- 03 Okt 2008, 21:02
Jejejejejejeje, sam upam, da bo božiček v firmi tud radodaren
.
Povej, če ti ena žverca skoz govori, kok super hitro jo šibaš, veš da te kar žene naprej. Jaz sem to v sredo ugotovila, pa sem samo spraševala, kok smo hitri. Potem lahko res malo pospešiš in vidiš, kolko sopihaš, greš vedno več in očke kar žarijo ob pogledu na tempo
. No, jezil me je tudi pri moji tastari uri, da mi je doma kazal maksimalni pulz tam nekje pod oblaki, med tekom pa niti približno toliko.
No, to so malo moje fantazije, samo ni vrag, da ne bo tale igračka nekaj pripomogla. Za čarunalniške zadeve bo pa sine poskrbel, ker jaz sem tam bolj
.
Počasnela napisal/-a:lenči napisal/-a:Takole, prvi moški ulovljen. Samo še na štrom ga priklopim
, pol pa jutri igračkanje naprej
. Unovčen bon iz teka okoli Šmartinskega jezera, tko, da je Garminček prišel lepo manj. Zdaj bo pa šlo kot sama strela
.
Važička!Madona, če tale žverca ne bo enkrat tudi moja.
A misliš, da bi potem hitreje tekla??
![]()
LP, Urša
Jejejejejejeje, sam upam, da bo božiček v firmi tud radodaren

Povej, če ti ena žverca skoz govori, kok super hitro jo šibaš, veš da te kar žene naprej. Jaz sem to v sredo ugotovila, pa sem samo spraševala, kok smo hitri. Potem lahko res malo pospešiš in vidiš, kolko sopihaš, greš vedno več in očke kar žarijo ob pogledu na tempo

No, to so malo moje fantazije, samo ni vrag, da ne bo tale igračka nekaj pripomogla. Za čarunalniške zadeve bo pa sine poskrbel, ker jaz sem tam bolj