Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Meni pa koleno nagaja, nekaj dni me po malem boli, danes ponoči me je pa malo bolj mučil. Tako zdajle kolebam ali bi šla vseeno tečt ali se naj raje pripravljam za jutrišnji izpit :roll:

Pa malo postajam pesimistična glede LM.. če je bilo pametno se prijaviti.. :roll: po komaj dveh mesecih teka...
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Meni pa koleno nagaja, nekaj dni me po malem boli, danes ponoči me je pa malo bolj mučil. Tako zdajle kolebam ali bi šla vseeno tečt ali se naj raje pripravljam za jutrišnji izpit :roll:

Pa malo postajam pesimistična glede LM.. če je bilo pametno se prijaviti.. :roll: po komaj dveh mesecih teka...

Niki, upam, da bo koleno OK, raje malo počivaj sedaj, pa se za izpit nauči, potem pa počasi. Danes je z nami tekla novinka in je doslej skupaj tekla samo 40 minut, pa se je na LM prijavila za 21ko :shock: . Danes je uvidela, da bo čas kar dolgi in da bo verjetno tudi hodila vmes, samo, šla pa bo, lepo počasi. Zatorej, če bo koleno OK (počivaj malo), potem ne bo problema. Če greš po Rožniku tko lepo, bo na LM samo še enostavneje. Vzemi malo počitka, pa potem preveri. Tudi počitek je del treninga, je danes sotekačica, ki je včasih tek do 10 km trenirala, posebej nas opozorila :lol: .
Pa veliko sreče jutri na izpitu :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
Niki5, glede LM se ne obremenjuj... važno je da koleno pocajtaš (lej kdo se oglaša ;)) in bova skupaj tekli 10 km in se smejali zraven in bo minilo ko šus... boš videla. glede na to, da smo Donninih 7 km pa še enmal pretekli s čvekom in smehom bo tole mala malca... jst pa obljubim da pocajtam mojo bedrco. Moja najstnica zdejle leži z glino na kolenu potem bom pa še jst napacala jo gor (ena mora bit mobilna haha )
tko da ti se lepo za izpit pripravi danes potem pa počasi prični uživat z mislijo na LM...
:)
Uporabniški avatar
 Loni
izzardly napisal/-a:@Loni: Kje si našla Scott superge? Jaz jih iščem, iščem, a ne najdem...

LP

V TS sportu na Čopovi.
Uporabniški avatar
 niki
Uf.. komaj mis je uspelo na forum priti.. nagaja mi internet, ostalo mi je še nekaj delovalo, samo na TFja mi ni hotel odpreti :twisted:

Danes sem potem res kar preskočila trening.. pa sem se učila.. no pa se še vedno učim :? komaj čakam, da bo tole za mano...

Malodušje me je pa prijelo, ko sem gledala malo svoje rezulete in ko sem ugotovila, da ne bom izpolnila svojega cilja za maraton, 10ko.. Pa sem potem začela razmišljati, da je mogoče bolje iti na takrat ko si zares dobro pripravljen, ne pa po 2 mesecih ko še nimaš ničesar pokazati.. je ven udarila moja tekmovalna plat :roll: Sej vem, da je brez veze o tem razmišljat, ampak včasih me kar popade..

Pa še danes zvečer sem prebrala eno žalostno novico.. :cry:

No ja .. saj bo jutri nov dan pa nov začetek pa upam, da izpit naredim, potem si pa privoščim en sprostitveni tek :)

Hvala za obema za podporo :heart
Uporabniški avatar
 teka-teka
Prešnji teden je bil mal na OFF (naredila sem le 2/3 intervalov, ker gre za 4.teden vadbe), no, slaba vest mi ni dala miru, pa sem včeraj po tekmi, ki je štela borih 7,5 km, šla še na tek do doma. Žal je od Otočca do NM le 7 km (do skoraj mojega doma 8) ), tako, da sem jih napraskala slabih 15. Pa še pavzo sem imela vmes.
1. grajska tekma pa zanimiva, razgibana, tek po golf igrišču mal mim (je bil kar čedno gor in dol), bilo nas je vsega skup 220.
Moram pa pohvalit moje sotekačice iz ekipe Poleta, ki so bile spomladi začetnice, zdaj pa so super odtekle svojo prvo tekmo. Mislim, da se za LM 10-ko ni za bat. tekma jee bila poštena vzpodbuda
Mislim, da bom te tri tedne dobr oddelala, ker se mi je hitrost malček popravila. Itak pa, zakaj bi mi bil LM en limit, potem sta še 2 meseca uživaških tekov :D
Tiste ki dvomite v lastne sposobnosti: ne se dat, treba je samo probat. 8) Jaz sem lansko leto šla le s ciljem, da pretečem 21 km, rezultat mi je bil malo mar. Letos je sicer drugače, tečem že leto dni in apetiti so drugačni. Drigo leto pa pride kak nov izziv na tapeto.
Uporabniški avatar
 UršaR
Tokrat moram pa še jaz malo pajamrati. Ker vem, da bo potem takoj bolje. :wink:

Boli me noga. Ampak sploh ne znam povedati točno, kje. Sem bila prepričana, da me boli iz križa, zdaj pa še to ne vem več, če je res. Boli me ob kolku bolj zadaj. In zraven še notranja stegenska mišica. Se obešam in raztegujem že cel teden, v petek me je moj maser zmasiral in imam konkretno zategnjen levi del hrbta. Je bolelo kot hudič. V soboro zjutraj sem vstala, da grem tečt, ampak je bila že pot do kopalnice adrenalinska (bolel hrbet), tako da me je najdražji dal malo na elektriko (elektrostimulator). Včeraj smo šli na sprehod in ves čas sem razmišljala samo o bolečini. Tudi mož mi je že povedal, da se pogovarjava samo o moji nogi. :roll: Bolečina ni huda, je pa izredno moteča. In res ne vem, kako bo. In to ravno zdaj, ko sem se že začela veseliti LM 10ke!

Zdaj grem pa par korakov narediti, da vidim, če je kaj bolje, ker sem jamrala. In, če ni, bom jamrala naprej. :wink:

Vsem vam želim čim manj bolečin!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
jaz sem sprejela dejstvo, da do LM ne bo nič teka, mogoče če bo nogica dovolila bom kakšen dan prej šla tečt 10 km da vidim če je sploh smiselno da grem. Tko da se bom verjetno resnično priporočala za kakšen bon pri nakupu ure. Ni mi žal da sem včeraj šla preverit turo ker je enrkatna in komaj čakam da bo tačka čist ok, da se podim po bližnjih hribih. Bo pa LM drugo leto večji izziv... čeprav ne bom še čisto puške vrgla v kukuruz ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Mene pa peta desne noge boli po včerajšnjem teku :cry: . Čisto na sredi in lepo čutim, ko hodim. No pa bo že, saj sedaj bom malo manj tekala do LM.

Bom vzela resno na znanje, da je počitek tudi del treninga, še posebej teden dni pred LM.

Ne vrzimo puško v koruzo, kje pa, saj se lahko hitro obrne na bolje :lol: :wink: . Če na treningih zmanjka kakšen kilometer ni panike, na LM jih bo 10 šlo :D . Počitek bo pa tudi nogice pozdravil, slej ko prej bo bolje :juhuhu: .

Moja glava in srce pa sta odkrito povedano že na Sladkih6.

Pa še moja nova igračka me zaposluje, se moji fantje zadnje dni kar malo pritožujejo, ker se igram samo še z njim :ignore: . Še včeraj na sprehodu sem ga vzela in trenirala :oops: . Sem ugotovila, da imam 82 m višinske razlike, če grem od doma v hrib na vrh in to razdalja 600 metrov. To pa bodo treningi :wink: .
 Vinci
Se bom še jaz priključil, da bo večji kontrast.

Mene pa nič ne boli.
Uporabniški avatar
 lenči
Vinci napisal/-a:Se bom še jaz priključil, da bo večji kontrast.

Mene pa nič ne boli.

Joj, kako lepo :clap: , samo še tako naprej ti želimo :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 solatka
He he... a jamramo? No prav, tej pa dejmo.
Mene pa hrbet boli. Sam ne od teka.

:lol:

Čez vikend sem doživela razsvetljenje. Torej, Lenči je rekla, da bom pretekla LM v času 1:08:59. OK to je tud moj cilj. Sam... klinc a ne, ko je LM desetka dolga 10,5 km. Torej bom morala šprintat. :roll:
Lenči, dej reč, da si mislila sam 10ko brez tistih o,5 km zraven? :lol:
 spela*
lenči napisal/-a:PaSem ugotovila, da imam 82 m višinske razlike, če grem od doma v hrib na vrh in to razdalja 600 metrov. To pa bodo treningi :wink: .

Lenči, na to se jaz ne bi preveč zanašala. Lauferjeva igračka je na stadionu Kodeljevo pokazala, da se v 10 krogih skupno dvigneš za 58 metrov, spustiš pa za 28. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, jaz sem ti napovedala čas na 10 km, nisem vedela, da je LM 10,5 :oops: . Tko da imaš napovedan skupen čas 1.12.29 :wink: :lol: . Sedaj pa se že malo lepše sliši, a ne :D . No, kakšno sekundo pa boš itak hitrejša :juhuhu: . Oziroma, če gledamo zadevo z druge plati, tekla boš tempo 6.59/km :lol: :D.
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
lenči napisal/-a:PaSem ugotovila, da imam 82 m višinske razlike, če grem od doma v hrib na vrh in to razdalja 600 metrov. To pa bodo treningi :wink: .

Lenči, na to se jaz ne bi preveč zanašala. Lauferjeva igračka je na stadionu Kodeljevo pokazala, da se v 10 krogih skupno dvigneš za 58 metrov, spustiš pa za 28. :lol:

Špela, glede na hrib je lahko razlika pri meni +-5metrov, že na učk, še bolj pa v nogah, čutiš hrib. Je pa res tudi po karti nekaj takega. Se pa strinjam, da ni čisto ziher, še posebej ko se premikaš.
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA