Moderator: lenči

Tanjusha
Dragi polzki ... vi sploh niste polzki :) Ker ce ste vi polzki, sem jaz LENIVEC :) Ko berem tele vase case, se vprasam, kaj pocnem med tekom. To se ziher meni cas ustavlja, aaa??? :roll:

Drugace pa mene vrocina skoraj nic ne moti, vcasih sem sla celo ob 12h teci, mi bolj pase topel zrak kot pa mrzel :) Vceraj je bilo pa res kar hudo, se na dezeli je bilo 30 stopinj ob 7h zvecer, niti gozdna sapica in zuborenje potocka ni pripomoglo bolj frisnemu vzdusju. Ampak tekla pa vseeno sem ... res po polzje :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, jaz pred tekom vedno naredim malo vaj za raztezanje, vsekakor pa je tvojih 40 minut "ogrevanja" kar lepo in če nimaš potem težav, no verjetno so drugi bolj kompetentni, jaz poslušam sebe in svoje telo in počnem kar ugotovim, da mi ustreza. Raztezanje po teku pa je zakon, saj sem s tem doslej preprečila prehude "musklfibre". In ko sem v Radencih gledala maratonce, kako se raztezajo po teku, sem samo dobila potrditev, da ne delam nič narobe.

Ksenija, ne glede na to oziroma še toliko bolj, če imaš čudne čase (vedno pridejo), počni tisto, kar ti pomaga, saj če je v glavi "uštimano", vse ostalo lažje prebrodimo. In tudi ti boš, mi polžki smo na tvoji strani :lol: . Priznam, ko tečem, mislim tudi na našo polžjo sekcijo, ker verjetno (kot ugotavljam iz teme), teče nekdo "z mano".
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, kakšen lenivec neki, ti ležijo na kavču :wink: :lol: . Če tečeš, se premikaš in torej, si že v polžji sekciji. Sicer imamo res nekaj turbo polžkov med nami, vendar nekdo pa mora nosit zastavo :D . Teci, da bo tvoja duša srečna, tvoje telo pa hvaležno.
Uporabniški avatar
 solatka
Vsaka čast vsem, ki zjutraj prej vstanete in hodite tečt.

Men nikakor ne rata. Niti prej vstat, kaj šele tečt. Pa bi tako rada... Bi rabila enga, da me najprej zbudi, pa potem dobesedno vrže iz postelje, pa posteljo skrije. :roll:

Do zdaj mi ja kar pasalo zvečer izvajat tekaške podvige. Bomo videli kakšna klima bo danes zvečer.
Od nedelje imam namreč počitek, ker se moje levo koleno po vsaki desetki mal "buni", pa mu dam potem dopust. :wink:

Eh Tanjusha, tud mi bomo prišli enkrat do takih časov... Vsaj upam :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Vsaka čast vsem, ki zjutraj prej vstanete in hodite tečt.

Men nikakor ne rata. Niti prej vstat, kaj šele tečt. Pa bi tako rada... Bi rabila enga, da me najprej zbudi, pa potem dobesedno vrže iz postelje, pa posteljo skrije. :roll:

Do zdaj mi ja kar pasalo zvečer izvajat tekaške podvige. Bomo videli kakšna klima bo danes zvečer.
Od nedelje imam namreč počitek, ker se moje levo koleno po vsaki desetki mal "buni", pa mu dam potem dopust. :wink:

Eh Tanjusha, tud mi bomo prišli enkrat do takih časov... Vsaj upam :lol:
 Tanjusha
Solatka, ti se ze cist turbo polzek, da ves, Lenci pa tud 8) Ja, sej se tolazim s tem, da ne lezim doma in grem ven migat :) Ko bom jest enkrat vgradila v svoj motor se par konjev (oslov, whatever), vaju bom ujela, pol se pa pazita!!!

Solatka: en dober nasvet, kako zjutraj vstat. Ko zazovni budilka oz. ko se zbudis, takoj vstat iz postelje. Najhuje je, da kar polezavas, ker tisti 'se minutko' se kaj hitro razvlece v 1 uro :? Men sploh poleti pase, da grem takoj zjutraj na lauf, se posebej na morju - pa potem direkt na pomol in hop, v vodo!
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, ko se spravim na motor, sem pa res turbo polžek :wink: . Drugače pa saj veš, začneš čisto počasi, potem pa gre samo od sebe. Ti kar šibaj in naju ujemi, če nas bo več, nas vsaj ne bodo pohodili :lol: :wink: .

In Tanjusha, ne mi delat skomin po morju, ko me potem misli kar potegnejo in se vidim, da vstanem ob 6.30 (za ene sem itak nora :lol: ), odtečem in se vržem v vodo. In potem se skrijem v senco za cel dan :oops: .

Glede na to, da vstanem ob 5.00 in moram v službo,se mi med tednom res ne izide za jutranji tek, vikendi so pa jutranji in takrat ponavadi tudi udarim kakšno daljšo turco pa tisto z največ klančki :lol: :juhuhu:. Je pa res, takoj vstat in nič odlašat, ker potem je kriza.
Uporabniški avatar
 Frikica
Zdaj imamo skoraj že kategorije v Polžji sekciji :rol:

Eni so že turbo, pa zgledajo verjetno takole:Turbo

Potem smo pa tukaj malo manj turbo imamo pa samo tole:Mini turbo

:D
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica, res si me nasmejala :rol: . Kje jih najdete :cast: . Se vidi, da nisem ravno internetni tip polžka. Ampak, še vedno smo pa polžki, prepozna se nas na daleč :heart
 Tanjusha
Frikica, ti spadas pol ze v tisto kategorijo s turbo masino! Na DM bom svojo hisko pustila doma, da te bom lahko dohitevala :twisted:

BTW: morje morje morjeeeeeeee! Ne morem pomagat, ko se zacne soncek in temperature okoli 30, meni misli ves cas uhajajo samo k sumenju morskih valov ... Drugace pa cisto razumem, kako je, ko vstajas ob 5h in potem se 8 urc delas. Ampak, ne boste verjeli, jaz sem cisto vsako jutro srecavala eno mamco, ki je tekla - ura 5.15, zunaj temperature pod minusom, ona pa laufat ... No comment.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, saj bi si mamco vzela za vzgled (minus zunaj me ne moti), pa rabim eno uro da pridem v službo, pol pa še delat (8ur je praznik) in nato domov. No ja, še tu sem čisto polžja :lol: :roll: , kar preveč časa porabim za tale job. Zato pa je tek pravo blagodejno "mučenje" mojega telesa in duha.

Kar se morja tiče se strinjam s tabo, samo temperature malo znižaj, da bom lahko dihala :wink: :( .
Uporabniški avatar
 Frikica
Tanjusha napisal/-a:Frikica, ti spadas pol ze v tisto kategorijo s turbo masino! Na DM bom svojo hisko pustila doma, da te bom lahko dohitevala :twisted:

Meni ta turbo mašina zadnje čase nekaj nagaja, tako da si mal pomagam z rolko :D .
Hiško pa kar pusti doma, ker bove tako šibale, da je nevarnost, da jo izgubiš.

Jaaaaaa, morje, morje...bi se prilegel en skokec v morje.
Slika
Uporabniški avatar
 solatka
Zdaj, ko se spet lahko prijavim na forum :lol: pokorno javljam, da sem odtekla svojih 7km. In to v 48 minutah :shock: :laola

Prvič sem sploh tekla tako, da so se noge premikale same od sebe(zadnje 3 km). Ponavadi je to zgledalo bolj tako (v moji glavi): Solatka, dihaj. Ajde, prestavi nogo. Dej no, sam do unga prometnega znaka (drevesa, luže, ovinka... :wink: ).

Pa prosim....tako sem pomembna, da mi je celo traktorist dal prednost (v železniškem podhodu, ki je zelo, zelo ozek).

Pa srečala sem enega rekreativnega tekača, ki CELO ne spada med profije. Bi bil lih za našo sekcijo. :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Priznam, ko tečem, mislim tudi na našo polžjo sekcijo, ker verjetno (kot ugotavljam iz teme), teče nekdo "z mano".

Tole si lepo povedala :clap: tudi jaz imam tak občutek. Mogoče bi se danes potuhnila in odtekla tisti minimum, se malo izgovorila sama sebi na vročino in druge težave, tako pa sem se kar potrudila in odtekla dobrih 9km umirjeno in po polžje. :D
 Janazaspana
Tralalalala, danes mi je pa šlo. No, po polžje, v stilu.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA