Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:
IRA napisal/-a:Jest mam pa novo slikicoooo :twisted:
A se vid, a se vid? :lol:

Vauuuu :clap: kakšen lep polžek :D a ga bomo jutri videliiiiii :)

Če mi ga uspe posušit s fenom :oops: :oops: :oops:

lenči, ti pa "not found" kako boš zgledala :D
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
niki napisal/-a:
IRA napisal/-a:Jest mam pa novo slikicoooo :twisted:
A se vid, a se vid? :lol:

Vauuuu :clap: kakšen lep polžek :D a ga bomo jutri videliiiiii :)

Če mi ga uspe posušit s fenom :oops: :oops: :oops:

lenči, ti pa "not found" kako boš zgledala :D

Strela, sem že odstranila tisto piko na koncu, sedaj pa dela :oops: .

Sem že utrujena malo, pa še bučkine lazanje sem se napokala in mi že malo učke skupaj vleče Slika .
Uporabniški avatar
 UršaR
No, kako? Ste že vse psihički in fizički ready? Jaz sem si danes že ogledovala teren in moram priznati, da bom jutri skozi ta famozni, pompozni cilj prišla JAZ. :shock: Važno, da bo z nasmehom, ane IRA?

Sem pa danes gledala okoli, kje bom kakšno videla, pa nisem imela sreče. IRA, se mi zdi, da sem te videla v Tivoliju na parkingu. Si se peljala mimo nas, parkirala, potem, ko smo šli pa mi dalje, te pa nisem nikjer več videla. Si skočila ven iz avta in šibala al kaj?

Niki, tebe tudi nisem uspela uzreti, sem pa videla tvojega dragega, tako na daleč, ko je šibal od štarta proti cilju med tem, ko je ena skupina Lumpijev tekla.

No, "mi" smo tudi super odtekli. Samo, da so medalje.

Upam, da se vidimo jutri (da se ne zgrešimo)!

Dober tek!!

LP, Urša

PS: Jaz imam številko 9611!
Uporabniški avatar
 niki
Počasnela napisal/-a:No, kako? Ste že vse psihički in fizički ready? Jaz sem si danes že ogledovala teren in moram priznati, da bom jutri skozi ta famozni, pompozni cilj prišla JAZ. :shock: Važno, da bo z nasmehom, ane IRA?

Sem pa danes gledala okoli, kje bom kakšno videla, pa nisem imela sreče. IRA, se mi zdi, da sem te videla v Tivoliju na parkingu. Si se peljala mimo nas, parkirala, potem, ko smo šli pa mi dalje, te pa nisem nikjer več videla. Si skočila ven iz avta in šibala al kaj?

Niki, tebe tudi nisem uspela uzreti, sem pa videla tvojega dragega, tako na daleč, ko je šibal od štarta proti cilju med tem, ko je ena skupina Lumpijev tekla.

No, "mi" smo tudi super odtekli. Samo, da so medalje.

Upam, da se vidimo jutri (da se ne zgrešimo)!

Dober tek!!

LP, Urša

PS: Jaz imam številko 9611!

Uf res je bilo veliko ljudi.. sem moje dva potem komaj najdla na cilju pa pri startu se mi je eden fotograf pred otroka postavil tako da sploh nisem videla, da je tekel mimo mene, tako da mi ga ni uspelo niti slikati, kaj šele navijati.. sem bila kar togotna, ker sem še ta prvega na šolskem teku spregledala.. jaz sem res slepa .. da ne rečem kaj :oops:

Jaz sem se tudi najdela, zdaj pa me počasi zmanjkuje.. jutri bo zgodnja..

Fajn se naspite punce! Jutri se pa vidimo!

p.s. moja št. pa je 9829 :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Oooooo Počasnela, škodaaaa!!!

Bi znala bit jaz ja, če je bil avto zlat, pol sem bla sigurno!
Sem pa res šibala naprej.
Sem slišala, da se dva pogovarjata o teku pa sem letela za njima, da najdem kakšno krajšnico do zbirnega mesta ...

Sem bolj trot po Lj - kaj češ!

Če si pa vidla moža od nikice pa ... sva bili midve nekje zadaj ... sam sva bolj mali, njen mož je mel pa konkretno beloglavo kapico :twisted:

Jutri pa nič "upam, da se ujamemo" ... saj pa vendar vsi vemo, kje nam je mesto :D

Grem še malo fenat majčko, sem jo vmes dala na radiator, da se fen malo ohladi :twisted:

Lenči, ti boš pa čist mim ... se bojim, da te ne sfalimo :roll:
Ampak ja .. sej vem, zvestoba - do roba :D
Uporabniški avatar
 Frikica
Dragi Polžki!

Vas obveščam, da jutri ne bom zastopala barve Polžje sekcije na 10km...Do zadnjega sem odlašala ali naj grem ali ne. Me zadnje čase nekaj zdravje matra in se ne počutim ravno najbolje zato bom LM spustila. :(

Vsem želim da fajn tečete, predvsem pa uživate v tistem fantastičnem tekaškem vzdušju po ljubljanskih ulicah. :)
Uporabniški avatar
 majcha72
Punce, pliiiiiis - terminov in lokacij fotosešnov ne najdem. :(
Pa v totalni časovni frki sem. Če je kera tolk prijazna... (upam, da kera še miga, da se ne greste vse že bjuti slipa (če že angleščino pišemo fonetično...) :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
majcha72 napisal/-a:Punce, pliiiiiis - terminov in lokacij fotosešnov ne najdem. :(
Pa v totalni časovni frki sem. Če je kera tolk prijazna... (upam, da kera še miga, da se ne greste vse že bjuti slipa (če že angleščino pišemo fonetično...) :wink:

Vsakič pol ure pred startom, se pravi ob 8:00 in 9:00. Pred Dramo.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... c&start=15
Si pa res zmedena, je takoj gor na vrhu pod 13. LM rubriko. :lol:
Uporabniški avatar
 majcha72
Loni napisal/-a:
majcha72 napisal/-a:Punce, pliiiiiis - terminov in lokacij fotosešnov ne najdem. :(

Vsakič pol ure pred startom, se pravi ob 8:00 in 9:00. Pred Dramo.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... c&start=15
Si pa res zmedena, je takoj gor na vrhu pod 13. LM rubriko. :lol:

:cast: :cast: :cast:
Loni, carica si. Hvala. Res nisem videla. Pa natančno pol minute časa za poiskat sem mela. Frka nepopisna že cel dan. Brzim dalje, bohve, kdaj zaključim z vsem. Še dobro, da dajo ponoči eno uro zraven. ;)
 Vinci
Ne grem na maraton, sem pa danes vseeno po PSTju odtekel 10,5 km. Da se prepričam, če sem sposoben preteči to razdaljo. Doslej nisem nikoli tekel več kot 8 km, v zadnjem mesecu pa zaradi pomanjkanja motivacije niti več kot 6 km.

Pred tem sem bral o triatlonu pa Ironman prvenstvu (ali nekaj takega) in sem imel načrt, da tečem, dokler ne padem po tleh zaradi utrujenosti. Ni se mi izšlo po načrtih, ker sem bil zmenjen zvečer in sem prekinil po 10,5 km. Naslednjo soboto bom šel pa res tečt dokler ne padem po tleh.

Čas za teh 10,5 km je bil 58 minut. Ni ravno fantastično. Zaenkrat imam prikladen izgovor: prešpehast sem za bistveno boljši rezultat. 90 kg na 180 cm višine ni ravno idealno. Na LM bi se uvrstil okrog 700. mesta. Vseeno moram biti z doseženim zadovoljen.

Želim vam, da dosežete zadane cilje na jutrišnjem maratonu!
Uporabniški avatar
 Ksenija
:shock: :oops: čas je super!!!!
ti šment ti, ne morem spat ;)
se vidimo ;) karbopabo
Uporabniški avatar
 nini32
jutro!

Vinci meni se zdi tvoj čas super. sama ne pretečem te razdalje niti približno v tem času. če sem bolj natančna, ne vem, če sploh pretečem to razdaljo. :?

vsem tekačem LMja veliko uspeha in nasmejan prihov v cilj. mal treme naj bo, da bo gonilna sila boljša.

lepo se imejte!

nini
 Larchi80
Wiiiihaaaaaaaaa :laola
Blo je NORO, nepozabno!!!! Sicer sem utrujena na fertik, mal me mišice bolijo oz sam na desni nogi, pod kolenom, vse ostalo je BP.
Tekla, sem nekaj časa z Niki (Hvala za družbo :wink: ). Po 6km če se ne motim, pa jo je ucvrla naprej, edino prav, sploh ker je imela še tok energije. Odlipčen tek Niki :wink: . Za prvič sva/smo carice/carji!! Res nepozabna izkušnja in sigurno jo bom še ponovila. Adrenalin je šopu tok, da se mi je kr smejal od navdušenja. Ciljno črto sem pretekla z nasmeškom in zadovoljstvom, da mi je uspelo. Sicer sem upala, da bo čas vsaj 2 minuti boljši, ampak ok, sem čisto zadovoljna :D.
Pa še moj čas 1:11:56 :laola

Kdaj bo kaj naših fotk?
Uporabniški avatar
 Ksenija
ojla punce fajn je bilo tečt z vami za vami pred vami... hvala vsem vozačem za prevoz, se vam oddolžim, lep dan sem imela ;)
jst bi bla tud vesela če bi blo mal manj minutk ampak ajd ok...
aja Ira kolk je blo pa na 10 haha
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA