Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 majcha72
Dva previdna kratka in počasna teka med vikendom sta mi dala novega elana, tako da sem sklenila, da v nedeljo pridem. Svoj cilj "če grem na tek, bom pretekla" sem pospravila za boljše čase. Pomanjkanje teka in strah zaradi bolečin sta mi pač vzela malo poguma in treningov. Dobre volje pa ne in - se pridem zabavat. V majčki polžje sekcije, s prijateljico, pa bo, kar bo. Če bom šla peš, bom šla pa pač peš.
Tekla bom pa drugo leto bolj na polno. Ne bo nič nikamor ušlo. Kolega je pred skoraj 20 leti enkrat prijavil "saj smo še pun kurac mladi" (pardon zarad jezika - citat je citat :oops: :wink: ). Jaz se na to furam vse od takrat. Pa še naslednjih skoraj dvajset se bom zihr. Je kul. :D
Dominika, men se pa kr mal zdi... Poišči nas pa le, če prideš!
Uporabniški avatar
 Maša
Tanjusha napisal/-a:
Masa mi je pripravila posebno presenecenje in je s seboj pripeljala tudi Bucko, ki me je celo obskala in :cmok: Aja, pa Petrcka sem tut spoznala :)

Bučka si je dala duška in poskakala in polupčkala vse, ki so se pustili (ali pa tudi ne :lol: ), ampak na našo Tanjusho je bila pa še posebej mahnjena in kar ni je hotela zapustiti! Tanjusha, tista dva evra sta se mi zmuznila, se bova še zmenili :wink:

Drugače pa je šlo vsem polžkom super, bi rekla :D Se vidimo na LM!
 Tanjusha
Ce se v soboto ne bi teklo in bi bila v bolj 'domacih' cunjah, bi si dala duska z Bucko :D Tako je pa valjanje po tleh odpadlo.

Sicer sem pa pozabila omeniti se eno prigodo s sobotnega teka ...
Me klice Masa: "Halo, halo, ze stojim v vrsti, kje se dobimo? ..." In sibam se jaz po startno stevilko, sledil je ze omenjenih Buckinih 5 min, potem pa Masa vprasa "A ti ... poznas Tanjo, sej ves, Tanjusho s foruma?" Jaz: "Ja, to sem jaz ..." Masa: "Neee, dej povej no, a jo poznas?" Jaz: "Masa, to sem jaz!" :D :D :D Pa me gleda nasa Masa, mi ne verjame cisto - na koncu smo le poslihtali vse obraze in nicke in ugotovili, da sem jaz vendarle jaz :rol:

@Masa: spravi 2 eura in se casti eno rozico!
Uporabniški avatar
 Maša
Tanjusha napisal/-a:Ce se v soboto ne bi teklo in bi bila v bolj 'domacih' cunjah, bi si dala duska z Bucko :D Tako je pa valjanje po tleh odpadlo.

moraš prit k nam domov, vaju bo obe kap! :lol:

Tanjusha napisal/-a:Sicer sem pa pozabila omeniti se eno prigodo s sobotnega teka ...
Me klice Masa: "Halo, halo, ze stojim v vrsti, kje se dobimo? ..." In sibam se jaz po startno stevilko, sledil je ze omenjenih Buckinih 5 min, potem pa Masa vprasa "A ti ... poznas Tanjo, sej ves, Tanjusho s foruma?" Jaz: "Ja, to sem jaz ..." Masa: "Neee, dej povej no, a jo poznas?" Jaz: "Masa, to sem jaz!" :D :D :D Pa me gleda nasa Masa, mi ne verjame cisto - na koncu smo le poslihtali vse obraze in nicke in ugotovili, da sem jaz vendarle jaz :rol:

Joj, a si morala objavit, no :lol: :lol: :lol: :lol: Ampak sem res zaj... tole :oops: Vglavnem, zdaj mi je jasno, ampak mi je blo pa fuuul nerodno 8)

Tanjusha napisal/-a:@Masa: spravi 2 eura in se casti eno rozico!

to pa takoj!

:laola
 docca
Tako, tudi jaz sem srečna dobitnica majčke s použkom :D
Hvala ti Tanjusha in hvala ti Larchi za dostavo.

Kdaj bo že slikanje in kje (LM) nas polžkov? Ne najdem več te teme.
Uporabniški avatar
 Ksenija
da se javim... še vedno ne vem kaj naj z nedeljo... bemu.... tačka še ni ok... počivam pa že tko dolg da bom okamenela ne sam brez kondicije ostala... fakec noooo
Uporabniški avatar
 Tina1
Larchi80 napisal/-a:
Tanjusha napisal/-a:Vceraj se nas je nekaj polzkov zbralo v Tivoliju na dobrodelnem teku - Loni, Masa, Larchi80, Niki5 in Tina1.

Jaz sem spoznala Mašo, Tanjusho in Tino1. Niki5 se mi zdi, da vem katera je :)

Tanjusha napisal/-a:Za druzbo se moram posebej lepo zahvaliti Larchi80, ki med tekom ni sparala jezika (tudi v klanec ne!) in pa Masi, s katero sva skupaj zagrizli v tisti DM-ov klanec (al je lustn tect z nekom, ki ima enako tempo kot ga imas sam) ...

A sem ti rekla, da sem gobčna? Drugič vzemi mp3, sem ti rekla, da je veliko lažje tečt, vsaj meni.

Sicer pa je bil tek prav lušten, samo uni klanci so pa ubijal psiho. Zadnjega nisem mogla pretečt, je bil enostavno prehud. Poleg tega pa sem prvič tekla sploh v klanec, tko da se mi zdi, da sem se kar dobro držala. Upam, da se bom na LM tudi.

Spoznala sem tokrat Tanjusho-hvala za lepo majco, imela bi jo na LM, ampak nisem ziher, ker bo mraz..., potem še Larchi, s katerimi smo skupaj štartale, sam sem kmalu šla naprej. Pa Mašo sem še spoznala.
Po teku pa nisem več nobene srečala, no razen Maše, pa Loni sem tut prepoznala mimogrede v množici.
Kot sem že rekla drugje, je bil tek zelo lep, samo naporen, ali pa sem se preveč gnala. Verjetno bo to, ker me je potem vse bolelo, še zdej me-noge, kolena predvsem zaradi klancev dol...
...sem pa vesela, da sem vse pretekla in nič hodila. :)
Uporabniški avatar
 solatka
Danes sem odtekla eno jesensko 10ko. Ker nisem tekla od doma, ampak sem imela še opravke, sem sevede pozabila uro pa pulz meter. Ma, se nisem lih sekirala.
Sva odtekli s kolegico tako na izi. Nekje v sedmem krogu (sva tekli po parku..... fantazija vam rečem, pa čeprav ne maram teka v krogih) je kolegica obnemogla, pa sem šla še sama 5 krogov.
Pa kaj si ja nor kakšna razlika med tekom v družbi in osamelcem.
Sem imela prvi "samotni" krog kar probleme.
Na enkrat me je kar vse bolelo, kot da ne znam več ujet tempa. Prej sem pa samo poslušala tempo najinih nog in tekla, z mislimi čist nekje drugje.

NO tako da... na LM desetko bom že pretekla (če je kdo slučajno dvomil), sam še ne vem v kakšnem času.

Bo prav lepo vas spet videt po dolgem času, pa še par ljudi na novo spoznat.
Aja... a mi lahko "ljubljanske srajce" razložite kje sploh je štart? SEj recimo da se mi približno zdi ... sam vseen. Pa recimo... kako se pride do tja od železniške postaje (če se da peš).
Uporabniški avatar
 Loni
solatka napisal/-a:Aja... a mi lahko "ljubljanske srajce" razložite kje sploh je štart? SEj recimo da se mi približno zdi ... sam vseen. Pa recimo... kako se pride do tja od železniške postaje (če se da peš).

Saj če bi hotela s trolo, itak ne bo mogoče, ker bo center mesta za promet zaprt.
Greš po Miklošičevi do konca, prideš do Prešernovega spomenika, potem po Wolfovi (to je tista, kjer imajo na vogalu ure, malce naprej krzno, na levi je banka) do Kongresnega trga in padla boš direktno v gužvo, greš čez cel Kongresni trg, tam pobereš še startno številko, prečkaš Slovensko cesto nekje tam, kjer bo start, pa se boš znašla pred Dramo, tam bo pa škljoc seansa.
Uporabniški avatar
 solatka
LOni hvala za razlago.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Evo, po dolgem času še jaz. ta teden jasno bolj na izi, danes ene 5x1000m v tempu, vmes pa hoja. Pojutrišnjem en tonizacijski :shock: (zdaj spet iritiram z izrazi, he, he) trening, da mišičke ne zakrnijo, v soboto še kak iztek in navijanje za mojo malo pupo in v nedeljo gas. Vreme kot naročeno, zame še mal prevroče, ampak, če bi bilo vse OK, bi bilo kar kičasto.
Lep preostanek predLM tedna ...
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a:Evo, po dolgem času še jaz. ta teden jasno bolj na izi, danes ene 5x1000m v tempu, vmes pa hoja. Pojutrišnjem en tonizacijski :shock: (zdaj spet iritiram z izrazi, he, he) trening, da mišičke ne zakrnijo, v soboto še kak iztek in navijanje za mojo malo pupo in v nedeljo gas. Vreme kot naročeno, zame še mal prevroče, ampak, če bi bilo vse OK, bi bilo kar kičasto.
Lep preostanek predLM tedna ...

A tebi bo tudi prevroče na LM Slika , sem mislila, da samo meni :oops: .

Tudi jaz ta mesec nekam zabušavam Slika , ampak nič hudega. Važno, da uživam. Mejte se in se vidimo.
Uporabniški avatar
 niki
Tina1 napisal/-a:
Spoznala sem tokrat Tanjusho-hvala za lepo majco, imela bi jo na LM, ampak nisem ziher, ker bo mraz...,

Jaz sem razmišljala, da jo bom imela kar čez dolgo majico in potem bi moralo biti vredu..
Uporabniški avatar
 Loni
Punce, a ste videle, da sva z niki skrajšali svoje nicke - no, Ero je imel prste vmes. Sta bila oba že malce iz mode.
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:Punce, a ste videle, da sva z niki skrajšali svoje nicke - no, Ero je imel prste vmes. Sta bila oba že malce iz mode.

Jaz še vedno tvoj M iščem :lol: , se še nisem navadila...
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA