" res nekaj ... Urban mi je pomagal z nasveti, nazadnje je kar obupal in mi predlagal naj tečem po prstih, pa je kar šlo. Da ne govorim, če tečem na "nov" način, sem precej lahkotnejša in hitrejša. Ker pa sem jasno pridno vadila, sem si pridelala musklfiber, saj tečem, vsaj meni se zdi čist drugače. Prej sem udarjala s peto, sedela med tekom, nogo pa postavljala predaleč predse. Moj oče, ki je difovec včasih reče, da sem ko hijena in je videt, da se pošten matram med tekom.
Uh, zdaj sem se razpisala. Skratka, do LM ne bom veliko spremenila, bom probala popravit kolikor se da, če ne pa bom odtekla po stari maniri.
teka-teka napisal/-a:Ja, Loni, saj sem v zadnjem stavku napisala, da bom, če ne bo šlo, tekla po staremČloveka mal iritira vse novo, pa dokler imam sveže v glavi, zakaj ne bi poizkusila.
![]()
Je pa res, da je lep primer lastne mame omenil. Gospa je takoj popadla novo tehniko in imela podobne težave kakro jaz.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA