- 27 Okt 2008, 17:03
Ha ha ha ha ha
Ja, tekli smo - preživeli in se krasno imeli ...
Potem pa na vse grlo kričali, da se nam še zdej pozna!
Res je bil krasen dan ...
Me je pa zdej zadela mala panika, ugotovila sem, da je Palmanova dejansko že čez slab mesec dni.
na 21km sem tekla samo enkrat, po večini tečem med 6km in 10km.
Dejstvo je, da moram podaljšat treninge ... saj se mi ne gre na čas, ne vem niti kaj lahko pričakujem.... rada bi samo bila v cilju v 2urah 30min - glede na to, da je to itak LIMIT
Pa vseeno kako zdej tečt ta mesec ... 2-3 normalne treninge cca 10km, 1x daljši cca 15km ... ???
S plačilom Palmanove odlašam že v nedogled.
Prijavila sem se med prvimi, zdej pa čakam in čakam in cincam ... plačat 18€ in it zraven navijat ... ali vendarle plačat 28€ in it tečt ... pa kar bo bo.
Sej pretekla verjamem, da bi ... sam tako blizuuuu se mi zdi ta datum ... pa tale limit ... kaj se pa zgodi, če ne prideš do takrat v cilj?
Valda te ne pustijo kar tam nekje na pol poti
Ali bi bilo vendarle bolj pametno, da jaz svoje 21-ke tečem po vaških ulicah in prestavim uradno 21-ko na kak drug datum ... ko bo za mano že več kilometrine in pretečenih ur?
Zdej pa grem ... sej bo šlo
Ksenija napisal/-a:niki napisal/-a:Na tejle slikici se pa vidi kako je Ira resno vzela tekŠe Ksenijo je šokiralo
![]()
špriiiiint
![]()
![]()
http://foto.vodopivec.si/2/28/103/2008/ ... G_8850.jpg![]()
Ha ha ha ha ha

Ja, tekli smo - preživeli in se krasno imeli ...
Potem pa na vse grlo kričali, da se nam še zdej pozna!
Res je bil krasen dan ...
Me je pa zdej zadela mala panika, ugotovila sem, da je Palmanova dejansko že čez slab mesec dni.
na 21km sem tekla samo enkrat, po večini tečem med 6km in 10km.
Dejstvo je, da moram podaljšat treninge ... saj se mi ne gre na čas, ne vem niti kaj lahko pričakujem.... rada bi samo bila v cilju v 2urah 30min - glede na to, da je to itak LIMIT

S plačilom Palmanove odlašam že v nedogled.
Prijavila sem se med prvimi, zdej pa čakam in čakam in cincam ... plačat 18€ in it zraven navijat ... ali vendarle plačat 28€ in it tečt ... pa kar bo bo.
Sej pretekla verjamem, da bi ... sam tako blizuuuu se mi zdi ta datum ... pa tale limit ... kaj se pa zgodi, če ne prideš do takrat v cilj?
Valda te ne pustijo kar tam nekje na pol poti

Ali bi bilo vendarle bolj pametno, da jaz svoje 21-ke tečem po vaških ulicah in prestavim uradno 21-ko na kak drug datum ... ko bo za mano že več kilometrine in pretečenih ur?
Zdej pa grem ... sej bo šlo