Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Ksenija napisal/-a:ne morem verjet reakcije lastnika...
in kakšen naj bo potem pes?
lenči, upam, da kmalu pozabiš na ta dogodek !

jst sem pa danes tekla sicer je bila tehnika zelo blizu popolnosti poloma ampak tekla pa sem ;)

Kako prisrčno si ti tole rdeče napisala :wink: Sem si ene parkrat prebrala in mi je šlo vedno bolj na smeh. Popolnost poloma :idea: Bravo za idejo :!: :--
Uporabniški avatar
 lenči
Bjkulinka napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:ne morem verjet reakcije lastnika...
in kakšen naj bo potem pes?
lenči, upam, da kmalu pozabiš na ta dogodek !

jst sem pa danes tekla sicer je bila tehnika zelo blizu popolnosti poloma ampak tekla pa sem ;)

Kako prisrčno si ti tole rdeče napisala :wink: Sem si ene parkrat prebrala in mi je šlo vedno bolj na smeh. Popolnost poloma :idea: Bravo za idejo :!: :--

Ksenija je resnično izredno nadarjena oseba in nas vedno znova prijetno preseneča, zmagovalka na vseh področjih :lol: .
Uporabniški avatar
 solatka
Ojej Lenči.... a kar bližnje srečanje si mela al kaj? Mene bi.... kap verjetno.

Jaz sem danes špricala tek sem pa imela en doooooooooooooooolg pohod na goro, ki bi sicer lahko trajal samo polovico tega časa, a je bilo vredno prehodit pol Koroške. :lol:
Pa še srečanje tretje vrste (prijetno seveda) sem doživela. Tako da... NI mi žal, da sem izkoristila prekrasen sončen dan za potep po naravi. še osončilo me je.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Po zaslugi sotekača iz ekipe sem včeraj odtekla en mali maraton. No naneslo je več, ker sem ob povratku opazila jokajočo hči, ki je tulila: "Nisi mi kupil boneeeeeeee!" In poklapanega očeta, ki je hlačal pred njo. Tako sem naredila še dodaten krog in ju po lisičje prehitela in skočila še pod tuš. Čas Ok, glede na spočitost in nič posledičnih bolečin, bom lahko tekla še malo hitreje. Sem preverila še na mapmyrun in dolžina drži.
Ko bi vsaj tako bilo še na LM. :cry:
Vmes imam še 2x intervale, pa upam, da še eno tekmo, ki jo bom izkoristila zgolj za druženje in se ne bom gnala, ker je pošteno našpičena.

Nekaj ste pisale o dodatkih, moram preverit ponovno GELE, ker mi še najbolje sedejo, bom imela enega v rezervi, itak jih talajo tam nekje pred Brdom, če me spomin ne vara. Na treningu nisem nič pila in je kar šlo, če bo tako vreme, bi lahko zdržala brez posebnega nacejanja 8) aja, priročni so tudi Dekstro bonbončki. Pa kofe pred tekom tudi prinese svoj efekt, če nisi glih kofetar kakor jaz.

Dobr tekajte, še malo, pa se vidmo :D
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Joj, Lenči, prigoda pa taka! Upam, da si se pošteno razkurila in povedala lastniku psa, kar mu gre! :argue:

Včeraj sem opravila zadnje "testiranje" pred ljubljansko desetko. Opremila sem se z moževim garminom in odtekla v čudovito, sončno :) nedeljsko jutro. Pot me vodi po vaseh, pa preko polj, kjer je sonček preganjal zadnje meglice. Pretekla sem 10.8 km, tempo sem imela med 5,5 in 6,0. Domov sem se vrnila vsa rdeča :oops: , malo zasopihana, vendar izjemno zadovoljna. :D
Poleti sem pisala, da mi jutranji teki ne odgovarjajo, zdaj pa mislim, da je predvsem vročina tista, ki me zares ful zmantra.

Kot je dejala teka-teka: še malo pa se vidimo!
Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 Loni
Teka-teka, gele in co preveri na kakem treningu, znajo imeti pri različnih ljudeh različne učinke, sama sem zase že ugotovila, da mi PowerGeli ne ustrezajo, je bilo treba letet v grmovje :wink:, zdaj imam Enervitove, so mi ok, pa Tg za sprobat. Na splošno so mi pa vsi bljak, ne glede na okus.
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Joj, Lenči, prigoda pa taka! Upam, da si se pošteno razkurila in povedala lastniku psa, kar mu gre! :argue:

Včeraj sem opravila zadnje "testiranje" pred ljubljansko desetko. Opremila sem se z moževim garminom in odtekla v čudovito, sončno :) nedeljsko jutro. Pot me vodi po vaseh, pa preko polj, kjer je sonček preganjal zadnje meglice. Pretekla sem 10.8 km, tempo sem imela med 5,5 in 6,0. Domov sem se vrnila vsa rdeča :oops: , malo zasopihana, vendar izjemno zadovoljna. :D
Poleti sem pisala, da mi jutranji teki ne odgovarjajo, zdaj pa mislim, da je predvsem vročina tista, ki me zares ful zmantra.

Kot je dejala teka-teka: še malo pa se vidimo!
Lp, Dominika

Dominika, škoda da ne tečemo skupaj, bi se ti prilepila za prvih 10 km in bi mi bila čudovita zajčica :lol: .

Jupiii, res se kmalu vidimo :D
Uporabniški avatar
 Tina1
Spet sem tekla včeraj po PST dopoldne, ko je bila še megla okoli pol 11h. Pa sem srečala eno skupinico tekačev, po moje iz TF, ki so se menili za tek okoli LJ. Nardila sem pa samo 8 km. Zato bom jutri provala več doma čez polja.
 spela*
Tina1 napisal/-a:Spet sem tekla včeraj po PST dopoldne, ko je bila še megla okoli pol 11h. Pa sem srečala eno skupinico tekačev, po moje iz TF, ki so se menili za tek okoli LJ. Nardila sem pa samo 8 km. Zato bom jutri provala več doma čez polja.

Čisto možno. Okrog pol enajstih smo bili že nekje blizu Kosez. Smo pa tudi mi srečevali skupine tekačev, ni le TF tekel po PST včeraj. :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
spela* napisal/-a:Čisto možno. Okrog pol enajstih smo bili že nekje blizu Kosez. Smo pa tudi mi srečevali skupine tekačev, ni le TF tekel po PST včeraj. :wink:

Sem zihr, da sem vas srečala nasproti v Murglah, ko ste tekli v smeri Kosez. En je mel kapico TF, kasneje sem videla še eno na kolesu, ki jim je sledila, kot sem prebrala na forumu ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, poglejte mal fotko, da me boste prepoznale :wink: . No, saj bom dala čepico gor, samo za vsak slučaj. Sem naredila stilsko preobrazbo :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Polžki, poglejte mal fotko, da me boste prepoznale :wink: . No, saj bom dala čepico gor, samo za vsak slučaj. Sem naredila stilsko preobrazbo :lol: .

Dokler ti jezika ne odrežejo, si še ta prava, ne glede na preobrazbe. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a:Polžki, poglejte mal fotko, da me boste prepoznale :wink: . No, saj bom dala čepico gor, samo za vsak slučaj. Sem naredila stilsko preobrazbo :lol: .

Dokler ti jezika ne odrežejo, si še ta prava, ne glede na preobrazbe. :lol:

Jezik :?: . Kje pa, to pa ni več stilska preobrazba, to je umor :D :wink: . Brez njega pa ne bi bila več jaz :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
Saj to sem mislila.
Uporabniški avatar
 Asparagus
@Lenči,

hotela sem ti napisat komentar na e-dnevnik pa se je nekam izgubil :evil:
Bom naštudirala do prihodnjič, tukaj bom samo povzela kar sem želela povedat: kakršen gospodar - takšen pes :evil:

Drži se, najbrž se kmalu vidimo, jaz pridno treniram, čeprav mi včasih tudi ne gre vse po načrtih.
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA