Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela napisal/-a:
lenči napisal/-a:Takole, prvi moški ulovljen :lol: . Samo še na štrom ga priklopim :twisted: , pol pa jutri igračkanje naprej :wink: . Unovčen bon iz teka okoli Šmartinskega jezera, tko, da je Garminček prišel lepo manj. Zdaj bo pa šlo kot sama strela :oops: .

Važička! :mrgreen: Madona, če tale žverca ne bo enkrat tudi moja. :D A misliš, da bi potem hitreje tekla?? :D

LP, Urša

Jejejejejejeje, sam upam, da bo božiček v firmi tud radodaren :twisted: .

Povej, če ti ena žverca skoz govori, kok super hitro jo šibaš, veš da te kar žene naprej. Jaz sem to v sredo ugotovila, pa sem samo spraševala, kok smo hitri. Potem lahko res malo pospešiš in vidiš, kolko sopihaš, greš vedno več in očke kar žarijo ob pogledu na tempo :shock: . No, jezil me je tudi pri moji tastari uri, da mi je doma kazal maksimalni pulz tam nekje pod oblaki, med tekom pa niti približno toliko.

No, to so malo moje fantazije, samo ni vrag, da ne bo tale igračka nekaj pripomogla. Za čarunalniške zadeve bo pa sine poskrbel, ker jaz sem tam bolj :oops: .
Uporabniški avatar
 niki
Madonca punce, zdaj sem se pa že jaz čist napalila za tole zadevšno :D Naslednjič ga bom kar mojemu zaplenila, potem bom pa videla kako hitro bom šibala :lol: :lol: Mogoče mi pa potem uspe moj cilj doseči.. ah, ja malo sanjarim, verjetno mi zakaj takega tudi ura ne pomaga :roll:

Sem pa danes ugotovila, da se po 5 km šele dobro ogrejem in potem kar lažje tečem. Nisem si mislila, da bom kdaj to zapisala.. :shock:

p.s. Lenči tebi pa čestitke za ta novega :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Če ne bom dobila enega, ki mi bo to zadevo sploh nastavi, ne bo nič z njim. Se sploh ne premakne iz nastavitve jezika pa konec. Že celo uro se jezim. Bo očitno lažje iti laufat, kot tole zadevo spravit v tek :evil: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sem se odločila da bo tale igračka moja... baje je konc oktobra baje ;) v eni vrečki popust pa še malce se bom znašla ;) sam punce jst sem ful žalostna... ne vem če mi bo uspelo glede na bolečine... pa še tule okrog ne razumejo (beri domači) kako se počutim pa ne sam zarad bolečine... tečt ne morem :(
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem se odločila da bo tale igračka moja... baje je konc oktobra baje ;) v eni vrečki popust pa še malce se bom znašla ;) sam punce jst sem ful žalostna... ne vem če mi bo uspelo glede na bolečine... pa še tule okrog ne razumejo (beri domači) kako se počutim pa ne sam zarad bolečine... tečt ne morem :(

Jst mam še popuste, ti samo reci :lol:.

Glede počutja pa, verjemi, razumevanje z naše strani imaš, samo ne vemo, kako ti naj pomagamo :oops: .

Aja, pa sedaj sem pri vnosu teže, sam strela, samo libre lahko vnesem. Spol sem že določila, pa rojstni datum tudi. :lol: . Tole bo jutri še pestro, ker sedaj pa moram spat.
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:jst sem se odločila da bo tale igračka moja... baje je konc oktobra baje ;) v eni vrečki popust pa še malce se bom znašla ;) sam punce jst sem ful žalostna... ne vem če mi bo uspelo glede na bolečine... pa še tule okrog ne razumejo (beri domači) kako se počutim pa ne sam zarad bolečine... tečt ne morem :(

A še vedno ni boljš :(
Poskusi mislit pozitivno pa vzami si čas zase, za počitek, pa ne prekmalu pa prehitro začeti. Verjamem, da nekdo težko razume, če se ni nikoli s tem ukvarjal. Ne gre samo za tek, gre za način življenja. Komaj dva meseca tečem pa bi mi bilo tudi zelo hudo, če ne bi mogla. Končno ena stvar, ki jo imam samo zase. Taka sporstitev mi je, pa sama s sabo sem in se tako tudi sprostim od vseh drugih stvari. Tek je zares več kot le tek..
Misli pozitivno in tudi vse te bo počakalo, nikamor se ti nemudi, ti samo sebe poštimaj pa nič ne na silo delat.
Če ti kaj pomaga te jaz razumem in mi je hudo, ker vem kako bi se jaz počutila, če bi bila na tvojem mestu.
Drži se.
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Če ne bom dobila enega, ki mi bo to zadevo sploh nastavi, ne bo nič z njim. Se sploh ne premakne iz nastavitve jezika pa konec. Že celo uro se jezim. Bo očitno lažje iti laufat, kot tole zadevo spravit v tek :evil: .

Te čist razumem.. midva z mojim garminom še vedno nisva prijatelja :twisted: pa ima pol manj funkcij :roll: Tista Sigma mi je bolj ležala... Pa običajno nimam s temi zadevami težav, ampak tale mi pa ne da miru..
Uporabniški avatar
 IRA
lenči, ni tako hudo nastavit Garmina ... samo malo potrpljenja.
Jaz sem šla lepo počasi po navodilih in je šlo glede teže pa ... čaki je en trik, ki je tut mene zezal ....
Samo, da pogledam... men se zdi, da sem šla pod SPLOŠNO - MERSKE ENOTE - METRIČNO ...

Tako imaš potem tudi kilometre in ne milje, kilograme in ne libre itd ....

lenči, Garmin je igračka .... igraj se :twisted:
Ne bit neučakana ... pa saj ti bojo itak pomagali tvoji tekaški kolegi ...

Lp
Uporabniški avatar
 izzardly
LoniM napisal/-a:
pajo napisal/-a:Lahko ga počasi odpišeš in kupiš večje superge nič drugega. (+ kratki nohti)

Dobra definicija, moje Asicsice so romale k sestri, jaz sem pa od včeraj ponosna lastnica Mizuno wave riderja. Ajde, da probamo še to znamko. Pa še ene Scott superge sem probavala, zanimive, v primerjavi z ostalimi so kar precej višje, ampak noga mi pa noter fajn sede.

@Loni: Kje si našla Scott superge? Jaz jih iščem, iščem, a ne najdem...

LP
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:lenči, ni tako hudo nastavit Garmina ... samo malo potrpljenja.
Jaz sem šla lepo počasi po navodilih in je šlo glede teže pa ... čaki je en trik, ki je tut mene zezal ....
Samo, da pogledam... men se zdi, da sem šla pod SPLOŠNO - MERSKE ENOTE - METRIČNO ...

Tako imaš potem tudi kilometre in ne milje, kilograme in ne libre itd ....

lenči, Garmin je igračka .... igraj se :twisted:
Ne bit neučakana ... pa saj ti bojo itak pomagali tvoji tekaški kolegi ...

Lp

IRA, cel dan sem imela na razpolago za igračkanje :lol: , sva že malo boljša prijatelja :wink: . Tudi kilogrami delajo, pa GPS je tud meru razdalje (sicer v avtu in je bil tempo suuupeeeer :wink: ). Ga bom jutri sprobala na terenu, da vidim,kako bo šlo.

Hja neučakana, strela, to pa je drug problem :? . Sicer sta me pa moja dva lepo zafrkavala, da imam novo igračko :D .
Uporabniški avatar
 solatka
Moj prenatrpan urnik ne dopušča teka....
Al pa je to samo priročen izgovor.

Vem pa tudi kaj bo priročen izgovor da MORAM it tečt.

Če katera potrebuje popust za Maya Maya (al neki takega) in pa Hervis (se mi zdi - đe od Radencev) jaz ga zaziher ne bom izkoristila tako da ga komot podarim komu.
Uporabniški avatar
 Loni
solatka napisal/-a:Moj prenatrpan urnik ne dopušča teka....
Al pa je to samo priročen izgovor.

Vem pa tudi kaj bo priročen izgovor da MORAM it tečt.

Če katera potrebuje popust za Maya Maya (al neki takega) in pa Hervis (se mi zdi - đe od Radencev) jaz ga zaziher ne bom izkoristila tako da ga komot podarim komu.

Lahko bi napisala, da se vedno najde cajt, pa ni res. Če pa ti poleg pomanjkanja časa manjka še motivacija, se je pa brez zveze siliti, ker se ne bo nič dobrega izcimilo iz vsega. Ker potem si boš samo govorila, da moraš it, se boš spravila, a uživanja ne bo. Tako je pa boljše, če daš teka malo na stran, boš videla, želja in volja po teku se ti bosta povrnili, še zavedla se ne boš, kako hitro boš potem našla čas za rekreacijo.
Sama sem imela malo "težav" s plezanjem, pa sem za dva meseca prekinila, zdaj grem pa spet z veseljem.
Za Hervis bon pa bi se pa priporočila.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, 20 km je za mano. Tudi moja nova igračka se je kar lepo izkazala, jaz malo manj, sem ga vmes ugasnila, in je na poti nazaj zmanjkalo skoraj 2 km :oops: . No nič hudega, zato pa sem videla, kako je Katrca zadnji kilometer pospešila in je bil naš tempo 6.00 oziroma celo manj :oops: . Seveda sem skoraj dušo spustila, samo sedaj vem za LM, da lahko zadnji kilometer grem hitreje. No, s prijateljčkom (imena si še nisem uspela izmisliti :wink: ), se bova do takrat že malo bolj spoprijateljila in bom bolj sigurna. Razdaljo je pokazal isto kot preko mapmyrun, puls pa povprečni tudi OK, maksimalnega pa še ne znam najti :oops: .

Ta teden bo s tekom bolj tako, ker grem v Beograd (samo Rožnik v torek), konec tedna pa ne vem, nekaj kratkega bom šla, odvisno, kako bo naš kuža po operaciji.

Aja, s Katrco sva se dogovorile, da greva na Sladkih6, bom skušala za nagrado (prvih 1000 km) letos odteči skupaj 30 km. Že šlihtam mojo glavo, da bo zmogla.

Ksenija, hvala za sms, upam, da boš kmalu lahko tekla :lol:

No, danes na teku bila z nami someščanka, sva se nekaj pogovarjali, da bova kdaj skupaj po našem mestu tekali. Če uspeva časovno uskladit. No, za kakšen zimski tek bolj po temi bi bilo super :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem danes poskusno šla v naravo, komot bi lahko bila adrenalinski vodič po bližnji okolici... v roku 2 ur sem trikrat kolebala kako naprej in pojma nisem imela kje hudiča sem ... zadevico sem opisala v Zasavje zbudi se... je pa nora narava, pa voda povsod žubori... res bo nekratno tule tečt :) nogica nagaja, sam mislim da bo kmalu boljše, če ne bo jutri slabše ;9 sam se je izplačalo... sem morala dušo it nahranit :)
Teh sladkih pa mene tud mika....pa 21.12 bi šla tečt v Umag, bi šel iz naše sekcije še kdo :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, za 21.12. mi je še malo predaleč, pa še Palmanova je 23.11, pa 7.12 je v Velenju Barbarin tek (tečejo trojke, zbiram družbo :wink: ). Še dobr, da je za motor premrzlo in da na vrtu ne bo dela, tko da bo res konec tedna za teke več časa :lol: .
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA