Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
en polž na drevesu joče ker je stilska sprememba neuspela... očitno sem trenutno tko nerazumljiva da me je frizer čist narobe razumel... ojoj...
tečt grem jutri zjutraj, če bom uspela iz drevesa pridit :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, to pa je spremljanje. Pol dneva nobenega prispevka, pa smo že okrcani :? . Nimamo časa pisat, če treniramo za LM :wink: . Ne moreš samo ti trenirat, mi pa pisarit :lol: .

Si pa pridna, kar lepo nabiraš kilometre :laola .
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:en polž na drevesu joče ker je stilska sprememba neuspela... očitno sem trenutno tko nerazumljiva da me je frizer čist narobe razumel... ojoj...
tečt grem jutri zjutraj, če bom uspela iz drevesa pridit :roll:

Ha, Ksenija, stilska preobrazba je vedno lahko problem. Saj jaz tudi nisem vedla, kaj bo prišlo ven, moj sine me je pravkar spet zafrkaval, da se mi itak vidi, da se mi je "strgalo". Tko, da kar dol z drevesa in lepo tečt, pa bo svet lepši in sploh bo vse videti bolje. Lepo, da nogica okreva in ti gre na bolje. Se vidimo na LM :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sem tekla v Celju skupaj s Katrco in Francijem. Katrca je bla čisto naspidirana, ker dolgo ni tekla, sem jo komaj dohajala :oops: (pa še grmovje sem morala vmes iti zalit :wink: ). Mene pa daje prehlad in sem komaj dihala zadaj za njima. Že pri prvem mostu sem vedela, da smo na poti do rekorda, pa sem bila kar tiho in res, za minuto in pol izboljšala čas na tej progi. Tempo 6.33 je na LM torej čisto uresničljiv, če te klance preživim s tem tempom. Samo Katrco moram imeti na začetku pred sabo, ker rabim kar nekaj kilometrov da se ogrejem.

Pa lepo tecite in na LM se vidimo :juhuhu: . Jaz malo počivam in se šparam za LM :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
Včeraj pretekla največ do zdej: 14,4 km, čeprav sem imela občutek, da je bilo več.
Nazadnje spremenil Tina1, dne 16 Okt 2008, 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, to pa je spremljanje. Pol dneva nobenega prispevka, pa smo že okrcani :? . Nimamo časa pisat, če treniramo za LM :wink: . Ne moreš samo ti trenirat, mi pa pisarit :lol: .

Si pa pridna, kar lepo nabiraš kilometre :laola .

Ha Lenči se mi zdi, da je pisanje v naši sekciji in moje treniranje povezano. Bolj jaz treniram, manj vi pišete. Ali pa obratno: manj jaz treniram, bolj vi pišete.

Včeraj sem videla ogroooomno tekačev. Tud sploh rekreativcev. Hm, ne vem zakaj, ampak nekak se mi zdi, da folk trenira za LM :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Odločitev je padla...
Od zdaj bomo samo še pekli in nič več tekli.
včeraj je bilo prav fajn zabušavat samo oblečena v tekaško opremo in gledat druge, kako se trudijo lepo in pravilno tečt. :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Loni zanimiva odločitev ;)
sem šla tečt... nekje okrog 9 km... tačka igra svojo violino... še vedno upam na LM...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Loni zanimiva odločitev ;)
sem šla tečt... nekje okrog 9 km... tačka igra svojo violino... še vedno upam na LM...

Ksenija, ne pretiravaj sedaj, glede na današnji tek ti LM ne bo problem, tempo si imela pa itak super :lol: .
 Tanjusha
Vceraj se nas je nekaj polzkov zbralo v Tivoliju na dobrodelnem teku - Loni, Masa, Larchi80, Niki5 in Tina1.

Glede na to, da v zadnjem casu za seboj nimam prav veliko kilometrine, sem ze nekaj dni pred tekom razmisljala, ali mi bo sploh uspelo priti do cilja. Za moralno podporo sem vzela sabo sestricno, ki je z mano tekla cel kilometer, nato pa je s slusalkami v usesih zbezljala dalje :roll: Na koncu je bila v cilju 8 min pred mano! Za druzbo se moram posebej lepo zahvaliti Larchi80, ki med tekom ni sparala jezika (tudi v klanec ne!) in pa Masi, s katero sva skupaj zagrizli v tisti DM-ov klanec (al je lustn tect z nekom, ki ima enako tempo kot ga imas sam) ...

Masa mi je pripravila posebno presenecenje in je s seboj pripeljala tudi Bucko, ki me je celo obskala in :cmok: Aja, pa Petrcka sem tut spoznala :)

Proga je bila na koncu dolga skoraj 9 km, zadnji klanec sem omagala in ga prehodila, kar me je malo razocaralo, vseeno pa sem vesela, saj je to moj dalec najdaljsi tek po poskodbi od septembra dalje
:laola
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha bravo, vidiš, počasi se zelo daleč pride :wink: .

Jaz sem danes odtekla svoj tek. Štartala ob 10.00, da je bilo čim bolj usklajeno z LM. Najprej so oblački lepo zakrivali sonce, zadnje kilometre pa je sonce kar pošteno grelo in mi je bilo zelo vroče, kljub kratkim rokavom in hlačam. Sem tako uživala, da je že kar neverjetno. In moje klančke sem premagala brez hoje, kar se je zgodilo prvič :D . Se mi sploh ni zdel tako velik klanec, odkar sem odtekla Matke in Rožnik :wink: . In vsi kilometri so bili pod 7.00 (no, nekateri komaj :oops: ), povprečje 6.26, kar pomeni, da LM ne bo problem. Sem pa danes odtekla 14 km. Kar nisem mogla nehat in sem se morala res prisiliti, da sem se na 7 km obrnila. Sem imela s sabo pijačko in dekstrozo, mi je bilo prav fino. Ne vem, če ne bom na LM vzela pas tudi s sabo, se mi ne bo treba toliko ustavljati na postojankah. Upam, da so virusi izpareli s soncem in da bo zdravje vsak dan boljše.

Lepo tecite in se vidimo v nedeljo :wink: :lol:
 Larchi80
Tanjusha napisal/-a:Vceraj se nas je nekaj polzkov zbralo v Tivoliju na dobrodelnem teku - Loni, Masa, Larchi80, Niki5 in Tina1.

Jaz sem spoznala Mašo, Tanjusho in Tino1. Niki5 se mi zdi, da vem katera je :)

Tanjusha napisal/-a:Za druzbo se moram posebej lepo zahvaliti Larchi80, ki med tekom ni sparala jezika (tudi v klanec ne!) in pa Masi, s katero sva skupaj zagrizli v tisti DM-ov klanec (al je lustn tect z nekom, ki ima enako tempo kot ga imas sam) ...

A sem ti rekla, da sem gobčna? Drugič vzemi mp3, sem ti rekla, da je veliko lažje tečt, vsaj meni.

Tanjusha napisal/-a:Proga je bila na koncu dolga skoraj 9 km, zadnji klanec sem omagala in ga prehodila, kar me je malo razocaralo, vseeno pa sem vesela, saj je to moj dalec najdaljsi tek po poskodbi od septembra dalje
:laola

Jst pravim, da bo LM zate šala mala če se boš prijavila :wink:

Sicer pa je bil tek prav lušten, samo uni klanci so pa ubijal psiho. Zadnjega nisem mogla pretečt, je bil enostavno prehud. Poleg tega pa sem prvič tekla sploh v klanec, tko da se mi zdi, da sem se kar dobro držala. Upam, da se bom na LM tudi.
Uporabniški avatar
 Loni
Larchi80 napisal/-a: Sicer pa je bil tek prav lušten, samo uni klanci so pa ubijal psiho. Zadnjega nisem mogla pretečt, je bil enostavno prehud. Poleg tega pa sem prvič tekla sploh v klanec, tko da se mi zdi, da sem se kar dobro držala. Upam, da se bom na LM tudi.

Drugič pa psiho v vato zapakiraj in jo pusti doma... :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem imela med tekom kar fajn družbo, v cilju pa sem imela pravo navijaško ekipo, tako da sem skozi cilj pritekla s svojim najmlajšim, ki me je čakal tik pred ciljem. Tako fajn se mu je zdelo ko so mu ostali zaploskali, tako malo je treba pa tako znajo biti ti naši otročki zadovoljni :D

Spoznala sem Tanjusho in se ji lepo zahvaljujem za majčko :cast: in
Aisho. Škoda, da še vas ostale nisem, upam da se vidimo vsaj na LM.
Larchi, ti me naslednjič kar pocukaj za rokav :wink:, da jaz še tebe spoznam.

Ira in Lenči, upam da sta se pozdravili in ubranili bacilov, ostale pa pazite nase, v nedeljo se pa vidimo, a ne !!
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Še ena novička od mene. V nedeljo ne bom tekla, ko bom tudi sama bolj ziher, povem razlog. :wink:

Če pridem v Ljubljano kot navijačica, vas poiščem. V vsakem primeru pa držim pesti za vse vas, ki boste tekli.

Lp, Dominika
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA