Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
mojculja napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Včeraj sem prišla še do novega spoznanja :shock: da se ravno za maraton premahkne ura in bo treba tako še eno uro prej vstati, meni pa še štart ob 8.30 dela težave :roll: :roll: namreč do 10 ure sem bolj zombijeve narave :roll: Upam, da ne bom stoje med čakanjem na startu zaspala :lol: :lol:

D

Zdajle sem pa že čist zmedena, sam, če je men z uro kej jasn, bomo spal eno uro dalj, saj se premakne nazaj, a ne :?:

Niki5 je čisto zmedena, mi imamo namen eno uro dalj počivat. Drugače sem pa jaz že od četrtka dalje malce virozno vročična in sem še zdaj v pižami. Dan za lenarjenje, vsaj kar se mene tiče.
Uporabniški avatar
 niki
LoniM napisal/-a:
mojculja napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Včeraj sem prišla še do novega spoznanja :shock: da se ravno za maraton premahkne ura in bo treba tako še eno uro prej vstati, meni pa še štart ob 8.30 dela težave :roll: :roll: namreč do 10 ure sem bolj zombijeve narave :roll: Upam, da ne bom stoje med čakanjem na startu zaspala :lol: :lol:

D

Zdajle sem pa že čist zmedena, sam, če je men z uro kej jasn, bomo spal eno uro dalj, saj se premakne nazaj, a ne :?:

Niki5 je čisto zmedena, mi imamo namen eno uro dalj počivat. Drugače sem pa jaz že od četrtka dalje malce virozno vročična in sem še zdaj v pižami. Dan za lenarjenje, vsaj kar se mene tiče.

no, super :D
včeraj sem se pustila prepričati prijateljem :roll: .. še dobro, da imam forum :D
Uporabniški avatar
 niki
mojculja napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Za mano je naravnost fleten in prijeten lahkoten tek v družbi še ene TFjevke in sicer Mojculje, stanujeva nekaj 100 m narazen. Na koncu bomo imele še lokalno mini skupinco v "našem" koncu PSTja, ker zdaj smo pa že tri. Samo malce usklajevanja bo potrebnega, ampak mislim, da 1x tedensko nam bo pa ratalo.

Ja, res je bilo prav luštn :juhuhu:. Bom pa zelo vesela, če se nam rata enkrat tedensko tkole "miniskupinsko" na našem koncu dogovorit, sploh zdaj, ko so dnevi vedno krajši, pa se v temi kar težko sama laufat spravim.

Sem šele zdajle opazila, da imate mini skupinico :D

Če se vam uspe zmeniti kakšen ponedeljek ali petek bi se vam z veseljem pridružila, če me sprejmete :roll: Na katerem koncu pst-ja ste že.. sej mislim, da bi morala vedeti pa sem pozabila :oops:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
Solatka, pa ti si neverjetna :juhuhu: . Se bojim, da sem napovedala tvoj čas na LM premalo ambiciozno :wink: :lol: .

Preambicozno? :lol: Pustmo se presenetit.

Asparagus, no ja končno sem resno začela teči. :wink: Sam s tisto kilometrino se pa ravno ne bi hvalila.

Ojej, a še ura se premakne pred maratonom. Ma jaz res ne vem kje jim pamet, da dajo štart ob 8.30?? Mislim čista beda. Jaz sem takrat še v komi.

Aja... zdej sem se spomnila...
Tiste energijske pijače, a ne, ko jih dobimo v vrečki s štartnimi številkami. A to dejansko kaj pomaga, če to spiješ? Al je le propagandna poteza?
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Po dolgem času lep pozdrav! :)

Berem vas redno, sledim novicam ...

Majcha, žal mi je, da ti je ta tvoja ledvička tako zagodla. Želim ti, da se na nek način zadeve "porihtajo" in da boš lahko spet tekla. :heart

Sama grem tečt 2 do 3x tedensko. Po novem mi del proge dela družbo prijateljica, ki je šele začela s tekom. Pa jo pogumno mahava po trdi temi, razsvetljeni kot dve novoletni smrečici!

Prijetne pretečene kilometre,
Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Aja... zdej sem se spomnila...
Tiste energijske pijače, a ne, ko jih dobimo v vrečki s štartnimi številkami. A to dejansko kaj pomaga, če to spiješ? Al je le propagandna poteza?

Pomaga še najbolj Dekstroza, vzemi pred začetkom teka dve tabletki, pa potem še dvakrat vmes (potem pa pij, ker drugače bo sladkoba predolgo v ustih) in energije bo več kot dovolj. Tekočino dobiš na postajah. No, vsaj zame je tako, tudi jaz bom na 21ki vzela vsake toliko dekstrozo, da bo energije dovolj. Pijača naj bi tudi pomagala.
Uporabniški avatar
 solatka
Lenči hvala za info.

Zdej celo vem kako dekstroza izgleda (zadnjič slučajno ujela eno reklamo na TV) tako da bom celo vedela kaj kupujem :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Polžki, sem bila danes zopet pridna in sem tekla. Sicer samo 6 km, čeprav sem hotela 10. Pa me je nepredviden dogodek (beri napad psa :evil: ) v tretjem kilometru zaustavil in sem potem nadaljevala samo en krog, ker nisem hotela več mimo mesta napada. In sem se šla malo fartleke, na koncu pa sem zagrizla celo v naš klanec. Nisem prišla čisto do vrha, samo 200 metrov. Ful vesela, ker je bil max puls samo 176 :D . Pa fartleke mi je uspelo teči pod 5min/km, celo pod 4 sem se malo spustila na zadnjem. Povprečje pa seveda čisto polžje. Očitno sem bila polna adrenalina, še dobro, da je šlo vse ven.Kaj več pa na spodnjem naslovu o neprijetnem dogodku:
http://www.ednevnik.si/?w=alenkar
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, sem prebrala tvojo neprijetno izkušnjo s psom in kar ne morem verjeti ignorance lastnika :evil: Na njegovo obnašanje bi jaz zahtevala, da vsaj povrne stroške majice, se mi zdu to najmanj kar lahko naredi.

Upam, da se ti praske hitro zacelijo in da ne boš imela več bljižnega srečanja s psom in ne z njegovim lastnikom.
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem pa nazadnje tekla v ponedeljek in se mi danes sploh ni šlo :roll: ... potem sem se pa kar prisilila in vseeno šla.. ko sem imela oblečeno tekaško opremo je bilo že bolje, še bolj pa ko sem prišla v Mostec.. :D

Pretekla sem 5,4 km, tempo sem imela 5:46, tako da sem bila doma kar presenečena ko sem vse dala na računalnik :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
ne morem verjet reakcije lastnika...
in kakšen naj bo potem pes?
lenči, upam, da kmalu pozabiš na ta dogodek !

jst sem pa danes tekla sicer je bila tehnika zelo blizu popolnosti poloma ampak tekla pa sem ;)
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Lenči, sem prebrala tvojo neprijetno izkušnjo s psom in kar ne morem verjeti ignorance lastnika :evil: Na njegovo obnašanje bi jaz zahtevala, da vsaj povrne stroške majice, se mi zdu to najmanj kar lahko naredi.

Upam, da se ti praske hitro zacelijo in da ne boš imela več bljižnega srečanja s psom in ne z njegovim lastnikom.

Niki, srečevala jih sigurno še bom, saj se sprehajajo vedno po teh poteh, samo upam, da bo vedno na povodcu :? .

Bravo za super tempo, to so pa že lepe številke :juhuhu: . In to kljub temu, da se ti ni dalo tečt, hallooooooo :lol: . Super
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:ne morem verjet reakcije lastnika...
in kakšen naj bo potem pes?
lenči, upam, da kmalu pozabiš na ta dogodek !

jst sem pa danes tekla sicer je bila tehnika zelo blizu popolnosti poloma ampak tekla pa sem ;)

Pazi na nogico, kako bova pa drugače osvojili Kum :wink: .
Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla Polžki!

Jaz sem danes odtekla svojo krajšo turco. Sem imela namen iti danes kako daljšo, tja do 8km, pa me je tema prehitela. Tako sem naredila slabe 5km. Me je bilo pa kar malce strah tam po PST, sicer je bilo še veliko sprehajalcev, ampak nekateri odseki pa so bili čisto prazni. Tam sem malo pospešila. :roll:
Se prav fino zdaj počutim...sem malce prevetrila glavo in nožice. :)

Polžki, fino tecite pa želim vam čim manj neprijetnih srečanj v temi ali pa podnevi.
 Vinci
Jaz še nisem imel neprijetnega srečanja s psom. Včasih se je kakšen kaj repenčil, ampak kaj več pa še nisem doživel. Ne vem, kaj bi naredil, če bi me napadel.

Danes sem se cel dan precej slabo počutil. No, saj včerajšnji dan tudi ni bil ravno dober. Sem šel tečt z mislijo, da bo po teku mogoče boljše. Vsaj glava me več ne boli. Se je okrog PSTja delala megla in sem razmišljaš, kako bo, ko bom imel spodnji del telesa v megli... ah, nič posebnega ni bilo. :lol: Tekel sem okrog 5:30/km in samo šest kilometrov. Zadnje čase ne najdem motivacije za več. Me pa vseeno pomirja, da vem, da če bom kot pošten državljan narobe prečkal cesto, me tričetrt policajev ne bo mogla ujeti.
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA