Moderator: lenči
Frikica napisal/-a:No, še moje tekaško poročilo za danes. Mi že voda v grlo teče (sem včeraj prijavo za LM oddala) je treba trenirat, da ne bo tistih 10km dolgih kot jara kača.
Saj je kar šlo...nogice bolj trde, ampak bo že dobro naslednjič, samo malo se je treba ulaufat.
Oh, sem kar vesela, da sem se spravila spet... Je pa res hudič, ko te takole ena poškodba vrže s tira in je potem malo težje nazaj prit.
Ampak, na srečo ste tukaj polžki, tako da bo šlo še lažje.
Larchi80 napisal/-a:Punce jst bi tudi mela majčko Polžkov. Kje se jo že da naročit?
solatka napisal/-a:
Punce...mene bolijo noge od teka. No bolj natančno kolena. No, vsaj vem, da sem še živa.
Larchi80 napisal/-a:Punce jst bi tudi mela majčko Polžkov. Kje se jo že da naročit?
niki5 napisal/-a:Niki hvala za nasvet. Bom probala. čeprav se mi zdi da pri mojemhrskajočem kolenu (obraba hrustanca - se že na daleč sliši ko grem po stopnicahsolatka napisal/-a:
Punce...mene bolijo noge od teka. No bolj natančno kolena. No, vsaj vem, da sem še živa.
Pravijo, da po teku če te bolijo kolena pomaga, da si namažeš z Ice gelom, pred treningom pa Perskindol.
solatka napisal/-a: Bom probala. čeprav se mi zdi da pri mojemhrskajočem kolenu (obraba hrustanca - se že na daleč sliši ko grem po stopnicah) ne bo lih nekega hudega učinka.
niki5 napisal/-a:solatka napisal/-a:
Pravijo, da po teku če te bolijo kolena pomaga, da si namažeš z Ice gelom, pred treningom pa Perskindol.
Jaz imam pa doma kremo Antimialgin iz Lekarne San Simone, ki mi tudi pomaga, žal se jo pa dobi samo v tej lekarni. Kmalu mi jo bo zmanjkalo pa moram koga zahaklati ko gre na primorski konec, da mi jo prinese.
IRA napisal/-a:niki5 napisal/-a:solatka napisal/-a:
Jaz imam pa doma kremo Antimialgin iz Lekarne San Simone, ki mi tudi pomaga, žal se jo pa dobi samo v tej lekarni. Kmalu mi jo bo zmanjkalo pa moram koga zahaklati ko gre na primorski konec, da mi jo prinese.
Nikica to ti lahko jest prinesem, ko grem dol ...
Hvala za slikice od detoks ...![]()
Zdej vsaj vem kaj iskat
LoniM napisal/-a:solatka napisal/-a: Bom probala. čeprav se mi zdi da pri mojemhrskajočem kolenu (obraba hrustanca - se že na daleč sliši ko grem po stopnicah) ne bo lih nekega hudega učinka.
Nehaj jamrat![]()
, maže gor in gremo. Imam tudi sama dotično diagnozo (nekaj v stilu obrabe blablabla), me je skoraj kap, ko sem poslušala o tem, da se večini žensk zadeva začne v menopavzi, meni pa pri 24ih. Halo
![]()
![]()
Na koncu sem si dopovedala, da imam pač malo bolj švoh kolena, ju dve leti ujčkala, potem je bilo pa zadosti teh hecov. Fitnes in okrepitev ostalih mišic, pa je življenje v supergah lepše. Malce me šs spomnijo od časa do časa, pa kak speedy tekač ne bom nikoli. Počasi, z užitkom, predvsem pa brez bolečin.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA