Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, bravooo Slika Slika Slikakar tako naprej, saj fartlek je itak hitro pa hoja, pa hitro , pa hoja. Boš morala malo manj konoplje, pa bo šlo hitreje Slika
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, te bom malo pogrešala jutri Slika , ampak, ti kar lepo uživaj sedaj, ko imaš "dobrote" Slika pri roki. Za štenge ti pa želim vse najboljše, da ne boš jezik po tleh vlekla Slika . Boš mela dost tistega klanca po štengah Slika .
Uporabniški avatar
 Frikica
No, še moje tekaško poročilo za danes. Mi že voda v grlo teče (sem včeraj prijavo za LM oddala :) ) je treba trenirat, da ne bo tistih 10km dolgih kot jara kača.
Saj je kar šlo...nogice bolj trde, ampak bo že dobro naslednjič, samo malo se je treba ulaufat. :)
Oh, sem kar vesela, da sem se spravila spet... Je pa res hudič, ko te takole ena poškodba vrže s tira in je potem malo težje nazaj prit.
Ampak, na srečo ste tukaj polžki, tako da bo šlo še lažje. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:No, še moje tekaško poročilo za danes. Mi že voda v grlo teče (sem včeraj prijavo za LM oddala :) ) je treba trenirat, da ne bo tistih 10km dolgih kot jara kača.
Saj je kar šlo...nogice bolj trde, ampak bo že dobro naslednjič, samo malo se je treba ulaufat. :)
Oh, sem kar vesela, da sem se spravila spet... Je pa res hudič, ko te takole ena poškodba vrže s tira in je potem malo težje nazaj prit.
Ampak, na srečo ste tukaj polžki, tako da bo šlo še lažje. :)

Ej, tistih 10 km na LM ti bo tako hitro minilo. Saj ne boš uspela vsega dogajanja okoli sebe registrirat Slika , pa boš že na cilju Slika . Čisto lepo po pameti, nogice zmasirat (maserja imaš pri roki Slika ).
 Larchi80
Punce jst bi tudi mela majčko Polžkov :D. Kje se jo že da naročit?
Uporabniški avatar
 solatka
Larchi80 napisal/-a:Punce jst bi tudi mela majčko Polžkov :D. Kje se jo že da naročit?

Naročila za majčke pobira Tanjusha.

Punce...mene bolijo noge od teka. No bolj natančno kolena. No, vsaj vem, da sem še živa. :wink:
Uporabniški avatar
 niki
solatka napisal/-a:
Punce...mene bolijo noge od teka. No bolj natančno kolena. No, vsaj vem, da sem še živa. :wink:

Pravijo, da po teku če te bolijo kolena pomaga, da si namažeš z Ice gelom, pred treningom pa Perskindol.

Jaz imam pa doma kremo Antimialgin iz Lekarne San Simone, ki mi tudi pomaga, žal se jo pa dobi samo v tej lekarni. Kmalu mi jo bo zmanjkalo pa moram koga zahaklati ko gre na primorski konec, da mi jo prinese.
Uporabniški avatar
 solatka
niki5 napisal/-a:
solatka napisal/-a:

Pravijo, da po teku če te bolijo kolena pomaga, da si namažeš z Ice gelom, pred treningom pa Perskindol.

Niki hvala za nasvet. Bom probala. čeprav se mi zdi da pri mojemhrskajočem kolenu (obraba hrustanca - se že na daleč sliši ko grem po stopnicah :lol: ) ne bo lih nekega hudega učinka.
Uporabniški avatar
 Loni
solatka napisal/-a: Bom probala. čeprav se mi zdi da pri mojemhrskajočem kolenu (obraba hrustanca - se že na daleč sliši ko grem po stopnicah :lol: ) ne bo lih nekega hudega učinka.

Nehaj jamrat :lol: :lol: , maže gor in gremo. Imam tudi sama dotično diagnozo (nekaj v stilu obrabe blablabla), me je skoraj kap, ko sem poslušala o tem, da se večini žensk zadeva začne v menopavzi, meni pa pri 24ih. Halo :!: :!: :!: Na koncu sem si dopovedala, da imam pač malo bolj švoh kolena, ju dve leti ujčkala, potem je bilo pa zadosti teh hecov. Fitnes in okrepitev ostalih mišic, pa je življenje v supergah lepše. Malce me šs spomnijo od časa do časa, pa kak speedy tekač ne bom nikoli. Počasi, z užitkom, predvsem pa brez bolečin.
Aja, pa še malo čudežnega konopljinega prašlka posuj čez. Bo zihr delovalo. Drugače naj pa še Pajo svojo čudežno mažo prinese. :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
niki5 napisal/-a:
solatka napisal/-a:

Jaz imam pa doma kremo Antimialgin iz Lekarne San Simone, ki mi tudi pomaga, žal se jo pa dobi samo v tej lekarni. Kmalu mi jo bo zmanjkalo pa moram koga zahaklati ko gre na primorski konec, da mi jo prinese.

Nikica to ti lahko jest prinesem, ko grem dol ...
Hvala za slikice od detoks ... :wink:

Zdej vsaj vem kaj iskat 8)
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:
niki5 napisal/-a:
solatka napisal/-a:

Nikica to ti lahko jest prinesem, ko grem dol ...
Hvala za slikice od detoks ... :wink:

Zdej vsaj vem kaj iskat 8)

O, a res.. ful bi ti bila hvaležna :cast1:
Uporabniški avatar
 Ksenija
kolena - ravno pri nas se trenutno največ pogovarjamo o tej zadevici. Hči je lani imela atroskopijo kolena, poškodba na rokometni tekmi in prejšnji teden so jo iz orienatacijskega pohoda pripeljali z avtom (koleno pa v v elikosti treh). V četrtek moram še enkrat klicat za pregled pri ortopedu ki jo je operiral, naši sva super ortopeda. Da pa ne povem kolk solzic je doma v teh dneh... Srednjo šolo izbrala s tem namenom da bomo še naprej v domačem rokomentem klubu, sedaj pa tole... verjamem v to, da s kolenom ni nič hujšega kljub bolečinam...
ok dost jamranja, sam sem vam morala zaupat, včasih sem kot mama tako nemočna

dobila potrdilo o prijavi tko zdej pa gre zares. grem zdejlče tečt, potem pa še po ene tabletke za kašelj... pov. temperature ni, ostal je sam kašelj ampak tisti - trikrat na noč s tem da se skor zadavim ;)
jst pa iščem varianto kako pridit do konjske zadeve za kolena, gležnje...
pa veste kaj pomaga tud pri oteklinah bolečinah - ašičeva glina... kupiš jo v prahu v lekarni, zmešaš z vodo in kisom, z leseno zadevo napacaš na boleče mesto pustiš da se posuši in spereš dol, psotopek ponoviš še nekajkrat (vse piše v navodilih), preizkušeno deluje!!!
nič zdej grem pa tečt...
ponavljam drug teden (če mislim še velik ponavljat mi bo tednov zmanjkal) danes imam 40 minut fartleka... sam ne bo pretiravanja
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, Polžki-ce!

Ste pa pridne, ni kaj. Nam že vsem voda v grlo teče, kaj?! :D

Jaz sem po tridnevni pavzi včeraj spet tekla. Nekaj me noga matra. No, počitek je bil dobrodošel in včeraj je bilo bolje (čeprav me še vedno malo špika - mislim, da izhaja iz križa). Imam pa problem, da se nikakor ne morem "ulaufat". Včeraj sem tekla cca. 7,5 km. In šele po nekih 4ih km mi je zalaufalo. Do tam se pa kar matram. Pa se ogrejem, raztegnem, pa se kljub temu vlečem. Saj tempo se potem ne poveča, le tek postane lahkotnejši in bolj uživam! Ah, bomo že, ane?!

Se vidimo v Ljubljani!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
LoniM napisal/-a:
solatka napisal/-a: Bom probala. čeprav se mi zdi da pri mojemhrskajočem kolenu (obraba hrustanca - se že na daleč sliši ko grem po stopnicah :lol: ) ne bo lih nekega hudega učinka.

Nehaj jamrat :lol: :lol: , maže gor in gremo. Imam tudi sama dotično diagnozo (nekaj v stilu obrabe blablabla), me je skoraj kap, ko sem poslušala o tem, da se večini žensk zadeva začne v menopavzi, meni pa pri 24ih. Halo :!: :!: :!: Na koncu sem si dopovedala, da imam pač malo bolj švoh kolena, ju dve leti ujčkala, potem je bilo pa zadosti teh hecov. Fitnes in okrepitev ostalih mišic, pa je življenje v supergah lepše. Malce me šs spomnijo od časa do časa, pa kak speedy tekač ne bom nikoli. Počasi, z užitkom, predvsem pa brez bolečin.

A jamram? :lol:
Sej meni je čist jasno, da če bi redno tekla, me ne bi več bolelo, ker bi se vezi okrepile.
Eh jaz sem se z mojimi koleni soočila že v rani mladosti, ko so me drugi hoteli prepričat, da znam smučat. :roll: :roll:

Ksenija upam, da boste čimprej porihtali kolena in da bo spet nasmeh na obrazu.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA