Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Pa še javno opravičilo Mausi, sem tolk včeraj bla zatopljena v tek in čvek, pa še na kraj pameti mi ni padlo, da bi lahko koga znanega na Rožniku srečala, da sem kar sopihala mimo. Ful lepo, da tvoja hčerkica tko rada nosi majčko.

Joj, Lenči, jaz bi se potem morala samo opravičevat, bi še na laufanje lahko pozabila, mene tako hitro zanese za kakim tekačem pred mano, še posebej, če ima na sebi kake rdečkaste odtenke. Ko se sama podim po PSTju, vedno to počnem. :lol:
 Larchi80
Hej hej Polžke :D

Vidim, da ste čist aktivne, ene malo bolj ene malo manj. Pač motivacija mal pade, pa se spet dvigne, pa tko. Je pa res ja, če ne tečeš redno, kondicija kaj hitro pomaha papa. Meni se zdej od sobote nikakor ni dalo spravit v superge in it ven. Danes pa sem rekla, da že predolgo nisem šla tečt in sem se spokala na luft in mi je blo super. Sem tok lahkotno tekla, da se tudi zadihala nisem orenk, pa sem pretekla slabih 6km s časom če prav zdejle računam dobrih 33-34 minut.
Noht na sredinčku je sicer potemnel, ampak me ne boli več, tako da zdej lahko tečem brez bolečin. Me pa na momente boli pod kolenom, se malo ustavim, raztegnem, zmasiram meča in šibam naprej. Kr neki.
Zdej pa počivam spet do ponedeljka, ker gremo s sodelavkami čez vikend na lepše, komaj čakam.

Ne lepo tekajte še naprej in se tipkamo :wink:
 spela*
Toliko se dogaja na tej strani, da sploh ne sledim več ... Prav pridni ste, ni kaj. :wink:
Včeraj na K-Rožniku vas pa nismo uspeli ujeti.
 wind
LoniM napisal/-a:mene tako hitro zanese za kakim tekačem pred mano, še posebej, če ima na sebi kake rdečkaste odtenke. Ko se sama podim po PSTju, vedno to počnem. :lol:

Aha, še dobro, da sem daleč od LJ, sicer bi me še kakšna popadla. :D :D :D Danes sem bil v rdeči tekaški majici z dolgimi rokavi, ko je bolj mraz, se najraje v rdečem flis puliju podim naokoli, v hribih pa tudi večinoma z rdečim rukzakom... :twisted:
Uporabniški avatar
 Tina1
Včeraj sem v Ljubljani nardila dve dobri reči: končno sem šla v Tomas sport in naredila test-sem lažji pronator in sem si kupila tudi nove superge-spet Nike.
Potem pa sem jih šla zvečer že sprobat. Po dolgem času sem tekla po PST-Murgle. Pred 19h zvečer je kar veliko tekačev še v Murglah, pa velik psov tut. Sicer pa mi manjka kondicije. Bo treba zdej res vsak drugi dan tečt.
Danes pa me vse boli! :( Tut nohti me bolijo v novih supergah.
Uporabniški avatar
 Loni
Za mano je naravnost fleten in prijeten lahkoten tek v družbi še ene TFjevke in sicer Mojculje, stanujeva nekaj 100 m narazen. Na koncu bomo imele še lokalno mini skupinco v "našem" koncu PSTja, ker zdaj smo pa že tri. Samo malce usklajevanja bo potrebnega, ampak mislim, da 1x tedensko nam bo pa ratalo.
Uporabniški avatar
 Loni
wind napisal/-a:
LoniM napisal/-a:mene tako hitro zanese za kakim tekačem pred mano, še posebej, če ima na sebi kake rdečkaste odtenke. Ko se sama podim po PSTju, vedno to počnem. :lol:

Aha, še dobro, da sem daleč od LJ, sicer bi me še kakšna popadla. :D :D :D Danes sem bil v rdeči tekaški majici z dolgimi rokavi, ko je bolj mraz, se najraje v rdečem flis puliju podim naokoli, v hribih pa tudi večinoma z rdečim rukzakom... :twisted:

Ah, Wind, a bi ti povedal, kam naj pridem :twisted: :twisted:
Drugače pa tečem na varnostni razdalji, tako da se ni za bat :lol:
Uporabniški avatar
 Hojca
LoniM napisal/-a:Za mano je naravnost fleten in prijeten lahkoten tek v družbi še ene TFjevke in sicer Mojculje, stanujeva nekaj 100 m narazen. Na koncu bomo imele še lokalno mini skupinco v "našem" koncu PSTja, ker zdaj smo pa že tri. Samo malce usklajevanja bo potrebnega, ampak mislim, da 1x tedensko nam bo pa ratalo.

Ja, res je bilo prav luštn :juhuhu:. Bom pa zelo vesela, če se nam rata enkrat tedensko tkole "miniskupinsko" na našem koncu dogovorit, sploh zdaj, ko so dnevi vedno krajši, pa se v temi kar težko sama laufat spravim.
Uporabniški avatar
 Ksenija
a smem mal pojamrat... tačka še vedno boli... postala sem tečka. pa še nekaj - mala ma danes ortopeda - verjamem v dobre novice, drugačnih sploh ne more bit.. a smem še nekaj - tolk mi tek manjka da sem čist nesrečna. Ko tečem najdem odgovore na vprašanja ki me mučijo, ko sem v naravi najdem moč za naprej, ko sem utrujena od teka ali hoje se uzrem okrog in sem srečna ker živim in lahko vidim vso lepoto naravo... pogrešam tek
Uporabniški avatar
 majcha72
Se spomnite, ko sem zadnjič raazlagala, da ne smem na tek, dokler se ne ugotovi, kaj mi je?
No, mam mobilno ledvico. :shock: To pomeni, da je ledvica leže na svojem mestu, ko stojim pa leze nekam naprej in proti popku. Tako da mogoče le ni bil dvanajstnik.
Toliko smo za zdaj ugotovili. Čakam še na izvid krvi, da vidimo, ali so bolečine, ki se pojavljajo med tekom, zaradi tega, ker se nekaj "zdrma" ali imajo kakšen drug vzrok.
Srčno upam, da ne bom čez čas tukaj prodajala tekaške opreme. :cry:
Uporabniški avatar
 solatka
Majcha...joj joj kaj se tebi to dogaja. Evo držim pesti, pa upam, da se bo vse dobro izteklo.

Ksenija...tale tema je v prvem planu itak namenjena jamranju. Tako da.... ti si kar daj duška. :wink:

Včeraj sem odtekla 50 min fartleka (hi hi kk se to učeno sliši :lol: ). SEm šla za spremljevalko mami, ampak mi je na pol poti ušla domov. :wink:
Vseen je bil kar konkreten trening. Me je sicer matralo (nogeee), ampak klančki so kar šli.
 wind
LoniM napisal/-a:Ah, Wind, a bi ti povedal, kam naj pridem :twisted: :twisted:

Firbec. :mrgreen: <a href="http://picasaweb.google.com/kwajzdej/Gps?authkey=MdtsnipWLPI#5255262080371729250">Tkole</a> zgleda moja včerajšnja desetka. :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:a smem mal pojamrat... tačka še vedno boli... postala sem tečka. pa še nekaj - mala ma danes ortopeda - verjamem v dobre novice, drugačnih sploh ne more bit.. a smem še nekaj - tolk mi tek manjka da sem čist nesrečna. Ko tečem najdem odgovore na vprašanja ki me mučijo, ko sem v naravi najdem moč za naprej, ko sem utrujena od teka ali hoje se uzrem okrog in sem srečna ker živim in lahko vidim vso lepoto naravo... pogrešam tek

Držimo pesti za malo :wink: . Tole s tečko pa razumem, mene danes že pošteno daje, pa samo 2 dni nisem tekla. Pozdravi tudi tvojo nogo.
Uporabniški avatar
 lenči
Majcha, tole so pa res novice, ki niso običajne. Upam, da se bo vse uredilo in boš lahko čisto normalno "mobilna". Saj bo, ko bodo končni rezultati znani, bo lažje, ker potem človek ve, pri čem je :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
wind napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Ah, Wind, a bi ti povedal, kam naj pridem :twisted: :twisted:

Firbec. :mrgreen: <a href="http://picasaweb.google.com/kwajzdej/Gps?authkey=MdtsnipWLPI#5255262080371729250">Tkole</a> zgleda moja včerajšnja desetka. :twisted:

Seveda sem firbec, drugače bi bil pa dolgcajt v mojem svetu :D . Gauci kot pri nas doma, smao še malo višji.
Se pravi, rdeča majca in rdeč ruzak. Gremo :rol:
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA