Si pa pridna, kar lepo nabiraš kilometre

Moderator: lenči
Ksenija napisal/-a:en polž na drevesu joče ker je stilska sprememba neuspela... očitno sem trenutno tko nerazumljiva da me je frizer čist narobe razumel... ojoj...
tečt grem jutri zjutraj, če bom uspela iz drevesa pridit
lenči napisal/-a:Solatka, to pa je spremljanje. Pol dneva nobenega prispevka, pa smo že okrcani. Nimamo časa pisat, če treniramo za LM
. Ne moreš samo ti trenirat, mi pa pisarit
.
Si pa pridna, kar lepo nabiraš kilometre.
Tanjusha napisal/-a:Vceraj se nas je nekaj polzkov zbralo v Tivoliju na dobrodelnem teku - Loni, Masa, Larchi80, Niki5 in Tina1.
Tanjusha napisal/-a:Za druzbo se moram posebej lepo zahvaliti Larchi80, ki med tekom ni sparala jezika (tudi v klanec ne!) in pa Masi, s katero sva skupaj zagrizli v tisti DM-ov klanec (al je lustn tect z nekom, ki ima enako tempo kot ga imas sam) ...
Tanjusha napisal/-a:Proga je bila na koncu dolga skoraj 9 km, zadnji klanec sem omagala in ga prehodila, kar me je malo razocaralo, vseeno pa sem vesela, saj je to moj dalec najdaljsi tek po poskodbi od septembra dalje
Larchi80 napisal/-a: Sicer pa je bil tek prav lušten, samo uni klanci so pa ubijal psiho. Zadnjega nisem mogla pretečt, je bil enostavno prehud. Poleg tega pa sem prvič tekla sploh v klanec, tko da se mi zdi, da sem se kar dobro držala. Upam, da se bom na LM tudi.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA