Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:
niki napisal/-a:Na tejle slikici se pa vidi kako je Ira resno vzela tek :lol: Še Ksenijo je šokiralo :lol: :lol: špriiiiint :wink: :wink:

http://foto.vodopivec.si/2/28/103/2008/ ... G_8850.jpg

:) :)

Ha ha ha ha ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, tekli smo - preživeli in se krasno imeli ...
Potem pa na vse grlo kričali, da se nam še zdej pozna!

Res je bil krasen dan ...
Me je pa zdej zadela mala panika, ugotovila sem, da je Palmanova dejansko že čez slab mesec dni.

na 21km sem tekla samo enkrat, po večini tečem med 6km in 10km.
Dejstvo je, da moram podaljšat treninge ... saj se mi ne gre na čas, ne vem niti kaj lahko pričakujem.... rada bi samo bila v cilju v 2urah 30min - glede na to, da je to itak LIMIT :shock: :roll: :lol: Pa vseeno kako zdej tečt ta mesec ... 2-3 normalne treninge cca 10km, 1x daljši cca 15km ... ???

S plačilom Palmanove odlašam že v nedogled.
Prijavila sem se med prvimi, zdej pa čakam in čakam in cincam ... plačat 18€ in it zraven navijat ... ali vendarle plačat 28€ in it tečt ... pa kar bo bo.

Sej pretekla verjamem, da bi ... sam tako blizuuuu se mi zdi ta datum ... pa tale limit ... kaj se pa zgodi, če ne prideš do takrat v cilj?
Valda te ne pustijo kar tam nekje na pol poti :D :twisted:

Ali bi bilo vendarle bolj pametno, da jaz svoje 21-ke tečem po vaških ulicah in prestavim uradno 21-ko na kak drug datum ... ko bo za mano že več kilometrine in pretečenih ur?

Zdej pa grem ... sej bo šlo :twisted:
Uporabniški avatar
 Tina1
IRA napisal/-a:Me je pa zdej zadela mala panika, ugotovila sem, da je Palmanova dejansko že čez slab mesec dni.

na 21km sem tekla samo enkrat, po večini tečem med 6km in 10km.
Dejstvo je, da moram podaljšat treninge ... saj se mi ne gre na čas, ne vem niti kaj lahko pričakujem.... rada bi samo bila v cilju v 2urah 30min - glede na to, da je to itak LIMIT :shock: :roll: :lol: Pa vseeno kako zdej tečt ta mesec ... 2-3 normalne treninge cca 10km, 1x daljši cca 15km ... ???

S plačilom Palmanove odlašam že v nedogled.
Prijavila sem se med prvimi, zdej pa čakam in čakam in cincam ... plačat 18€ in it zraven navijat ... ali vendarle plačat 28€ in it tečt ... pa kar bo bo.

Sej pretekla verjamem, da bi ... sam tako blizuuuu se mi zdi ta datum ... pa tale limit ... kaj se pa zgodi, če ne prideš do takrat v cilj?
Valda te ne pustijo kar tam nekje na pol poti :D :twisted:

Ali bi bilo vendarle bolj pametno, da jaz svoje 21-ke tečem po vaških ulicah in prestavim uradno 21-ko na kak drug datum ... ko bo za mano že več kilometrine in pretečenih ur?

Jaz čisto isto razmišljam...med tekom na LM sem se nekako skoraj odločila, da ne grem v Palmanovo. Potem pa sem spet začela tuhtat...me mika. Sam nikoli nisem pretekla več kot 14 km skupaj, no malo več sem, ampak pod 15.
Kaj narediti? Prijavim se lahko še do naslednjega tedna, potem pa delam na tem, da bom pretekla to razdaljo vsaj enkrat pred Palmo. Če pa mi ne bo uspelo, pa grem samo za spremstvo. Rada pa bi šla zdej v Palmo, vprašanje, če bom lahko šla drugo leto na 21.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, Tini, uradna 21ka bo enkrat morala biti. Če ste drugače OK, lahko s pametno pripravo lepo odtečeta v limitu. Pojdita konec tedna v tempu 7min/km lepo odtečt do 21km. Tini če tokrat prideš do 18km, si itak že zmagala. In nato krajše teke čez teden, za vikend pa malo daljšega do 14-15 km. Tudi kilometrina je pomembna pri tej razdalji. In vikend pred Palmanovo nič predolgega, pameten počitek in sta zmagali :clap: . Vama bom čestitala v cilju :cmok: . Palmanova je čisto ravna, brez klančkov, šlo bo brez problemov. Kar pozitivno v priprave in bo šlo.
Uporabniški avatar
 IRA
Ah ...

Jaz sem v srcu že itak dolgo odločena!
Malo prej sem prebrala še natašin komentar pod Sladkih 6 in sem se samo nasmejala in glasno rekla - HVALA!!!

In še uradno Nataša hvala ... in seveda hvala tudi lenči in Ksenji :cast1: :cast:

Takole, odločitev je padla.
Prijavljena sem že dolgo, par minut nazaj pa sem tudi plačala.

Glede treninga sem imela v planu nekaj podobnega kot je opisala že lenči ... potrudila se bom ... pa kar bo bo!

Če gledam po svoji prvi izkušnji z 21-ko se mi zdi, da bi moglo it. Tekla sem po burji, po manjših hribčkih in zadnjih par klilometrov sem dejansko krožila po ulicah gor in dol, ker nisem več vedela kot in kam naj še tečem, da naberem zadosti kilometrov.
Čas teka je bil 2ure 39minut ... ob dobrem počutju in pridnem treningu še ta mesec bi lahko prišla na cilj v limitnem času!

Pravijo veliko stvari ...
... najbolj všeč mi je ... "vse je v glavi" in "kjer je želja - tam je pot!"

Podporo pa tako ali tako imam od vseh vas :juhuhu: :clap: :cast1: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, bravo, sedaj pa po pameti na trening in ne pozabi na počitek :wink: :lol: .

Moj musklfibrček je danes bolj v drugem planu, ga šmrkanje in kašelj prekašata. Sem se pa že očitno dovolj najedla, da se je malo energije vrnilo in mislim, da je čarovnica viroza premagana in bo šlo samo na bolje :D .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:IRA, bravo, sedaj pa po pameti na trening in ne pozabi na počitek :wink: :lol: .

Moj musklfibrček je danes bolj v drugem planu, ga šmrkanje in kašelj prekašata. Sem se pa že očitno dovolj najedla, da se je malo energije vrnilo in mislim, da je čarovnica viroza premagana in bo šlo samo na bolje :D .

Z maratonom nad VIROZO :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 lonely
Bravo PS

Super ste opravile svoje tekaške in navijaške naloge.

Le tako naprej. Slika

Lp
Uporabniški avatar
 IRA
Ooooo hvala lonely ... :twisted:

Lenči, kako maš ti to naštimano pri tvoji sovici, da ti za vsak kilometer posebej kaže tempo?

Maš naštimano na kroge pa pristiskaš na vsak km al je še kak drug "haklc" :roll: :wink:

Lp
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:IRA, bravo, sedaj pa po pameti na trening in ne pozabi na počitek :wink: :lol: .

super!
Jaz se danes tudi že bolje počutim (edino glava me boli) pa tudi nobenega muskelfibra nimam, mi moj dragi kar zavida :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Mene daje musklfiber. Hoja po stopnicah je.... em kako bi rekel človek.... zelo zabavna, če si opazovalec :lol: :lol:

Sicer pa sem tudi na splošno utrujena.

Punce vsaka vam čast, katere prelavfate več kot 10 km.
Res.

Jaz sme ugotovila, da zdej sem si dokazala da zmorem. Od zdaj naprej pa tečem le, če bom res prepričana, da zmorem "na izi". SEm imela letos poleti fajn šolo "mučenja med tekom", pa mi nekak ne diši da bi to ponavljala na vsaki tekmi. Včerajšnja desetka je bila pravi balzam za dušo.

P.S. ugotavljam, da se bomo kmal borile za "polžji" avatar ...
Uporabniški avatar
 niki
Še nekaj me je dajalo med tekom.. zaradi naše majčke sem tako zakuhala, da sem si jo morala slečt in sem jo potem imela več ali manj okoli vratu, kot šal, potem pred ciljem pa sem si jo oblekla.. se je moralo videti Polžja sekcija..
No in... ta majčka je super, samo meni je pretopla za tek, ker je res dober, debel bombaž.. in sem razmišljala, če bi se probale zmenit, če je seveda interes, da bi tudi me imele tekaške majčke za na tekme, na katerih bi imele naš logo in logo TFja.
Kaj pravite? A je še katera zainteresirana, da bi imela tako majčko?

To katero pa imamo sedaj bi pa seveda prišla prav ob naših 'svečanih' :wink: priložnostih :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
Polžki, prišla sem vas gledat, vendar sem vas bolj malo videla.
Za 10k sem bila res pozna in ste že odšibale naprej po Dunajski.
Mislim, da sem videla samo hrbet Solatke(če si imela sivo trenirko?) in Mašo, ki sem jo tudi pozdravila.

V cilju sem bila takoj za prvimi, ki so pretekli 21k in sem vztrajala in ploskala do 2.40. Lenči, morala si bit res hitra, da si se izmuznila mimo :wink: .

Videla sem Miho65, nekaj znanih obrazov, za katere nisem vedela, da tečejo in nekaj TF-jevcev, ki sem jih prepoznala po majčkah.

Čestitke vsem :cast: , naslednje leto pa upam, da bom tudi jaz tekla na LM saj pravijo, da v tretje gre rado.
Uporabniški avatar
 solatka
Asparagus napisal/-a:Mislim, da sem videla samo hrbet Solatke(če si imela sivo trenirko?) in Mašo, ki sem jo tudi pozdravila.

Res sem imela spodaj sivo trenirko. ŠKoda, da se nismo videli. Pa drugič, a ne.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ooooo hvala lonely ... :twisted:

Lenči, kako maš ti to naštimano pri tvoji sovici, da ti za vsak kilometer posebej kaže tempo?

Maš naštimano na kroge pa pristiskaš na vsak km al je še kak drug "haklc" :roll: :wink:

Lp

Zaenkrat kar ročno pritisnem na vsak km. Mi pa itak ni tolk pomembno, na LM sploh nisem vedno pritiskala, ker sproti vidiš tempo (tu nekje no) in tudi če je potem tri km skupaj je itak OK. pri 21ki je dovolj časa.
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA